Hotel banks antwerpen booking com

  • Abonneren
  • Aandeel

Controleer beschikbaarheid. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd. Erg gehorig.

Komt niet overeen met de foto's die zij presenteren en dat is wat mij betreft misleidend. Het hotel ligt op amper 3 km van het centrum van Antwerpen. Het is er zalig vertoeven. Alle rechten voorbehouden. Beoordelingen - onze visie Wij geloven dat gastbeoordelingen en antwoorden van accommodaties een groot scala aan meningen en ervaringen weergeven, die essentieel zijn om gasten goed geïnformeerde beslissingen te laten nemen over hun te kiezen accommodatie.

Mooie design hotel in hart van Antwerpen. Verbleven in februari Het bed was smal. Park Inn by Radisson Antwerpen beschikt over een fitnesscentrum en ligt op meter van het centraal station van Antwerpen. Dat is goed om te lezen. Happy hou heel leuke attentie.

Faciliteiten 7,7.
  • Probeer het opnieuw. Boek geen eenpersoonskamer!
  • Museum Mayer van den Bergh Museums.

Beschikbaarheid

Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Kies uw voorkeurstaal. Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Als ik 1 dingetje van kritiek moet geven: jammer dat er bij het ontbijt maar 1 glas jus d'orange zat. Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Niettemin prima qua prijs-kwaliteitverhouding.

  • Dus douchen kon niet. Familiehotels familiehotels in Antwerpen Centrum.
  • Deze suites en appartementen bevinden zich in de modewijk van Antwerpen.

Populair bij gasten die boetiekhotels boeken in Antwerpen. Toon prijzen. Bedankt voor uw antwoord. Gastvrijheid, ligging perfect in het centrum en de royale borrel van 17 tot 21 uur Toon meer Toon minder!

Zurenborg 3 hotels.

De 10 beste designhotels in Antwerpen, België

Winkelcentrum Stadsfeestzaal Markten of winkelcentra. Mooie kamers en super lokatie. Dat was prima.

Service is echt super. Ook wanneer we dat aangeven, is het ontbijt non-refundable. Registreer uw accommodatie. Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten hotel banks antwerpen booking com de geselecteerde opties. Controleer beschikbaarheid. Mooie kamers en super lokatie.

Even iets anders dan normaal; boetiekhotels bieden dat allemaal.

Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan? Klein en compact. Registreer uw accommodatie. De wc was naast het bed in de slaapkamer en er was aan alle kanten 50cm om het bed.

  • Het hotel heeft een eigen bar.
  • Houd er rekening mee dat bij het inchecken het totale bedrag van uw verblijf in rekening wordt gebracht.
  • Zondagavond
  • Centrale ligging, schoon, vriendelijk personeel.

Gastvrijheid, in de weekenden pas vanaf gelukkig was het personeel flexibel? Letteremhuis Museums, hotel banks antwerpen booking com. Verbleven in februari Er was geen ontbijtbuffet, het ontbijt werd afgepast gebracht! Ontbijt wordt uitgeserveerd, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft om jou te volgen, de originele (grote versie van de foto verschijnt?

Incheckdatum Uitcheckdatum. Antwerpen provincie. Uitstekende plek voor een relaxed weekend Antwerpen.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Hotel Banks verwelkomt gasten van Booking. Toon alle hotels in Antwerpen Centrum. Hotel Banks is een aantrekkelijk kunsthotel in een trendy wijk, op nog geen 3 minuten loopafstand van de Grote Markt.

Slechte wifi op kamer, geen airco, dit door ws de toplocatie Emese Groep. Behoorlijk aan de prijs, de bruggen die je over moet steken.