Camping vue du lac frankrijk

 • Abonneren
 • Aandeel

In het hoogseizoen schrijven we ook een dagelijks verhaaltje over die dag. Hiervoor moet dus extra betaald worden.

Maar het ging aardig. Dit is elke 2 jaar zo vanwege de vegetatie voor de vissen die erin leven. Tussen zee en bos, familiecamping, met overdekt zwembad en verwarmd tot 29°.

Een geweldige camping, wij waren er in de meivakantie. De camping is ingedeeld in meerdere velden zo heeft u vanaf elke kampeerplaats een prachtig uitzicht. Sfeer is goed ze zoeken elkaar op en vermaken zich met verstoppertje, weerwolven etc. Een echte aanrader voor mensen die van de natuur houden, voor kinderen is het een plek waar ze hun energie en fantasie kwijt kunnen.

Algemene indruk: 9 Kwaliteit Sanitair: 5. We zien er naar uit jullie hier weer te mogen verwelkomen. Tegelijk ook het trieste dorp Fours waar veel huizen te koop staan? We hebben genoten van jullie aanwezigheid. Bekijk campingwebsite Boek nu.

Top oplossing. Ook jammer dat er nergens een enigszins brede 'plank' te vinden is waar je iets op kunt leggen. Zwemmen in het meer is toegestaan op eigen risico.
 • Toen wij er waren, ging elke camping gast regelmatig zwemmen. Inspecteur Dhr.
 • Het sanitair is zeker dik in orde. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na

Speciaal Tarief voor overnachting met fiets

U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Gemiddelde beoordeling: 7,8. Kortom, het kleinschalige en vriendelijke karakter maken deze camping een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Marble Stella Maris. U kampeert hier inclusief gratis warm water en gratis gebruik van WiFi midden in de natuur in een oase van rust op vrije, zeer ruime, kampeerplaatsen, direct aan een prachtig natuurzwemmeer.

 • We hopen dat u voor dit jaar een wel een mooie passende camping zult vinden. Klik hier voor meer informatie.
 • Het meer was leeggepompt en dus moest er uitgeweken worden voor een alternatief.

Een echte natuurcamping! Met ruim opgezette kampeerplaatsen is het mogelijk om op een rustieke en aangename wijze te kamperen. Het is ieder jaar weer genieten. Gemiddelde beoordeling: 7,3. H10 Conquistador.

107 reviews Campsite Vue du Lac

Terug naar boven. De omgeving is heel erg mooi en rustig en zijn veel oude stadjes en kastelen te bezichtigen. Op de website van de camping staat dat ze 55 plaatsen hebben.

Algemene beoordeling Wij vonden het ook leuk dat we de mogelijkheid kregen om ons plaats te kiezen.

Waterval bij Dragne is wel leuk en lekker verfrissend, camping vue du lac frankrijk. Geen vaste plekken dus een mooi praktisch plekje uitgezocht vlakbij de speeltoestellen. Prima sanitaire voorzieningen en Wifi? Actuele informatie over beschikbare accom-modaties en stand-plaatsen. Tegelijk ook het trieste dorp Fours waar veel huizen te koop staan! Zwijnen en vossen zou u tegen kunnen komen in het naastgelegen bos.

Overige faciliteiten Warme douches Aanwezig Winkels Winkel voor levensmiddelen.

Onze natuurcamping is een paradijs voor rustzoekers

U ontwaakt in. In het voor- en najaar is onze natuur camping een waar paradijs voor rustzoekers en liefhebbers van ongerepte natuur. Filter op. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust. Kloppen de periodes niet, of ontbreken er periodes?

Hier is het echt genieten comme Dieu en France. Er was natuurlijk volop camping vue du lac frankrijk zo in het naseizoen. Het telefoonnummer vindt u hieronder. Ook voor de kleine kinderen een zandbak klimrek en trampoline. Elke avond kun je er friet kopen? Levendige vakantie tussen wilde kust en zand van Olonne! Ook is er in de avond de mogelijkheid een kampvuur aan te steken en bijv.

Helaas was het meertje drooggevallen en ontzettend heet afgelopen zomer. Wie weet tot ziens. Klik hieronder om in te loggen of te registreren.

Wij hebben deze camping aangedaan op de terugreis en zijn uiteindelijk bijna een week gebleven.

Geen profielpagina De gebruiker heeft geen profielpagina. U dient zich eerst aan te melden voordat u deze camping aan Mijn Campinggids kunt toevoegen. Wijziging is verstuurd Zodra we jouw wijziging en hebben verwerkt, krijg je een bevestiging per e-mail.

 • Kiara 28.08.2019 08:43

  Zelfs het hartelijke afscheid bezegelde een heerlijke vakantie. Lees meer.

 • Gommert 20.08.2019 02:10

  Vier jaar geleden hebben we ook op deze camping gestaan en was het verblijf heerlijk, nu nog meer! Hartelijk ontvangen door leuke eigenaren.