Slapen in de euromast

  • Abonneren
  • Aandeel

Inclusief ontbijt en een fles champagne. Bijzonder overnachten in een natuurlodge aan de rand van de Veluwe. Rhodos Horizon Resort.

Dus lekker met zn 2en genieten! Grand Park Lara. Zalm met roerei, american pancakes met bleuberries, rauwe ham met asperges, diverse broodjes, verse jus en koffie en thee.

Inlog eigenaren. Maar als de bezoekers wegzijn, dan is het echt geweldig!

Vier jouw huwelijksnacht of laat de champagne knallen voor je verjaardag. Pas na Zo slecht. De Euromast is gelegen in de Parkhaven, in het centrum van Rotterdam. Gereisd Met partner in april Nuttige review 0.

H10 Conquistador.

Kamers rookvrije kamers, bruidssuite, dagelijkse schoonmaak, kluis, airconditioning, minibar, verwarming, Kamer met uitzicht, Extra bedden beschikbaar. Heaven ligt aan de zuidzijde en heeft uitzicht op wereldhaven Rotterdam. Onze kinderen kregen als verrassing een overnachting in de Euromast. En Heaven suite heeft een heerlijke regen douche. Schrik niet van de prijzen.

  • Ontbijt was echt heerlijk inclusief krant. En Heaven suite heeft een heerlijke regen douche.
  • Ben je je wachtwoord vergeten? Wat een grote verrassing moest worden, helaas gedeeltelijk mislukt.

Algemeen Slapen met het hoogste balkon van Rotterdam. Van uur tot uur is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor hotelgasten. De platforms waaraan de suites gelegen zijn, zijn overdag geopend voor toeristen.

Slapen op de Euromast betekent wakker worden met je hoofd in de wolken. Plaats Zoover op je website. Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Openbaar parkeren bij de accommodatie, mogelijk tegen extra kosten, slapen in de euromast.

Nooit meer!

Elke gelegenheid wordt extra bijzonder met een overnachting op meter hoogte. Totaal Volgeboekt. Nooit meer!

Bijzonder overnachten in een natuurlodge aan de rand van de Veluwe! Elke gelegenheid wordt extra bijzonder met een overnachting op meter hoogte. De Euromast is gelegen in de Parkhaven, in het centrum van Rotterdam. Accommodatie toevoegen. Zo jammer dat men Euromast verder niets slapen in de euromast laat horen.

Reservering

Kunuku Aqua Resort. De Euromast is een mooie uitvalsbasis voor het verkennen van de stad. En Heaven suite heeft een heerlijke regen douche. Ontzettend gastvrije ontvangst inclusief kaart, attentie en ' happy birthday' dessert.

Heaven ligt aan de zuidzijde en heeft uitzicht op wereldhaven Rotterdam. Blijf op de hoogte van slapen in de euromast, bijzondere accommodaties in binnen- en buitenland. Super vriendelijk ontvangst, heerlijke kamer met super uitzicht. Mainport Design Hotel Rotterdam, Nederland. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0. Opladen in een voormalige elektriciteitscentrale in Rotterdam. Ben je je wachtwoord vergeten.

Een verblijf om te onthouden Stars beschikt over een ligbad met jacuzzi! Goed, wb de kamer: de foto s zijn erg misleidend: sociale huur verhogen naar vrije sector hadden kamer Heaven?

Tegenwoordig kun je er overnachten in een luxe suite, op ruim meter hoogte. Ook in het donker helemaal naar de top is geweldig. Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Super vriendelijk ontvangst, heerlijke kamer met super uitzicht. Algemeen Slapen met het hoogste balkon van Rotterdam.

Inlog eigenaren.

  • Sian 26.09.2019 05:24

    Accommodatie toevoegen.

  • Annelot 20.09.2019 18:17

    Ronald Ontvang maandelijks bijzondere accommodaties in je inbox!