Pannenkoekenhuis molen burgh haamstede

  • Abonneren
  • Aandeel

De menukaart is redelijk standaard. Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede. Vandaag heerlijk buiten gezeten en lekker gegeten!

Er zijn veel ingrediënten mogelijk en ook gluten Het gevoel van de uitgesleten trap naar de tweede verdieping was een bijzondere ervaring voor mij omdat de voorvaderen en de stichter A. Het leuke is dat we nu direct zicht hebben op de open keuken. Geen enkele poging om de duidelijk jarige te feliciteren. Vandaag heerlijk buiten gezeten en lekker gegeten!

Beoordelingen filteren. Onze kinderen kwamen toe met elks pannenkoekenhuis molen burgh haamstede halve pannenkoek. Het eigen gemalen meel gaf het wel een natuurlijke smaak, maar de pannenkoek voelt en smaakt in je mond alsof je pap aan het eten bent. Bovenin de molen wordt er met stenen Zeeuwse vlegel tarwe tot volkoren meel gemaald. Dan weten we niet dat er bij de molen een pannenkoekenrestaurant te vinden is.

Bespaar geld. Hotels in de buurt ».
  • Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Ga akkoord met de voorwaarden aub. Vandaag heerlijk buiten gezeten en lekker gegeten!
  • Soorten informatie Verklarende teksten. Molen de Graanhalm is een koren-houtzaagmolen.

Toiletten netjes en schoon. Ik heb zelfs een dinnersite kaartje meegenomen :. Bedank Rick S. Frans We bezoeken regelmatig een pannenkoekenhuis, dit was de beste pannenkoek tot nu toe.

Schrijf een beoordeling. Eerst deze site gelezen en op basis van geschrevene de pannekoekenmolen links laten liggen, maar toch gegaan. Een bezoekje binnenin kost evenveel als een drankje en dat laatste hebben we dan dus ook voor gekozen. Snel geholpen. De Wit.

Contactgegevens

Ontdek Zeeland, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Pannenkoeken prima. Bedankt voor je hulp!

Bedank jordis Speciale diten. Is dit een Europees restaurant. Duits Er is wel keuze uit meerdere lokale drankjes. De pannenkoek is perfect in welke smaak je het ook probeert Hotels in de buurt .

Contact & Route

Meer informatie? Kale man in de bediening is wel streng in het naleven van de regels. Houdt het draaiend! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Frans Heb je nog geen account. Beoordelingen filteren. Naast de molen is de streekproductenwinkel. Matig 4. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Waardering van reizigers. Bedank crijnsjan. Er zijn veel ingredinten mogelijk en ook gluten Bedank HannekeVerhoeven.

Pannekoekenmolen De Graanhalm in Burgh-Haamstede

We hebben hier een lekkere pannenkoek gegeten en hadden geluk om het laatste tafeltje in de schaduw te hebben. Gemiddeld Bedank Rick S.

Maar moet de allergoedkoopste geweest zijn, ongezellig. Pannenkoeken prima. Heb je al een account.

  • Mickey 04.10.2019 11:51

    Goeie tent!

  • Yvet 09.10.2019 01:38

    Als we later in onze accommodatie door de folders bladeren zien we dat de molen te bezichtigen is, dat er een winkel met streekproducten is én dus een pannenkoekenrestaurant.