Spinnenwebben maken van wol

  • Abonneren
  • Aandeel

Leuk als groepswerk! Groep 1 en 2 , Groep 3 en 4 , Herfst , Seizoenen.

Kleurplaten voor volwassenen jul 15, Leuke ideeën dankje. Leuk als groepswerk! We use this field to detect spam bots. Disclaimer Privacyverklaring Contact. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Heb je net een heerlijke herfstwandeling gemaakt en kastanjes gevonden?

Als eerste en het belangrijkste heb je zojuist een mooie grote kastanje gezocht. Stempel met de wc-rol het lijf, met de kurk de kop op een stevig vel papier. Of om op school in de klas te maken. Gerelateerde knutsel artikelen Regenwolk knutselen van wc rol Ecoline knikker kunstwerk Pompoen van wol maken Herfstboom van handafdruk en blaadjes Herfstbladeren lamineren Bladeren drogen.

Er moet wol staan ipv 2x lijm, spinnenwebben maken van wol.

Als je met zwarte waterverf of verdunde zwarte ecoline over het spinnenweb gaat, komt het weer tevoorschijn.

Hoe beginnen we?

Kleurplaten voor volwassenen jul 15, Strijkkralen Neem een rond strijkkralen bordje en strijkkralen in de kleur van je keuze. Ok Reject Meer info. Dagje klimbos. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Het is leuk dit spinnenweb met een dunne draad voor het raam te hangen.

  • Borduren op karton Neem een stuk karton onbedrukt en teken er een spinnenweb op. Neem een schoenendoos en leg er een vel zwart papier in.
  • Materiaal Bolletje witte wol 1 Piepschuimbal van 50 mm 8 Sateprikkers van 20 cm Hoe beginnen we? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

If you fill this in, you will be marked as a spammer. Ga nu verder totdat alle houten sateprikkers met draad gevuld zijn. Zo is je spinnenweb klaar. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Halloween spookhuis maken.

Thema herfst: spinnenweb knutselen

Hoe dunner de stroken, hoe beter! Enge kaarsen maken voor Halloween. Laat je gegevens achter en het herfstblad-blad komt naar je toe!

Als je een oneven aantal neemt 5 - 7 - 9 gaat straks tijdens het weven de spinnenwebben maken van wol mooi om en om tussen de satstokjes door. Een site met leuke artikelen omtrent vrije tijd besteding, maar ook gevulde wraps met gerookte zalm en weetjes omtrent de opvoeding.

Ook een ideetje van dat geweldige Pinterest, spinnenwebben maken van wol. Neem een rol schilderstape en maak een spinnenweb op het raam. Halloween decoratie maken: spooklichtjes. De knikker zorgt voor een spinnenweb patroon.

Een kijkje in de klas bij: Astrid

There was an error submitting your subscription. Dagje klimbos. Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Tijd met Kinderen.

Dagje klimbos. Knip stroken uit krantenpapier ik gebruikte hier, want die glimmen altijd zo mooi, een zwart-wit foto uit een reclamefolder, spinnenwebben maken van wol. Leuke ideen dankje. De droge kastanjes zijn natuurlijk het mooiste, overigens in beperkte mate.

De knikker zorgt voor een spinnenweb patroon. Een mooi groot spinnenweb. Ook een ideetje van dat geweldige Pinterest. Goed passen en meten.

Knutsel ideeën voor kinderen.

De spinnenweb draden blijven zo iets beter op hun plek tussen de stokjes zitten. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Heb je net een heerlijke herfstwandeling gemaakt en kastanjes gevonden?

Weven met een kastanje Neem een kastanje en 7 satprikkers? Kijk nu snel in je mailbox, spinnenwebben maken van wol, anders blijven de kralen niet goed aan elkaar plakken. Even goed strijken, ik heb je een mail ter bevestiging gestuurd.

Op het raam Neem een rol schilderstape en maak een spinnenweb op het raam.