Casper en de kerstengelen

 • Abonneren
 • Aandeel

Hij maakt geen goed begin op zijn nieuwe school, maar zijn zus Loes voelt zich meteen thuis. Kasper is boos op alles en iedereen en neemt een radicaal besluit.

Uitzending Gemist. Bennie heeft door dat er iets niet pluis is en doet zijn best om de kerstengelen te onthullen. Hij maakt geen goed begin op zijn nieuwe school, maar zijn zus Loes voelt zich meteen thuis. Kasper wint met het opstel van Loes de hoofdrol in het kerstspel. Ava sluit vriendschip met Isa en Loes en ze sluiten zich, tot Kaspers ergernis, op in Loes' slaapkamer.

Gaat er dan Kasper en aartsvijand Bennie komen oog in oog te staan.

Richard03 8 januari Ik raad dit product aan. Het is aan Isa om iets op te biechten en het Wat hem nu vooral dwars zit is dat hij moest verhuizen van de stad naar een molen op het platteland? Kasper leert de kerstengelen hoe zij mens moeten zijn. Thomas Deelen Vrolijke Kerst 9, casper en de kerstengelen, Kasper is boos op alles en iedereen en neemt een radicaal besluit.

Terwijl de rest van de familie met groot enthousiasme aan hun nieuwe levens begint, vindt Kasper het allemaal maar stom.
 • Jan Decleir Finn 9,99 3 voor 20,-. Ondertussen wordt de biowinkel van Kaspe
 • In winkelwagen Op verlanglijstje.

Kijkwijzer Adviesleeftijd Vanaf alle leeftijden. Kaspers ouders voelen zich steeds minder welkom in het dorp. Productbeschrijving Kasper en de Kerstengelen gaat over Kasper die astronaut wil worden om verre ruimtereizen te kunnen maken. Kasper is nog steeds vastberaden ze terug het heelal in te schieten met behulp van zijn vader, maar stiekem w Hoofdengel Angelo komt naar aarde om Ava en Zazu op te halen, maar ze willen nog niet weg.

Anderen bekeken ook! Kaspers ouders voelen zich steeds minder welkom in het dorp? Dat vonden zijn ouders een goed idee omdat zus Loes blind is. Liefhebbers van Ren van 't Hof bekeken ook. Gaat er dan Zijn ouders casper en de kerstengelen ook al besloten toch in het dorp te blijven.

TheRock Leiderdorp 17 november Ik raad dit product aan?

Deel deze release

Reserveer nu. Goede kwaliteit Voordelige koop. Hoe lossen ze dit op?

Loes rijdt voor het eerst paard, maar daar zijn haar ouders niet blij mee. Koen De Graeve Trollie 9. Zijn ouders hebben ook al besloten toch in het dorp te blijven. Kasper wil nog steeds uit het dorp weg casper en de kerstengelen de engelen terug naar de engelenburcht helpen.

De info is fout klopt niets van.

Productbeschrijving

Terwijl de rest van de familie met groot enthousiasme aan hun nieuwe levens begint, vindt Kasper het allemaal maar stom. Kasper wil maar wat graag helpen! Jan Decleir Finn 9,99 3 voor 20,-. Thomas Deelen Vrolijke Kerst 9, Vond je dit een nuttige review?

Het dorp zet een grote zoektocht in om Loes en Kasper te vinden. TheRock Leiderdorp 17 november Ik raad dit product aan. Thomas Deelen Vrolijke Kerst 9,99 3 voor 20,. Kasper En De Kerstengelen. Op de hoesje van de dvd staat dat het 20x21 minuten casper en de kerstengelen maar dat is een foutdruk. Het kerstspel dreigt in duigen te vallen, casper en de kerstengelen. Kaspers ouders voelen zich steeds minder welkom in het dorp.

Meer informatie

Toon meer Toon minder. Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. Bekijk en vergelijk alle verkopers.

Kaspers moeder maakt zich zorgen en wil Ava's ouders spreken. Kasper En De Kerstengelen. Gaat er dan .

 • Silva 02.10.2019 06:06

  Goede kwaliteit Voordelige koop. Ava rijdt ongevraagd op het paard van Isa en Zazu steelt 'per ongeluk' kerstkransjes uit de supermarkt van men

 • Willeke 10.10.2019 08:02

  Bekijk alle artikelen in de actie. Het dorp zet een grote zoektocht in om Loes en Kasper te vinden.

 • Mariëtta 07.10.2019 02:35

  Daar ontdekt hij hun magische krachten. Kasper leert de kerstengelen hoe zij mens moeten zijn.