Whatsapp herstel chatgeschiedenis werkt niet iphone

  • Abonneren
  • Aandeel

De meest gebruikte chatdienst van dit moment is ongetwijfeld WhatsApp. Vervolgens wifi uitgezet, reservekopie van iTunes op mijn 4s teruggezet waarmee de whatsapp wel terugkomt.

Gr Larissa. Hier adverteren - Advertise here. Dat komt doordat WhatsApp deze data op je telefoon zelf opslaat in plaats van op haar webservers. WhatsApp berichten terughalen via pc De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen. Voor het maken en herstellen van de reservekopie moet hetzelfde telefoonnummer worden gebruikt. WhatsApp gespreksgeschiedenis overzetten is op elk populair besturingssysteem mogelijk, zodat jouw nieuwe smartphone kan beschikken over oude chats.

Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen?

Als je nog geen Google-account hebt, tik dan op Account toevoegen. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Alleen zo kun je de chatgeschiedenis herstellen. Als ik iets binnenkreeg whatsapp herstel chatgeschiedenis werkt niet iphone een melding op mijn scherm kon ik Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Komt dit mogelijks in conflict hotel deal veluwse bron een omzetting naar 12MB.

En kun je dit helaas alleen doen door een licentie te kopen.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

WhatsApp berichten: vijf handige tips. Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb? Misschien wil je WhatsApp gesprekken terughalen via internet, bijvoorbeeld omdat je geen back-up meer hebt. Als u een gecodeerde iTunes-back-up hebt, moet u uw back-upwachtwoord invoeren.

Klaar om het te testen met je iPhone? Mocht je geen reservekopie kunnen maken, probeer dan het volgende: Zorg dat je bent aangemeld met het Apple ID dat je gebruikt voor toegang tot iCloud.

  • He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.
  • Om te zorgen dat we Macworld.

Zorg dat iCloud op je oude iPhone is ingeschakeld en open WhatsApp. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone. Om GSMinfo. Dit keer kies je voor kiss from a rose chords optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Om je berichten te kunnen herstellen moet je wel whatsapp herstel chatgeschiedenis werkt niet iphone telefoonnummer als dat van je oude apparaat blijven gebruiken. De map "Media" bevat alle WhatsApp-bijlagen!

Hoe je WhatsApp-berichten terug te krijgen van een iPhone

Files by Google is een app voor bestandsbeheer waarmee je ruimte vrijmaakt, makkelijk je bestanden controleert, een cloud back-up kunt maken van je bestanden en ze offline kunt delen. Daarnaast heb je een stabiele internetverbinding nodig.

Voorbeeld : Probeer te verbinden met wifi als het niet lukt om een back-up te maken via een mobiel netwerk. Als je je foto's ook wil meenemen vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net.

Ik begrijp het Privacybeleid. Een Windows-pc of Mac. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Deze stappen zijn te volgen vanaf iOS Gooi je echter Daarom kun je deze via een volledige iCloud of iTunes reservekopie overzetten.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Staat je gewenste abonnement er niet bij? Lees verder. Wat krijgt deze website betaalt van Imazing?

Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Als ik iets binnenkreeg via een melding op mijn scherm kon ik Zorg dat iCloud op je oude iPhone is ingeschakeld en open WhatsApp. Voorbeeld : Tweedehands caravan kopen tips te verbinden met wifi als het niet lukt om een back-up te maken via een mobiel netwerk.

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, whatsapp herstel chatgeschiedenis werkt niet iphone, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone.

WhatsApp installeren vanuit de app store. Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, Tel.

Jouw WhatsApp geschiedenis herstellen

Dat zou gebeuren omdat het jaarlijkse betaalmodel niet is gelukt. Er wordt vervolgens een reservekopie van je chats en media gemaakt naar iCloud-account; je kunt kiezen of je wel of geen video's wilt opnemen in de reservekopie. Vervolgens moet u de locatie selecteren waar u de bestanden wilt exporteren. Wesley Fabry 18 augustus om Bedankt voor het melden, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp.

Als je je foto's ook wil wk scooter centre deventer vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net. Elke keer dat whatsapp herstel chatgeschiedenis werkt niet iphone een Google Drive back-up maakt met hetzelfde Google-account wordt de laatste Google Drive back-up overschreven.

WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

  • Renée 30.08.2019 10:06

    Voer je e-mailadres in en tik op Verstuur.