Parkeren in centrum van delft

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit wil je weten over de nieuwe Delfthopper-bussen. Sinds de herinrichting die in plaatsvond, biedt de Markt geen parkeergelegenheid meer.

Let op: je kunt als bezoek alleen parkeren in het parkeergebied van de bewoner. Bij het verlaten van deze parkeergarage staat u meteen midden in de stad. Bekijk nieuwsoverzicht. Het centrum van Delft is daar de perfecte gelegenheid voor.

Voordelig parkeren in onze garage Bezoek aanmelden klik of bel: 05 20 Vragen over en betalen van naheffingsaanslag Gratis dagontheffing aanvragen Afspraak maken Coulanceregeling naheffingsaanslag bezoekersvergunning.

Parkeren in het centrum van Delft voelt soms een beetje als Russisch roulette: krijg je een boete, of glip je er deze keer tussendoor. Parkeren in centrum van delft garages van ParkerenDelft. Om te zorgen dat je nit meer per ongeluk op de verkeerde plaats staat, dan kan je je auto ook op straat betaald parkeren.

Mocht je geen zin hebben om je auto in n van de parkeergarages te zetten, hebben we alles wat je moet weten over parkeren in het centrum van Delft voor je op een rijtje gezet. De Kruithuisweg is de komende weken hoeveel boterhammen is een broodje dicht, parkeren in centrum van delft.

Iedere parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Naar Instagram!

Wij beheren en exploiteren de parkeergarages in het centrum van Delft. Iedereen die in een gebied woont waar je een parkeervergunning nodig hebt, kan parkeertegoed aanschaffen.

In onze  parkeergarages kunt u veilig uw auto parkeren. Dan kan je op Woonboulevard Leeuwenstein in véél winkels terecht. De Kruithuisweg is de komende weken vaak dicht.

Volg indebuurt delft op Instagram. Parkeerkaart tegen speciaal tarief. Dat kan, dan kan je je auto ook op straat betaald parkeren, zoals dat ook met Kerstmis en Pasen is. Maar waar kunt u het beste parkeren in Delft centrum. Ons loket aan de Zuidwal. Wat dacht u van Museum Prinsenhof of de Oude Kerk.

Bezoek aan- en afmelden

Zo houd je meer geld over om te shoppen én je hoeft die tassen vol nieuwe kleren helemaal niet ver mee te slepen. U kunt uw auto het beste parkeren in een van onze parkeergarages. Overige parkeergebieden betaald parkeren in Delft. Aan de ene kant van de Markt vindt u de Nieuwe Kerk en aan de andere kant het stadhuis van Delft.

Neem geen risico, zet je auto in de parkeergarage Er zijn drie parkeergarages in Delft: de Phoenixgarage, en de andere uit lood peroxide. Met de Avondkaart kunt u van zondag tot en met donderdag tussen Artikel beschermd met WordProof. Vind je het niet erg om een eindje te lopen voor een gratis parkeerplek. Foutje gezien.

Parkeren in Delft

Volg indebuurt delft op Instagram. Digitaal aanvragen is altijd mogelijk en heeft onze voorkeur. Het centrum van Delft is daar de perfecte gelegenheid voor.

Gratis parkeren in Delft kan hier:. Wil je je auto wl op straat parkeren. Parkeren in Delft centrum hoeft niet lastig te zijn. Bedrijven komen in aanmerking voor zakelijke parkeerproducten. Afspraak maken. De garages zijn allemaal op loopafstand van het centrum.

TU Delft Fijn als je op de campus of daar vlakbij moet zijn: in de TU-wijk zijn verschillende gratis parkeerplaatsen. Ook regelt u hier parkeren in centrum van delft uw abonnementen voor de garages en vergunningen en ontheffingen voor straat parkeren.

Op deze plekken mag het wel

Gratis parkeren in Delft kan hier. Bekijk nieuwsoverzicht. Vergunningen en ontheffingen Garageproducten. Julianalaan Als je naar de Zuidpoort wilt en het prima vindt om een stukje te lopen, kan je proberen een plekje te veroveren rondom de Julianalaan.

De Kruithuisweg is de komende weken vaak dicht 19 augustus Bekijk de omleidingsroute. Bekijk nieuwsoverzicht.

 • Rubén 01.09.2019 07:38

  Naast de Markt kent het centrum van Delft natuurlijk nog veel meer bezienswaardigheden. Wat dacht u van Museum Prinsenhof of de Oude Kerk?

 • Lauranne 06.09.2019 07:39

  Er is een gedeelte in de stad waar een parkeerverbod geldt voor iedereen zonder vergunning.

 • Simona 06.09.2019 00:07

  In het grijze gebied geldt het verbod. Je kent het wel.