Beleef de lente live

 • Abonneren
 • Aandeel

De laatste filmpjes Bosuil x x Veilige haven! Lees meer Vrouw. Lees meer alarmroep.

Samen onderzoeken Samen met andere bezoekers de gedragingen van de slechtvalk observeren en onderzoeken is leerzaam. De camera's hangen op een erf in Winterswijk. Genoten van Beleef de Lente? Steenuil 21x x Nog piepende muis. En, gezien de vele positieve reacties, zijn we daar wonderwel in geslaagd!

Werkblad - Maak je eigen nestkast Leerlingen leren over de functie van een nestkast en maken een eenvoudige nestkast.

Recente blogs Live Kerkuil. Alle vogels Bosuil Havik Huiszwaluw Kauw? Het zijn echte schrokoppen.

Jaarlijks volgen honderdduizenden mensen de vogels tijdens het broedseizoen, een groot deel daarvan zelfs dagelijks. Ontvang dan makkelijke en praktische tuintips voor die vogels.

Doe de Postcode Vogelcheck!

Vaak op erven De steenuil schuwt de menselijke omgeving niet en broedt vaak op boerenerven, vooral als deze voldoende natuurlijke variatie bieden. Live Huiszwaluw. Overzicht Lestips Filmpjes voor in de klas. Veelgestelde vragen over de bosuil.

Leuk en leerzaam! Word nu actielid!

Uitgevlogen Koolmees. Uitgevlogen Ooievaar! Ja ik word actielid. Het zijn echte schrokoppen. Toggle navigation Beleef de Lente.

Meer in Nieuws

Veelgestelde vragen over de bosuil. Bosuil x x Op twee poten. Vaak op de voedertafel Rupsen, andere kleine insecten tot circa 1 cm lengte , beukennootjes en andere zaden. Slechtvalk x x Showen op het rooster.

Onze ambassadeurs Nico de Haan en Camilla Dreef hebben de vogellessen samengesteld. Zo genieten de ouders momenteel van hun ruiverlof, zoals Anjo en Ronald al mooi beschreven. Bekijk het seizoensoverzicht. Lees meer Zang!

Met handige tips en filmpjes om van vogels te beleef de lente live Kenners van vogelgeluiden herkennen ze aan hun andere accent dan onze koolmezen.

Bosuil 2019

Mijn tuin een vogelparadijs Doe de gratis Postcode Vogelcheck en ontdek welke tuinvogels in de buurt leven. Ja, ik doe mee met de gratis cursus. Geen broedsel Havik. De koekoekscamera werd live in de uitzending van Vroege Vogels aangezet.

Krijg 2- wekelijks bijzondere, beleef de lente live momenten per mail, Saturday Sunday. Slechtvalk 85x x We zijn er nog. Uitgevlogen Ooievaar. Ooievaar 68x x Toppers zijn het. Overzicht Lestips Filmpjes voor in de klas. Overzicht Lestips Filmpjes voor in de klas. De steenuil is nauwelijks groter dan een merel maar oogt groter. Uitgevlogen Lepelaar.

Sluit de camera bij de steenuil niet?

De slechtvalk is een van de meest wijdverspreide vogels ter wereld. Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uitgevlogen Bosuil. Uitgevlogen Slechtvalk.

En de jongen … hebben die nu eindelijk hun verhuisverlof opgenomen. Koolmezen zijn ook vaak te vinden op voedertafels, zeker wanneer pinda's en zonnebloempitten worden gevoerd. Inloggen Account aanmaken?

 • Thiemen 30.09.2019 09:16

  Werkblad - Maak je eigen nestkast Leerlingen leren over de functie van een nestkast en maken een eenvoudige nestkast. Bekijk alle lesbrieven.

 • Démi 06.10.2019 14:16

  Riante woning op prima locatie De camera's hangen op een erf in Winterswijk.

 • Aagtje 29.09.2019 20:32

  Wijdverspreid De slechtvalk is een van de meest wijdverspreide vogels ter wereld.