Advies in het engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Dutch Met name het advies van de Commissie ontwikkelingssamenwerking, dat er niet is. Ik wil iedereen erop wijzen dat we een vreemd, donker steegje ingaan op advies van een dronken zwerver. Een voorbeeld voorstellen.

Dutch Dit bureau heeft een advies uitgebracht dat uiteraard door de regering is opgevolgd. Voorbeelden zien voor de vertaling on the advise 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Hanna, ik moet je vast geen advies geven over vrienden. Dutch Dat is toch wel gênant als de commissie er net een negatief advies over heeft uitgebracht.

Na de oorlog vestigde Jüdell zich op advies van prins Bernhard in Suriname. We just want to advise her for her own good.

It was on the advice of my family's attorney. Jij kan toch niemand advies geven. Dutch verstrekking van advies en informatie aan het verplegend personeel en het publiek. Nogmaals, donker steegje ingaan op advies van een dronken zwerver. Of liever nieuwe woorden leren.

Voorbeelden zien voor de vertaling advize Werkwoord. Dutch De Chief Veterinary Officers komen regelmatig bijeen, nemen contact op met boeren en geven hun advies over wat ze moeten doen. Het kapittel, op advies van de bisschop.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "een advies" in Engels. They will be able to provide advice on the assumptions and estimations made during the three steps above?
  • English about across away behind more than on the other side of supra. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

"advies geven over" vertalen - Engels

It was on the advice of my family's attorney. Bijkomend kunnen we advies geven omtrent accommodatie en sites in de Somme. Niets, op advies van zijn dikke advocaat. Voorbeelden zien voor de vertaling under the advice 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "advies" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

You are in no way to give anyone any advice.

  • Nothing, on the advice of his high-powered counsel.
  • Mensen die mij advies geven , praten meestal tegen zichzelf. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Hoeveel tanden heeft volwassen paard, we will, van 8,1 naar 11,2 procent en van 1,3 naar 2,2 procent, maar maken ze je ook advies in het engels.

Een voorbeeld voorstellen. Customers can connect to one another to ask questions and offer advice. Waarom doe je het niet allebei. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Ik heb begrepen dat er nu ook een advies van het Parlement is over deze aangelegenheden.

Zojuist vertaald

I require your advice , as a successful parent. Verstreken tijd: ms. And the green line is treatment with psycho-social counseling only, without medication.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "advies" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, advies in het engels. Nu Valerie afwezig was wilde ik best zelf wat advies geven. Voorbeelden zien voor de vertaling advice voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch In verband hiermee wilde ik een paar elementen toelichten die in mijn advies staan. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Ook in de database

Dutch , rapporteur voor advies van de Commissie landbouw en plattelandsontwikkeling. Bijkomend kunnen we advies geven omtrent accommodatie en sites in de Somme. Ik zal je 'n advies geven, advies geven in het engels.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Verstreken tijd: ms. Resultaten: Voorbeelden zien voor de vertaling upon advice 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Voorbeelden zien voor de vertaling on the advice 64 voorbeelden met overeenstemmingen. En voor wie dit ook gaat doen: ga niet zoals wij op advies van het informatie kantoor met www staatsbosbeheer nl buitenleven bus, maar gewoon met de trein.

Voorbeelden advies in het engels voor de vertaling Following an opinion 2 voorbeelden met overeenstemmingen, advies in het engels. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

"een advies" vertalen - Engels

Het Parlement moet voor elke uitbreiding van de eurozone een advies geven. Klanten kunnen elkaar vragen stellen en advies geven. Bijkomend kunnen we advies geven omtrent accommodatie en sites in de Somme.

Dutch Ik vertelde hem dat we morele steun konden gevenjuridisch advies. Dutch Een rechtbank kan een advies vragen tijdens de rechtsgang, op dit punt wilde ik deze twee jongens wat advies geven over hun verkooppraatje. Wel, een individu kan dat niet.