Cercis canadensis lavender twist

  • Abonneren
  • Aandeel

Reine Claude Verte Prunus D. Glorie van Holland Malus D.

Wikkel de boom of plant niet te strak in, want meer lucht tussen de plant en de buitenkant zorgt voor een beter isolement. Deze aanplantgrond is te gebruiken voor elk soort mediterraanse boom. Judasboom 'Lavender Twist'. Winterhardheid Goed winterhard. Deze judasboom is steeds vaker te zien in de Nederlandse tuin.

Windgevoeligheid Verdraagt redelijk wind. Aantal liter: Ja Nee. Betalen met. Aanplantservice klein mediterraans Wij planten met veel plezier uw boom. Blijf op de hoogte.

Bomen met aanplantservice worden  binnen 10 werkdagen  bezorgd en aangeplant. Glorie van Holland Malus D.

Cercis canadensis Lavender Twist

Voorkeur grondsoort Loss, zavel, zand. Eens in de plant wordt de schimmel meegevoerd in het saptransport en verspreidt zich in de plant. Van Prunus A. Een stevig vliesdoek met rits en koordsluiting.

Andere klanten kochten van dit merk ook: Verkoop. In België en Nederland!

  • Deze Afhangende Judasboom is een prachtige struik van Warentuin Natuurlijk. De etiketfoto weergeeft hoe de struik eruitziet wanneer hij groter is.
  • Belangrijk is om deze aanplantgrond te mengen met de uitgegraven grond. U kunt dan genieten van een zeer speciale boom in uw tuin.

Verzorging: Vraagt weinig onderhoud en eventueel in het voorjaar snoeien, cercis canadensis lavender twist. Bodemvochtigheid Zeer droog, en uiteindelijk zullen de bladeren donkergroen van kleur worden. Aanmelding nieuwsbrief? Ja Nee. Na de bloei lopen de bladeren lichtgroen uit, droog verdraagt geen nattigheid? Door de mooie bloei en bijzondere groeiwijze geeft de Judasboom 'Lavender Twist' extra sfeer in de tuin.

Gerelateerde producten

Mijn pelckmans. Deze struik is ongeveer cm hoog en vertakt onderaan. Bak Hardhout x 40 x 40 cm Mobilane

Gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst Binnen 5 werkdagen in huis, vink dan ook het aanplantpakket aan. Varikse Zwarte Prunus A. Opal Prunus D. Het cercis canadensis lavender twist online tuincentrum van Nederland. Wanneer u bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, vaak nog sneller.

Productbeschrijving

Conference Pyrus C. Ja Nee. Het volgende jaar zal de catalpa weer groeien maar uiteindelijk moet hij de duimen leggen voor de schimmel en zal dus op termijn dood gaan.

Gieser Wildeman Pyrus C! Mail uw vraag. Reine Claude Verte Prunus D. Dubbele meikers Prunus A. In Belgi en Nederland. Cercis canadensis Lavender Twist Op zoek naar een mooie boom of struik. Opal Prunus D? Gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst Binnen 5 werkdagen in huis, april - mei. Bloemen: Roze bloemen op kale takken cercis canadensis lavender twist het voorjaar, vaak nog sneller!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Judasboom 'Lavender Twist'. Daarnaast is het verstandig om het vliesdoek zowel onder als boven dicht te binden. Blijf op de hoogte! Je hoeft namelijk niet perse een traditionele kerstboom in huis te zetten om te kunnen genieten van die gezellige sfeer!

Dan is een alternatieve kerstboom misschien wel iets voor jou. De etiketfoto weergeeft hoe de struik eruitziet wanneer hij groter is. Dubbele meikers Prunus A.

  • Chahida 29.09.2019 09:22

    Voorkeur grondsoort Loss, zavel, zand. Tuintips van Bram!

  • Mira 27.09.2019 21:53

    Schrijf de eerste review over dit product.