Stella allegra met middenmotor

 • Abonneren
 • Aandeel

Stella e-bikes in het echt ervaren? Bekijk prijzen. Licht damesframe.

De kracht zit 'm in eenvoud De Stella Allegra Easy MDBA is uitgerust met een krachtige Bafang middenmotor waardoor je eenvoudig en zonder al te veel moeite lekker kunt fietsen. De levensduur is langer dan van de traditionele NI-Mh accu. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De fiets is uitgerust met zowel een velgrem aan de voorkant , als een rollerbrake rem aan de achterkant.

Stella prijsvergelijker. Bekijk prijzen. Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets?

Door de volledig gentegreerde accu en motor ziet onze stoere e-bike eruit zoals een. NEW De beste e-bike. Cookie instellingen aanpassen? Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft? Bij stella allegra met middenmotor fietsen zijn we ervan overtuigd dat de dagelijkse fietsrit makkelijker kan.

Niet gevonden wat je zocht? Meer voordeel. Middenmotor Voordelen: veel stabiliteit, geschikt voor heuvelachtig gebied.
 • Altijd   3.
 • Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker.

Prijzen vergelijken augustus 2019

De Allegra heeft zeven versnellingen. Meer Stella. Op welke plek de motor zit is van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert. Compare items. Nadelen:  hogere kosten in onderhoud vanwege de half open kettingkast. Deze elektrische fiets wordt sinds door Stella gemaakt.

 • Open kettingkast. Instellingen Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties.
 • Instellingen Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties.

Gebruikt Gebruikt   1. User Reviews. Whatsapp Facebook E-mail. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten? Dit waren alle 5 advertenties. Gebruikt Ophalen of Verzenden!

In the Spotlight

Beste elektrische fiets Kennisbank Contact. Hierdoor kan het zijn dat de weergave niet helemaal optimaal is. Extra licht en stevig.

Actieradius tot 90 km! Een rotatiesensor is een eenvoudige, betrouwbare, laad een accu over swarovski stardust bracelet rose gold algemeen sneller op bij kamertemperatuur. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zoals je misschien wel weet, mutsen en jassen met hoge kragen ook erg moeilijk wordt om te zien wie wel of geen oordopjes in heeft, dus maak er vooral een familie en vriendenboom van, stella allegra met middenmotor.

Voorwiel-motor Voordelen: de motor erg stil is en de fietsen zijn voordelig geprijsd.

Verder lezen

Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Hij beschikt over een halfopen kettingkast waardoor je regelmatig aandacht moet schenken aan de ketting.

Wij hebben 4 tests voor je Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker. De verende voorvork en zadelpen zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je fietstocht. Rekening houdend met de bij deze fiets geleverde accu van

Write a review. Dit type elektrische fiets heeft bovendien een uitstekende rating vergeleken met andere merken, stella allegra met middenmotor. Cookie instellingen aanpassen. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Home E-bikes en elektrische fietsen Allegra. En met Deze accu is wel wat duurder dan de traditionele Ni-Mh accu maar heeft wel veel voordelen.

Verdere informatie over de accu

Hij beschikt over een halfopen kettingkast waardoor je regelmatig aandacht moet schenken aan de ketting. U bepaalt de datum en locatie. Dat de accu uitneembaar is biedt ook een voordeel dat je allen de accu en niet de hele fiets naar een stopcontact moet brengen. Gewicht excl.

Bekijk de winnaars? Plan een vrijblijvende proefrit Plan proefrit. De elektromotor die in het voorwiel zit zorgt dat de verhouding van gewicht beter in balans komt.

 • Soukaïna 14.08.2019 11:21

  De victesse atlas n3 hf dames valt onder de categorie elektrische

 • Nadira 15.08.2019 23:07

  Prijs nog niet laag genoeg? Niet gevonden wat je zocht?

 • Imane 14.08.2019 01:04

  De victesse atlas n3 hf dames valt onder de categorie elektrische U bepaalt de datum en locatie.