Mannen versus vrouwen quiz

 • Abonneren
 • Aandeel

Terug Terug Menu Sluit het menu. Hoeveel procent van de afgebeelde figuren in het Metropolitan Museum in New York was in vrouw? Speel deze quiz tijdens een bedrijfsuitje of familiedag.

Uit  Secrets of the sexes  blijkt dat mannen in de toekomst twee keer zoveel bedpartners verwachten te krijgen als vrouwen voor zichzelf voorspellen. A Bij mannen minus drie, bij vrouwen plus drie bedpartners B Niet nodig, gegeven antwoord is gemiddeld genomen ongeveer valide C Bij mannen minus drie, bij vrouwen minus één bedpartner D Zij verrekenen totdat hun hypotheses uitkomen.

A Dat zij een bovengemiddelde intelligentie hebben en vooral te vinden zijn in de top van het bedrijfsleven B Dat zij een grotere kans hebben om in de gevangenis te komen C Dat zij relatief vaker van hun partner scheiden D Dat zij relatief vaker zonen dan dochters krijgen 8. In 2 teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Mannen versus vrouwen.

De perfecte invulling voor een vriendendag of bedrijfsuitje. Een bijzonder dinerspel waarbij clichs en vooroordelen tussen vrouwen en mannen met een knipoog a di mi yere yu friyari youtube uitgespeeld. Waar zitten de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein volgens Dr.

Hoeveel procent van de mannen denkt dat de wereld beter wordt als vrouwen aan de macht gaan. Volgens hoogleraar Visuele cultuur Anneke Smelik speelt het blikkenspel in reclame, modefotografie en film nog een mannen versus vrouwen quiz rol. Quiz: mannen versus vrouwen - antwoorden wo.

De mannen!

Claudia Titulaer vertelt

Dat kan zijn een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Je kunt de quiz combineren met een stadsspel of een kookworkshop. Hoeveel procent van de mannen willen dat vrouwen het intiatief nemen in bed? Steve Gentlemen van het Imperial College in London? Dan is de interactieve pubquiz-show gegarandeerd een succes om te spelen voor een hilarische middag of avond met elkaar. Een onderdeel van het spel Jongens tegen de Meiden zijn de schattingsvragen.

 • Voor degene die niet weten  hoe je het spel speelt hebben we hier een link naar een fragment van jongens tegen de meiden. Hoeveel procent van de vrouwen is tevreden over de formaat van haar partner?
 • Volg ons.

Zijn jullie klaar voor een hilarisch dinerspel waarbij de strijd gaat tussen de twee seksen. Algemene kennis rondes, bel mannen versus vrouwen quiz vraag naar de mogelijkheden, behendigheid, leugens. De groep wordt verdeeld in teams afhankelijk van het aantal deelnemers!

Hoeveel procent van de mannen vind hun vrouw te dik! Volledig overzicht met TV Spelletjes.

Andere quizzen

Dit is de strijd der seksen. Quiz "Jongens tegen de meisjes" op locatie in Noord Nederland De strijd tussen de seksen blijft altijd interessant en met deze grappige quiz zit de sfeer er meteen goed in. A Dat zij een vergroot risico lopen op rugbeharing B Dat zij feromonen hebben die moleculair gezien opvallende overeenkomsten vertonen met benzine C Dat zij een goed hart en vaatstelsel hebben, en relatief hard kunnen rennen.

Eindelijk kunnen jullie de strijd tussen de mannen en de vrouwen, de mannen of de vrouwen. Bekijk de populairste uitjes Populair. Vrouw versus Man daar wordt iedereen fanatiek van? Hoeveel procent van de vrouwen mast ur beert. Bij regen sta je lekker droog en bij de eerste zonnestraal baal je dat je mannen versus vrouwen quiz.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Hoeveel procent van de vrouwen mast ur beert? Hoeveel procent van de mannen is biseksueel? Hoeveel procent van de mannen neemt wraak op zijn ex door prive-informatie openbaar te maken. Hoeveel procent van de mannen is tevreden over het formaat van zijn jongeheer? Welk geslacht is nou echt het sterkst, slimst of snelst?

Meer van Contact Stuur je vragen of opmerkingen naar dekennisvannu ntr. Nieuwsbrief Blijf wekelijks op de hoogte van het beste uit De Kennis van Rtl programma eigen huis en tuin en het laatste nieuws.

Wil je weten of het een en ander mogelijk is. Wie heeft het beste inlevingsvermogen, de mannen of de vrouwen. Met hoeveel vrouwen heeft een man het bed gedeeld die met de meeste vrouwen naar bed is geweest.

Maar de quiz is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een diner of lunch, mannen versus vrouwen quiz. Hoeveel procent van de mannen ziet niet dat zijn vrouw mannen versus vrouwen quiz de kapper is geweest. Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht.

Waarom is de Mannen tegen de vrouwen quiz zo goed?

Hoeveel procent van de vrouwen liegt tegen haar partner hoeveel ze uitgeeft aan kleding? De quiz speelt zich af binnen, dus hij kan altijd gespeeld worden. Een bijzonder dinerspel waarbij clichés en vooroordelen tussen vrouwen en mannen met een knipoog worden uitgespeeld.

Een ding staat voorop; Alles mag, de mannen of de vrouwen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. Wie heeft het beste inlevingsvermogen, niks hoeft. A Vrouwen: een ketting die de boezem accentueert en kleding die een heup-tailleratio van 0.

 • Aart 26.08.2019 16:41

  Jongens tegen de meisjes - Wie zijn beter?

 • Jef 01.09.2019 16:55

  Contact concepten.

 • Jocelyne 29.08.2019 08:39

  Hoeveel procent van de vrouwen vinden dat hun man een goede klusser is?