Camping birkelt in luxemburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Er werd gezegd dat ze de camping vanaf september flink aan gaan pakken, als ze dat doen gaan wij zeker terug. Maar ik verwacht dat je in hoogseizoen over de hoofden kan lopen.

Hotel Parc Belle-vue. Het matras was enorm hard, inventaris niet compleet benoemd en werd niets mee gedaan omdat het toch steeds mee genomen werd.. De tv was net iets groter dan de iPad en de geleverde WiFi code hebben we de hele week niet kunnen gebruiken helaas. Algemeen 6. Gereisd Met jonge kinderen in augustus Nuttige review 0. Openingsdata: - - Dichtstbijzijnde vliegveld: Luxemburg LUX - 27 km Afstand vanaf: Utrecht - km Grootte camping: Medium - plaatsen Dichtstbijzijnde plaats: Larochette - 1 km.

We hebben een top vakantie gehad. Het zwembad was helaas veel te klein voor de hoeveelheid mensen op de camping. Elst ,  Noordzij Accommodatietype: Stacaravan Waikiki 4 Waardering: 7. Breng ook een bezoek aan Echternach; het hoofdstadje van de regio, cafs en restaurants, so are you?

Sommige douches hadden een slechte straal.

Camping Iris Parc Birkelt

Rondom het zwembad erg vies. Hekelaar Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 6. Oeben Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 7. We hebben een aantal aanbieders voor Iris Parc Birkelt voor je op een rij gezet:.

Redelijke camping vriendelijke mensen.

Vriendelijk personeel. Stacaravan Waikiki 3 2 4 2 camping birkelt in luxemburg. Selles ,  Wat fijn dat julie genoten hebben van de animatie op onze camping en de stacaravan aan jullie verwachtingen heeft voldaan.

Top10 lijsten Luxemburg Top10 populaire campings Top10 voor kinderen Top10 glamping Top10 in de bergen Top10 bosrijke omgeving.

Aanbiedingen

Zeer goede service. Luxemburg is een heel fijn vakantieland en de camping ligt prima gelegen om vandaar uit er op uit te gaan. Personeel zet 'gereserveerd' bordjes op de tafels terwijl reserveren niet mogelijk is , omdat ze de drukte niet aankunnen. Veel animatie.

Grand Park Lara. Wauw, kijk dat nieuwe buitenzwembad van m2! Dan gaat het dak dicht. Accomodatie en verblijf goed Maar om snacks te halen slecht Verder wel een goede vakantie gehad. Zeer gezellig.

Er is ook een kindermenu Geniet van een drankje op het zuidterras. Verder mooie stacaravan, best een nieuw ding en zag er mooi uit.

Mooie camping met prachtige stacaravan Bali 4. Een leuke camping met super animatie. Natuurlijk kunnen ouders ook meedoen met de avondanimatie en werken aan de conditie door te volleyballen of te voetballen.

 • Wil je dicht bij huis kamperen tussen groene heuvels, heldere rivieren, idyllische dorpjes, imposante watervallen en eeuwenoude kastelen?
 • Camping Fuussekaul.
 • Hilhorst Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 8.
 • Saturn Palace.

Fantastisch 27 reviews. Zin in een actieve vakantie. Al met al hebben wij het goed naar ons zin gehad. Zeker geen camping voor ons om weer naartoe te gaan. Goed gegeten en genoten van de prachtige omgeving.

Met mooi weer een prachtige locatie voor je vakantie. Top camping, leuke aardige mensen, bal), camping birkelt in luxemburg, geen noodzaak is deze stapsteen te behouden.

Accommodaties op camping Birkelt

Een leuke camping met activiteiten voor jong en oud. Desaever Accommodatietype: Stacaravan Waikiki 1 Waardering: 7. Eten was verre van goed.

Was ons op de website ook niet duidelijk dat auto's het terrein op mochten. Kinderen huppelen veilig over de antislipvloer en het water wordt verwarmd om uiterst comfortabel te plonzen! Camping birkelt in luxemburg gaat het dak open. Wij maken het u gemakkelijk.

 • Layla 09.07.2019 13:22

  Omgeving prachtig en centraal.

 • Seray 15.07.2019 10:57

  Een fijne camping middenin de prachtige natuur van Luxemburg. Camping Nommerlayen.