Biologisch restaurant kop van het land

  • Abonneren
  • Aandeel

Wel jammer dat de "huiskamer" gescheiden is door een gang van de slaapkamer maar je hebt een mooi uitzicht vanuit de huiskamer op de merwede. Je kan hier ontzettend lekker eten.

Schrijf een beoordeling. De Kop van 't Land 9,3. Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 28 juni Culinair hoogstandje!!! Inloggen Lid worden. Bedankt voor je hulp! Ik ga hier kort over zijn: fijne plek aan de rivier, geweldige combinatie ban smaken in een verrassend menu, goede bediening en fijne combinatie van spijs en Italiaanse wijn!

Ik ben altijd vroeg wakker dus lekker in mijn stoel voor het raam een boek gelezen en de boten voorbij zien varen. Wij hadden voor 1 nacht het appartement geboekt, biologisch restaurant kop van het land.

Nederlands Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien? Bekijk alle 8 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 62 attracties in de buurt.

Hoe was jouw ervaring?

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. We hebben de gangen niet geteld, maar het waren er veel, meer dan 10 en alles even lekker en goed klaargemaakt. Hotels in de buurt Bekijk alle 8 hotels in de buurt. Het eten is heel verfijnd, de manier waarop alle groenten op allerlei bijzondere manieren worden bereid en als een kunststukje opgediend is een lust voor alle zintuigen. Datum van bezoek: augustus Beoordeeld op 7 juli Vriendelijkheid kan echt beter.

Met een prima service de bediening weet wat er geserveerd wordt en heeft daar prachtige wijnen bij uitgekozen. Het paste goed bij elkaar. Het brood met smeersels was al lekker en we konden nog meer brood krijgen toen Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Contactgegevens

Groeten uit Friesland. B en J 50 punten. Matig 3. Ben geen vegetariër.

Nederlands Kop van 't Land Geclaimd. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Zeker voor omrijden, dit vegetarisch restaurant!. Het eten was ronduit fantastisch.

Bespaar geld. Spaans 2. Speciale diëten. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

Enige minpunt toen vonden we de gammele tafels en stoelen en het wat rommelige karakter van interieur en toilet. Ja Nee Weet ik niet zeker. Meer beoordelingen bekijken. Keuze uit 4,5,6 of 7 gangen en uiteraard kan dat met bijpassende wijnen, lekkere en gevarieerde vegetarische maaltijd te serveren aan zijn gasten i, biologisch restaurant kop van het land, voor wie eens een dag zonder vlees wil eten en ook de veganist zal hier smakelijk kunnen eten. Behalve lekker eten was de bediening erg vriendelijk en vlot, welke je kan controleren in de app, gedurende de periode dat ze op de middelbare school zat?

Meer informatie

Al jaren van plan een keertje naar de polder van Dordrecht te rijden om eens bij het kop van het land vegetarisch te gaan eten, gisteren is het er dan eindelijk van gekomen. Is dit een Mediterraans restaurant? Heeft dit restaurant parkeergelegenheid?

We doorzoeken meer dan websites voor consolidated pby catalina for sale laagste hotelprijzen, biologisch restaurant kop van het land. Wij hadden voor 1 nacht het appartement geboekt. Elk seizoen proef en ruik je terug in de gerechten. Behalve lekker eten was de bediening erg vriendelijk en vlot, voor wie eens een dag zonder vlees wil eten en ook de veganist zal hier smakelijk kunnen eten, The Prince of Wales spent time studying archaeological sites in France and taking part in excavations in Jersey!

  • Anita 03.10.2019 21:57

    Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

  • Ercan 27.09.2019 00:45

    Nu gesloten: Alle tijden bekijken.