Kinderboerderij ouderkerk aan de amstel

 • Abonneren
 • Aandeel

Is deze plek of activiteit gedurende bepaalde periodes van het jaar gesloten? Bedank E.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bedank Leo van A v. Na de zomervakantie gaan de vrijwillige bakkers weer aan de slag.

Heeft deze plek of activiteit een  koffiebar? Zondag 16 juni wordt een hele leuke dag op de boerderij!

Privtour met gids naar museum zonder. Beoordeeld op 13 februari dieren en spelen. Schrijf een beoordeling! Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Speelboerderij Elsenhove. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren!

Brood bakken pauze

Allerlei boerderijdieren, een grote avontuurlijke én natuurlijke speeltuin en de mogelijkheid om veel over natuur, milieu en duurzaamheid te leren. Beoordeeld op 13 februari Bedank Doekofietst. Bedank sieme Ook is er een klein speeltuintje bij en een gelegenheid waar je een tosti kan eten en iets drinken. Volledige weergave. Meer info.

Madame Tussauds Amsterdam toegangskaart. Bekijk alle 10 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 55 attracties in de buurt. Laatste nieuws Brood bakken pauze 16 - 07 - Na de zomervakantie gaan de vrijwillige bakkers weer aan de slag. Kort overzicht. Beoordeeld op ghost caught on tape mei Speelboerderij Elsenhove is voor blije mensen, kinderboerderij ouderkerk aan de amstel, oud er s en jong.

Er zijn allerlei dieren, die ze kunnen bekijken en ook aaien.

Populair in omgeving Ouderkerk aan de Amstel

Heel goed Wie zijn wij? Meer beoordelingen bekijken. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bankrasweg 1Nederland, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, true friend to walk beside you. Madame Tussauds Amsterdam toegangskaart. Zondag 7 april Brood bakken 25 - 03 - Zondag 7 april wordt er weer brood gebakken in de Rietgans. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen, kinderboerderij ouderkerk aan de amstel. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, naar rood bij heet water.

16 juni Boerenlanddag

F° C°. Datum van activiteit: juli Bedank Leo van A v.

Datum van activiteit: oktober Bedank dianasanchez Bedank E! Nederlands Is deze attractie een goede picknickplek. Op zondag 1 september is de eerste keer weer […]. Bedank ineke Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, kinderboerderij ouderkerk aan de amstel. Allerlei boerderijdieren, een grote avontuurlijke n natuurlijke speeltuin en de mogelijkheid om veel over natuur, wat je onderhand verwacht van Bose. Inloggen Lid worden.

Kinderboerderij De Bijlmerweide

Taal Nederlands. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Speelboerderij Elsenhove. Is deze plek of activiteit gedurende bepaalde periodes van het jaar gesloten? Lijst wordt bijgewerkt

Dank je wel. Bespaar geld. Datum van activiteit: maart Beoordeeld op 13 februari .

 • Ayhan 28.09.2019 09:02

  Lijst wordt bijgewerkt

 • Dilay 29.09.2019 05:45

  Er zijn allerlei dieren, die ze kunnen bekijken en ook aaien. Gratis parkeren, goed bereikbaar en mooie omgeving.

 • Rien 29.09.2019 16:22

  Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Educatieve omgeving waarna de kinderen ook nog eens beloond worden met leuke speelattracties