Dagje uit naar den bosch

  • Abonneren
  • Aandeel

Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van smartphones en portofoons de strijd met elkaar aan. Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! Tijdens de wandeling naar de mooie workshopruimte vertellen zij over de top over Den Bosch.

Dagarrangementen Avondarrangementen Buitenactiviteiten Binnenactiviteiten Zomerarrangementen Winterarrangementen. Rank je vrienden of collega's en leer elkaar echt kennen in het hilarische Ranking your Stars!

Om het nog leuker te maken, versieren we de fietsen én elkaar! Mijn planning. Met als doel: Ontsnappen uit een echte Escape Room binnen één uur door middel van het oplossen van raadsels, mysteries en out of the box denken. De vrolijke begeleiding van Uitje Dagje wacht jullie al zwaaiende op bij de kade.

Solex rijden in Den Bosch. De stad is je speelbord. Deze kan mee naar huis of als toetje. Maak er een actief dagje uit Den Bosch van en ga met elkaar de strijd aan! Je kan bij ons terecht voor originele veelzijdige uitjes in de regio Den Bosch. Dagarrangementen Avondarrangementen Buitenactiviteiten Binnenactiviteiten Zomerarrangementen Winterarrangementen, dagje uit naar den bosch.

Gezellig op de step van café naar café waar je natuurlijk met een drankje erbij een leuk spel tegen elkaar speelt. Gezellig eten in de oude binnenstad van Oeteldonk en af en toe wat "gekke" opdrachten uitvoeren zodat jij en je vrienden een heerlijke melige dag beleven?

Escape Dinner Game

Dagarrangementen Avondarrangementen Buitenactiviteiten Binnenactiviteiten Zomerarrangementen Winterarrangementen. Wat proef je, waar houd jij van en wat zegt het over jou?

Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. Uiteraard boek je deze uitjes allemaal in de stad Den Bosch. Hoge Bi Fietsen. Ben je benieuwd naar de kosten?

Ontdek spelenderwijs de bezienswaardigheden van Den Bosch! Naar welke activiteit in Den Bosch je ook op zoek dagje uit naar den bosch, waarbij de wereld op het spel staat. Kijk dan bij de inloopworkshops. In de keuken staan met een zelfgemaakt, uniek keukenschort. Aan alle activiteiten kunnen minimaal 8 en maximaal 80 personen deelnemen. Een zenuwslopend groepsspel, je vindt het in ons uitgebreide aanbod van uitjes.

Zoeken naar Actief & Avontuurlijk

Zet in mijn planning. Het maakt een dagvullend programma. Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! Den Bosch.

Virtual Reality Experience. Voeg dan dagje uit naar den bosch heerlijke lunch, diner of walking dinner toe aan je dagje weg. Met een mooie route op zak vertrek je op de solex om de omgeving van Den Bosch te verkennen! De Grote Spelshow. Slagroom kloppen, uniek keukenschort, chocolade smelten?

Laatste nieuws

Die laat u alles zien en horen over het oude Oeteldonk, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden. Om jullie groep te testen op kennis van Den Bosch en van Chocolade. Een rondvaart door historisch 's-Hertogenbosch.

Familie-uitje organiseren Teamuitje organiseren Bedrijfsuitje organiseren Vrijgezellenfeest organiseren.

Familie-uitje organiseren Teamuitje organiseren Bedrijfsuitje organiseren Vrijgezellenfeest organiseren. Op de hoogte blijven. Het kan allemaal op deze mooie boerderij in de Betuwe. Dinner games, dagje uit naar den bosch. Wij zorgen ervoor dat jullie Den Bosch dagje uit volledig verzorgd is. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien. The Escape Game.

Uitgelicht

Gezellig met familie, collega's of vrienden! En dan mogen jullie je eigen unieke Bossche Bol gaan maken, versieren en opeten! VR Dinner Game.

De boot vaart over de Dommel, rondom de stad? Ben je benieuwd naar de kosten. Met als doel: Ontsnappen uit een echte Escape Room binnen n uur door middel van het oplossen van raadsels, mysteries en out of the box denken. Kijk dan bij de inloopworkshops.

  • Jasmina 27.09.2019 16:00

    In geen enkele stad vindt u zo veel gezellige kroegen, barretjes en eetcafes als in Den Bosch. Je mag deze heerlijke Choco-soes zelf maken, versieren en opeten!