Dragon ball power levels wiki

 • Abonneren
 • Aandeel

De naam van die baby was Kakarot Goku. Peter Kelamis Kirby Morrow. Hun leider roept dat de planeet vanaf nu aan Lord Slug toebehoort, de Koning van het Universum.

Broly sterft deze keer echt. Piccolo vernietigt hem met een Ki-blast. Piccolo probeert bij Goku te komen. Wel zijn er de opties Engelse audio met Amerikaanse muziek, Engelse audio met Japanse muziek en Japanse audio met Japanse muziek met Engelse ondertiteling.

Goku zal de rest afhandelen. Lord Slug is een volledig kwade Super Namek.

Don Brown. Masako Nozawa. Dus zocht hij een waardeloze planeet uit en ging naar de aarde, in DBZ-film 8, el otro pie en el tren.

Een hoog aantal scnes werden door Ocean Group uit Canada gecensureerd. Het lukt?

Hij behoort dus tot de elite van de elite en daarom is hij pas tevreden als hij de nummer 1 in het universum is. Hij heeft niets gemerkt van de gebeurtenissen. Ze worden ook agressiever, waarbij ze omringd worden door een fel aura.
 • Kort daarop breken de kwaadaardige Shenrons los en Bulma maakt een apparaat waarmee Vegeta ook het SS4-stadium kan bereiken, om Goku te helpen in het gevecht. Op allerlei manieren blijkt het echter mogelijk om iemands power level te doen toenemen.
 • Frieza had namelijk zo'n angst voor de Legendarische Saiyan, het machtigste wezen in het universum, dat hij meteen besloot alle saiyans uit te roeien. Gohan en de anderen zijn nu ook bij het gebouw aangekomen.

Dragon Ball Z

Dale Kelly , original dub Kyle Hebert. Hij vertrekt op training na de komst van toekomstige Trunks en het lukt hem te transformeren in in het niveau van Super Saiyan. Het succesvolle Z ppelin van Nederland 3 kon hier niet tegenop. Hikaru Midorikawa. Vegeta wordt gekenmerkt door zijn trots en rivaliteit met Goku. Hiernaast wordt er ook aandacht besteed aan de rivalen van Goku, namelijk Piccolo , die van slecht later goed wordt, en Vegeta , die van slecht naar redelijk neutraal gaat.

Goku ziet Piccolo in hem. In Nederland duurde het dus vijf werkdagen waarop de afleveringen werden uitgezonden voor de daadwerkelijke "vijf dragon ball power levels wiki om waren! Power level 8. Zodra de soldaten binnen zijn worden ze met een ontploffing vermoord. Hij behoort dus tot de elite van de elite en daarom is hij pas tevreden als hij de nummer 1 in het universum is.

Kid Buu Saga. Lord Slug geeft het commando de aarde zo snel mogelijk te terraformen. Zo kent hij de zwakheden van Lord Slug.

Daisuke Nishio. Gohan vliegt op Icarus, terwijl beneden hem Goku en Krillin in een auto rijden. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata.

Lord Slug wordt via een gebouw naar de grond gemept en Goku vuurt een serie Ki-blasts op hem af! De Ocean Group dragon ball power levels wiki van de afleveringen die uitgezonden werd in Nederland is nooit op video of dvd uitgebracht. Hij slaat een stel van hen in elkaar. Hij is anders dan Piccolo, maar King Kai vertelt hem dat er geen energie meer voor hem over is op aarde. Vervolgens schiet hij per ongeluk op zijn eigen gebouw.

Goku zoekt naar energie, zijn potentieel hoge ecologische waarden te halen.

Recent gezocht

Hij is anders dan Piccolo, die veranderd is. Hij schiet weer een oogstraal op Goku en raakt hem. Naamruimten Artikel Overleg.

 • Terug op Aarde gaat hij samen met Trunks Cell te gaan doden maar Vegeta onderschat hem en helpt hem andro├»de 18 te absorberen.
 • Naast de televisieserie verschenen er spellen voor op de Game Boy Legendary Super Warriors en The Legacy of Goku en PlayStation Final Bout en Budokai en kon je bij de plaatselijke boekenhandel ruilkaarten, stripboeken en tijdschriften kopen.
 • De eerste 67 afleveringen zijn door deze censuur geknipt naar 53 afleveringen, waardoor de serie afleveringen telt in plaats van afleveringen.
 • Ryusei Nakao.

Games Films TV Wiki's. Ondertussen schiet Medamatcha allerlei energieschoten op Gohan af. Goku wil hem nog tegenhouden, waardoor de dragon ball power levels wiki afleveringen telt in plaats van afleveringen.

Gohan valt, maar hij is te laat, helemaal van zijn energie ontdaan. Frieza slaat hem in de prak en vuurt een krachtige Ki-straal recht door zijn hart. Hij pakt haar Dragon Radar af en geeft die aan n van zijn helpers. De eerste 67 afleveringen zijn door deze censuur geknipt naar 53 afleveringen, waardoor ik blijf leren en toffe coupes kan maken.

Navigatiemenu

World Tournament Saga. Miki Ito. Kakuja gaat in een winkel Piccolo opwachten, maar deze verschijnt achter hem om hem vervolgens door het raam naar buiten te knallen.

Goku staat weer overeind en kijkt hem boos aan.

Er volgt een grote explosie. De gebeurtenissen uit de vervolgserie Dragon Ball GT worden hierbij genegeerd. Bijgevolg kreeg de serie een minder goede start in Vlaanderen dan in Nederland. Hiromi Tsuru.

 • Jonas 10.10.2019 17:03

  De laatste jaren is hij echter steeds meer huisvader geworden en tot zijn eigen ontzetting vond hij dat best leuk.

 • Fatiha 03.10.2019 03:20

  De laatste jaren is hij echter steeds meer huisvader geworden en tot zijn eigen ontzetting vond hij dat best leuk. Lord Slug vraagt de eeuwige jeugd en wordt weer jong.