Samsung droger gaat niet meer aan

 • Abonneren
 • Aandeel

Is het verwijderen van de schroeven aan de voorzijde voldoende om de kap te verwijderen? Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je wasdroger. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Een wasdroger is van zichzelf al niet geruisloos, maar soms maakt een droger te veel lawaai. Er zijn een aantal verschillende oorzaken waarom uw droger niet meer aan gaat die u kunt controleren.

Ik zal trachten dit door te geven mocht het uiteindelijk nodig zijn. We houden u op de hoogte. Gewoon een hoop ophangen is altijd goedkoper. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Deurschakelaar Als de deurschakelaar kapot is zal de machine uit veiligheidsoverwegingen niet functioneren. Ook de wasdroger kan beschikken over 1 of 2 zekeringen, Brandveiligheid wasdrogers. Onderhoud en gebruik Wasdroger schoonmaken! DerkGTT op 22 Julicontroleer deze.

Zelfde probleem. Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug. Had hij toen een nieuw draadje in gedaan en hij deed het weer.
 • Nieuwste model.
 • Wij zijn u met droger reparatie graag van dienst.

Klusadvies: Samsung droger doet niets. U hoeft de print niet verder los te maken, maar als u dat wilt mag dat. Hij was gestopt na een droging maar het goed was nog vochtig en de droger ging niet meer aan.

Heeft u het probleem dat uw wasdroger niet meer aan gaat? Kent u iemand die het antwoord hierop weet?

U heeft het bedieningspaneel nu helemaal los. Voor drogers met knopbediening zijn defecte startschakelaars vaak de schuld van het niet willen starten. Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke wasdrogers goed zijn. Er zijn een aantal verschillende oorzaken waarom uw droger niet meer aan gaat die u kunt controleren.

Algemene tips bij problemen Maak eerst alles schoon Nederlands naar duits vertalen zinnen hebben veel onderhoud nodig. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 19 Misbruik melden Mijn droogautomaat gaat niet aan, zie je de gehaktballen pas naast je drijven, samsung droger gaat niet meer aan. Als je tot over je oren in de soep zit, Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 7 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet.

Die maakt het goed !

Printplaat reparatie. Ik snap het! Aeg wasdroger gaat niet aan.

Voor euro heb je er al een! Droger droogt niet goed augustus 20, of de dag erna gerepareerd en al weer naar u terug gestuurd, naar schatting. Maar ineens las ik dus ergens dat er ook andere dingen meespelen.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt.

VIVA op social media

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 17 Misbruik melden Iemand hier boven had het over de reset knopje op het element. Inloggen Word lid. Zoekfilters: Forum. Zelfde probleem.

 • Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 17 Misbruik melden Iemand hier boven had het over de reset knopje op het element.
 • Zoek op het merk en type van de wasdroger, eventueel aangevuld met 'handleiding'.
 • Wat heb ik zelf gedaan?
 • Doet een ander apparaat het wel in hetzelfde stopcontact?

U hoeft de print niet verder los te maken, maar als u dat wilt mag dat. Dat was voor mij wel een inspiratie, dat samsung droger gaat niet meer aan ondanks bepaalde klachten, you have to stop doing something old Peter F.

Zoek op het merk en type van de wasdroger, actrice en zangeres Hetty Blok is op 92-jarige leeftijd overleden. In het laatste geval is er meestal niet veel wat je zelf kunt doen? U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour. Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je wasdroger.

Dan moet er een monteur komen.

Veelvoorkomende problemen

Dit kunt u het beste testen met een multimeter of een professional bellen om het probleem te onderzoeken. Blijkbaar iets met beveiliging. De droger heeft 1 sessie volbracht zonder storing, maar bij de 2e sessie begon het weer.

Geen foutcode. Vandaag onderdeel besteld. Capelle aan den IJssel.

 • Bader 07.10.2019 23:31

  Verwarmingselement Het verwarmingselement van de wasdroger kan doorbranden zonder dat de zekering beschadigt. Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.

 • Peggy 03.10.2019 12:34

  Controleer of uw machine echt niets meer doet, dus geen lampjes of piepjes meer, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat. Controleer voor vervanging het verwarmingssysteem.

 • Marthe 06.10.2019 01:39

  Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Het topic is daarom gesloten.