Ns ov kaart verlopen

 • Abonneren
 • Aandeel

Let er dan wel op dat er een flinke achterstand is bij het beantwoorden van e-mail overigens. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dit heeft te maken met dat NS automatisch opdrachten naar het verantwoordelijke bedrijf kan sturen. Toegestane bestandstypes:. Het saldo zal niet automatisch worden overgezet. Dit is toch een pagina voor een algemene ov-chipkaart?

Mijn persoonlijke OV-chipkaart is bijna verlopen. Wachtwoord vergeten?

Ik vind het prima dat de NS weet welke kaart bij mij hoort en alles weet over mijn treinreishistorie - dat is nou eenmaal nodig bij het afsluiten van een abbonnement - bus, Je zou bijna denken dat dat bewust is, so that was great.

Zet deze zelf stop bij je vervoerder. Reacties 2. Beste antwoord door Erryt NS 20 maartI got one foot on the platform The other foot on the train I'm goin back to New Orleans To wear that ball and songs from the big chair blu ray. Ik vermoed dat het ns ov kaart verlopen ' wel ' eigenlijk ' geen ' moet zijn, ns ov kaart verlopen.

Wij zetten abonnementen dan over op je nieuwe kaart.

Upload afbeelding. Nu maar hopen dat het goed gaat Als het dus fout gaat heb je nog maar heel kort de gelegenheid om het zelf op te lossen. Daarna kun je er niet meer mee reizen.

Help Sneltoetsen. Ok, hartelijk bedankt. Heb je geen account?

 • Wij zetten abonnementen dan over op je nieuwe kaart. Stuur je kaart op met het formulier Teruggave saldo anonieme OV-chipkaart pdf.
 • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Ik vermoed dat het woordje ' wel ' eigenlijk ' geen ' moet zijn, ns ov kaart verlopen. Afbeelding uploaden. Naar NS. Begrijp dat het 'handiger' is sneller vooral. Daarom is ervoor gekozen om de middenman weg te snijden NS en dit via het OV-chipkaartbedrijf te laten verlopen.

Als je je kaart vernieuwt, zetten wij dit abonnement of reisproduct over op je nieuwe kaart.

Geen nieuwe persoonlijke kaart?

Ook dan door een formulier in te vullen en jezelf te legitimeren, waarmee de anonimiteit van de anonieme kaart is verdwenen. Maak er een aan of gebruik het formulier pdf. Wij moeten nu maar afwachten wat er gaat gebeuren, en dat is niet klantvriendelijk.

Beste antwoord door Erryt NS 20 maartPlaats een reactie U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen. Je ontvangt dan een nieuwe kaart waar je abonnementen en producten weer op staan? Na ontvangst mag de reiziger dan contact met ons ns ov kaart verlopen. Naar NS! Als je voor de eerste keer incheckt, wordt je kaart direct automatisch opgeladen! Gelukkig nieuwjaar.

Anonieme OV-chipkaart

Wat willen wij Over onze wensen, missie en standpunten. Als je geluk hebt dan krijg je die koppelcode via je e-mail opgestuurd. We storten het binnen 15 dagen op je bankrekening.

 • Wij zetten abonnementen dan over op je nieuwe kaart.
 • Share Tweet Delen Delen.
 • Share Tweet Delen Delen.
 • Share Tweet Delen Delen.

Heb je nog een geldig abonnement of reisproduct op je oude kaart. Generic selectors. Rover Jong Maak kennis met de jongerenafdeling van Rover. Heb je nog geen account. Verlopen Sinds ns ov kaart verlopen introductie van de OV-chipkaart zijn er 14 miljoen kaarten verlopen, ns ov kaart verlopen, dat wil zeggen ouder dan vijf jaar. Wat moet ik voor actie ondernemen. Nieuws uit Zoetermeer Rover-afdeling Zoetermeer. De geldigheid staat op uw OV-chipkaart. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Wij moeten nu maar afwachten wat er gaat gebeuren, en dat is niet klantvriendelijk. Gebruikersnaam of e-mail. Nieuws Contact. In juni verlopen beide OV Chipkaarten.

Goed om te lezen dat ze dat dan zowel per e-mail en anders per briefpost vragen. Toch jammer dat NS moderatoren keer op keer vergeten ns ov kaart verlopen vermelden dat je deze 7,50 terug kan krijgen. Gebruikersnaam of e-mail.

 • Jannette 29.09.2019 21:54

  Dan kun je je saldo terugvragen via je account.

 • Huiberdina 07.10.2019 10:13

  Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren.