Recept kruidkoek karnemelk zonder suiker

 • Abonneren
 • Aandeel

Dank voor je reactie 8 februari at Smaak is dik ok! Dat is inderdaad lekker.

Beetwortelsap is gewoon van de suikerbiet, niks fruitsuiker …. Wat een heerlijk begin van het weekend! Stevia is veel zoeter dan kokosbloesemsuiker. Ik voeg er zelf wat rozijnen en kokosrasp aan toe. Denk dat ik het zo doe

Sinds een maandje bezig met het schrappen van toegevoegde suiker in mijn eten. Beantwoorden Elise Vanochtend gebakken en net bij de koffie gehad, super lekker!. De binnenkant was lekker smeug, recept kruidkoek karnemelk zonder suiker, de buitenkant is aan de harde kant, aldus een vriend van me die op zn 33ste nagenoeg kaal was? Laat de ontbijtkoek 5 minuten in de vorm zitten en haal hem er dan uit. Dank je wel voor de tip. Je zou bijv.

 • Beantwoorden Monique Sinds een maandje bezig met het schrappen van toegevoegde suiker in mijn eten.
 • Dit ontbijtje is zó superlekker!

Vanmiddag 2 stuks gemaakt, waarvan 1 met rozijnen en cranberry geweld in rum. Karlijn 1 juni om Heb alleen de appelstroop en honing vervangen door gr dadelstroo want appelstroop en honing zijn hier broodbeleg, en anders gaat dat wel heel snel op Diana 5 oktober om Honing vervangen door dadelsiroop en 5spice kruiden had ik niet.

 • Nu heb ik er steeds kokosolie op gesmeerd voor wat extra smaak en smeuigheid.
 • Jacoline van Lieburg 29 april om Hallo, ik probeer al wekenlang een suikervrije ontbijtkoek te maken.

Waanzinnig lekker. Wat zou ik fout gedaan kunnen hebben. Alhoewel ik spelt heb gebruikt, geen baking soda maar extra bakpoeder en rijstemelk! Anoniem 26 februari om Hij komt net uit de oven. Heb hem anderhalf uur in de oven gehad op graden.

Kruidcake!

Heb hem anderhalf uur in de oven gehad op graden. Of een gedeelte van de suiker kunnen vervangen door stukjes dadels. Dat vond ik dus ook,elke keer dat ik 'm maakte. Zelf vind ik als je alleen boekweitmeel gebruikt het altijd wel een heel overheersende smaak hebben.

Anoniem 14 januari om ? In honing zit natuurlijke suikers en ik heb appelstroop gebruikt waar alleen appels in zitten. Ik overweeg de volgende keer nog wat dadels toe te voegen. Meel is onbewerkt meel met alle voedingsstoffen er nog in, recept kruidkoek karnemelk zonder suiker. Alles gedaan zoals u beschreven heeft en ook de oven op graden gezet, maar de ontbijtkoek was aan de bovenkant zwart en van onder nog vloeibaar.

Lekkere en eenvoudige recepten!

Siliconen lijkt me niet uitmaken. Fijn dat hij lekker is! Ik denk echter wel dat ik dit recept uit de kast trek als ik weer eens een taartbodem nodig heb.

Anne 12 april om Leave a comment Click here to cancel reply. Dat was een goede tip van een vriendin in mijn strijd met het ontbijt.

In recept kruidkoek karnemelk zonder suiker geval bedankt voor het recept. Gewoon een schoteltje op een kom heet water werkt ook. Beantwoorden Monique Sinds een maandje bezig met het schrappen van toegevoegde suiker in mijn eten. Jacoline 15 maart om Mmm, hij is heerlijk. Heb er wel wat rozijnen aan toegevoegd en is zeker zoet genoeg.

Goed voor kinderen?

De baking soda, is dat een soort bakpoeder? Ja, dat zou wellicht kunnen helpen. Groetjes Myriam.

Jacoline van Lieburg 29 april om Karlijn 1 juni om Tot mijn schrik zag ik dat ik de koekkruiden niet had gebruikt.

 • Emile 07.07.2019 01:15

  Verder heb ik het recept gevolgd! Ga de volgende keer iets extra's toevoegen zoals walnoot of dadel.

 • Mindy 10.07.2019 06:32

  Parabéns por esta coaAoistn!