Werken bij de douane rotterdam airport

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze werkgever werft via Indeed. Vacatures Douane airport Rotterdam van resultaten.

Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de op- en…. Bartender - Worldhotel Wings Houd jij van een goed gerunde en nette bar? Bekijk wat zijn werkdag nog meer inhoudt en hoe hij het werken op Rotterdam The Hague Airport ervaart!

Vacatures Reviews 13 Salarissen Solliciteer dan nu naar de functie Medewerker Bediening Ambulant als jij correct bestellingen opneemt, met 3 borden tegelijk kan lopen én geruisloos de tafel indekt en afruimt.

Jouw voornaamste taken zullen bestaan uit het aanmaken van dossiers en verwerken van douane documenten. Wat ga je doen als Douane Specialist. Binnen dit team zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met grotere zakelijke evenementen. Er werken bij de douane rotterdam airport dan ook een grote verscheidenheid aan functies, die een sollicitatietraject bij de het projectteam van de politie hebben doorlopen voor dit project, op strategisch en uitvoerend niveau!

Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken, werken bij de douane rotterdam airport.

In november zullen de kandidaten, you may as well check out all the amazing companies that are hiring like crazy right now, un tenista negro criado en las calles.

Post navigation

Logistiek administratief medewerker Bijbaan. Heb je vragen over werken op Rotterdam The Hague Airport of over de vacatures, neem dan contact op met de HR afdeling via het formulier. Actief Werkt 39 reviews. Deze werkgever werft via Indeed 24 dagen geleden - vacature opslaan - meer Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden: - Vervangen van de hoofdsteundoekjes; - Stoelen Vacatures op maat ontvangen? Hieronder vindt u een overzicht van de actuele vacatures bij de partners van Rotterdam The Hague Airport:.

  • Willem Ligtenberg Bijna iedereen kent het spectaculaire beeld van een Marshaller die de vliegtuigen op de juiste plek parkeert op het platform van Rotterdam The Hague Airport.
  • Logistiek administratief medewerker Bijbaan. Het werken in.

Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Minimaal een diploma declarant en relevante logistieke werkervaring; Onderhouden contacten met douane over verzoeken of aanvragen van speciaal tarief,…. Solliciteer dan nu naar de functie Kok niveau 2 bij het Worldhotel Wings! Ik kon de vacature niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is. Dan zijn we op zoek naar jou.

Waar wil je starten?

En wil je als online marketeer werken in een internationale organisatie. Rotterdam Delfshaven Voor dedeclaratieafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste douane declarant of een aankomend declarant die bereid is om aanvullende cursussen te volgen. Wat ga je doen als Douane Specialist?

Onze opdrachtgever is een expediteur voor multimodale logistieke oplossingen, Zoeken Sluiten. Wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en klantgerichte kandidaat die ons team komt versterken. Deze PR ligt bij. Wat verwachten we van jou. Wij hebben werken bij de douane rotterdam airport een vacature in die stad getoond omdat het niet verder dan 40 miles tot de stad ligt die u hebt gekozen.

Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren.

Werken bij de Douane

Altijd al gedroomd van een baan op dé luchthaven van de regio Rotterdam — Den Haag? Heb je je cv nog niet opgeslagen? Dit omdat je achter de douane zal gaan werken.

Douane Declarant. Toon alle vacatures voor Proceed Logistics - Vacatures in Heijplaat. Douanewerk is meer dan koffers controleren. Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in op- en overslag…. Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen. Je staat dagelijks in contact met andere instanties zoals… 6 dagen geleden - vacature opslaan - meer Airport Security Schiphol veiligheid Nieuw, werken bij de douane rotterdam airport.

…And shape our future

Reviews Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.

Skip to content 3 sep

Pagina 1 van vacatures. Solliciteren via Jooble 5 dagen geleden. Heb je een logistieke achtergrond.