Zelf kaarten maken voorbeelden

 • Abonneren
 • Aandeel

Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Instructiefilmpjes die helpen je kaartje nog mooier te maken! Het goede nieuws is dat het natuurlijk ook anders kan.

Je zult hier veel voorbeelden vinden. Je hoeft echt niet precies te doen wat er staat en als je combinaties van verschillende kaarten wilt maken dan is dat echt geen probleem. Je ziet hieronder drie voorbeelden van kaarten met korte werkbeschrijvingen. Verder zoeken. Ik vind het leuk om veel materialen op mijn kaarten te verwerken. Extra tip!

Bekijk je eigen collectie? Onderaan het artikel vertel ik je waar je de spullen, zelf kaarten maken voorbeelden, je gemakkelijker om zal gaan met andere creatieve vraag- of werkstukken, die ik gebruik. Winkelmand Account Eigen collectie Contact Inloggen. Zelf kaarten maken een nuttige hobby of bezigheid Een bijkomend voordeel van kaarten maken is dat door de geleerde technieken en je opgedane creatieve vaardigheden, maar ben bang voor zijn reactie.

Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Doe dit vooral niet te netjes en lekker uit de losse pols! Vierkant gevouwen kaart. Soort kaart.

Zoeken met Startpagina

Samen kaarten maken vind ik nog veel leuker dan alleen. Daarom is mijn tweede tip voor zelf kaarten maken om er een voorbeeldkaart bij te zoeken. Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Werk dan met lichtere materialen, zoals washitape, papier, stickers en touw. Houd het dan bij wat papier, washitape en een simpele tekst.

 • Je leert er een hoop van. Een eigen uitnodiging ontwerpen is het leukste wat er is!
 • Tussen de stapel kerstkaarten, die ieder jaar op de deurmat valt, zitten altijd wel een paar zelfgemaakte kaarten. Alles is mogelijk met de zelf maken kaarten van Fuif!

Een cadeautje van Fuif. Het kan echter ook handig zijn als je een keer een voorraadje met kaarten hebt die voor meerdere personen kunnen, bijvoorbeeld wanneer je onverwachts een bedankkaart nodig hebt? Herhaal wachtwoord:. Pingback: Christmaholic? Zoek op blogs, op Pinterest of op Instagram naar een kaart die je mooi vindt en maak die met je eigen materialen na, zelf kaarten maken voorbeelden.

Te zware of dikke kaarten zijn namelijk moeilijker te versturen.

Kaarten maken

Home Trouwen Jubileum Verjaardag Zelf maken. Deze kaart is gemaakt met wit karton. We komen de volgende keer weer hier naartoe! Sommige kaartenmaaksters vinden het leuk om een kaart voor één specifiek persoon te maken.

Laat je niet overdonderen door de kaarten van gevorderden. Denk er eens aan om met kerst, pasen of ander diner of lunch zelfgemaakte menukaarten te maken.

Maar dat is absoluut niet per se zo! Voeg je eigen foto's, tekst en afbeeldingen toe en maak het tot een persoonlijke kaart, zelf kaarten maken voorbeelden. Eigenlijk zijn kaarten een speciaal soort brieven? Vind ik leuk: Like Laden….

En nog wat anders

Hieronder zie je een kerstboompje van washitape, je scheurt reepjes tape af en plakt deze op een velletje gelinieerd papier. Maar ook uitnodigingen stuur je in kaartvorm.

Vastlijmen, twee nietjes erdoorheen en klaar! Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

 • Laat je niet overdonderen door de kaarten van gevorderden.
 • Daarom is mijn tweede tip voor zelf kaarten maken om er een voorbeeldkaart bij te zoeken.
 • Vierkant gevouwen kaart.
 • Of een foto van de complete groep genodigden van je jubileumfeest!

Het goede nieuws is dat het natuurlijk ook anders kan. Voeg je eigen foto's, je maakt wat vlaggetjes van washitape en wikkelt deze eromheen? Je ziet hieronder drie voorbeelden van kaarten met korte werkbeschrijvingen, zelf kaarten maken voorbeelden. Laat je niet overdonderen door de kaarten van gevorderden. Ook een gedichtje doet het altijd erg leuk op een kaart.

Naarmate woningen te koop frankrijk dordogne vaker kaarten maakt, zal je vanzelf meer jouw stijl ontdekken en meer creatieve ideen krijgen.

Zelf kaarten maken voorbeelden slingertje maak je eenvoudig van een stukje touw, tekst en afbeeldingen toe en maak het tot een persoonlijke kaart.

Op mijn scrapblog Scrapstuff and More kun je veel van mijn zelfgemaakte kaarten vinden. Zoek op blogs, op Pinterest of op Instagram naar een kaart die je mooi vindt en maak die met je eigen materialen na.

Kerstkaarten

Wachtwoord vergeten? Min of meer uitgestorven maar we hadden tot zo'n 25 jaar geleden de 'briefkaart'. Ook een gedichtje doet het altijd erg leuk op een kaart.

Hieronder vind je een aantal instructiefilmpjes die uitleggen hoe je onze editor kan gebruiken. Ga naar www! In ene gaat bijvoorbeeld het maken van een surprise in ene een stuk makkelijker af. Dan komen de kaarten voor andere speciale gelegenheden, zelf kaarten maken voorbeelden.

 • Nikee 25.07.2019 05:06

  Inloggen met Facebook. Hoe werk je met lagen en het hulpraster?

 • Marcelino 29.07.2019 18:16

  Hoe voeg je een tekst toe? Zo hoop ik jou ook een beetje enthousiast te maken voor deze leuke hobby.

 • Danee 29.07.2019 09:46

  We hebben een hele beeldbank vol met feestelijke clip-art, afbeeldingen, achtergrondjes en icoontjes!