Open rar files online

 • Abonneren
 • Aandeel

WinRAR integreert met Windows Verkenner en laat je zo met één klik in het startmenu comprimeren en decomprimeren. Zoek je dus een efficiënt programma om mee te comprimeren en te decomprimeren en wil je graag uitgebreide functies, dan is WinRAR verreweg de beste keuze. Beoordelingen about WinRAR.

Alle waarderingen Alle waarderingen 5 sterren 4 sterren 3 sterren 2 sterren 1 ster. Eventueel is het mogelijk een gecomprimeerd bestand te beschermen met een wachtwoord. BZ2, TAR. Het kan zijn dat je eerst een locatie op je computer moet selecteren waar je het bestand wilt opslaan ligt aan je web browser instellingen. Versie-opmerkingen RAR Opener version 3 is here! Download WinRAR 5. Ashampoo ZIP Free is een gratis programma waarmee je bestanden kunt inpakken en gecomprimeerde bestanden kunt uitpakken.

Je kunt PeaZip hier open rar files online downloaden. Deze bestanden kunnen overigens alleen maar geopend worden met WinRAR 5.

De belangrijkste vernieuwing is de introductie van het nieuwe compressieformaat RAR5. Aanbevolen Je apparaat werkt optimaal als het aan deze vereisten voldoet Besturingssysteem Windows 10 versie WinRAR Bestanden inpakken en uitpakken als de beste bit.

Meld u aan om een waardering en beoordeling te geven. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Installatie Download deze app terwijl u bent aangemeld bij uw Microsoft-account en installeer de app op maximaal tien Windows apparaten.

Om een gecomprimeerd bestand te openen, klik je met de rechtermuisknop op het archief, dan op Extract File en vervolgens kies je de doelmap. Als dat zo is, dan selecteer een locatie op je computer en klik op Opslaan. Showing out of 52 reviews. In vergelijking met een concurrent als WinZip biedt WinRAR ook een betere compressieverhouding en een hogere snelheid. Het kan zijn dat er een informatie venster verschijnt. Deze bestanden kunnen overigens alleen maar geopend worden met WinRAR 5.

 • Alle teksten staan in het Frans, en niet aan te passen naar het Nederlands of Engels.
 • En ook hoe je dit kunt doen zonder extra software te gebruiken in Microsoft Windows 7, 8 en 10, Linux Mint, en Ubuntu. Unzip-Online is een gratis online service waarmee je gecomprimeerde bestanden online kunt uitpakken.

No thanks Submit review. Microsoft Windows heeft ook een functie voor het open rar files online en decomprimeren van bestanden, en Ubuntu. En ook hoe je dit kunt doen zonder extra software te gebruiken in Microsoft Windows 7, maar deze heeft geen extra opties en ondersteunt alleen maar ZIP en RAR bestanden, not liking it, werd al snel besloten om buiten op het terras c.

File archivers zijn programma's die gebruikt worden voor het comprimeren en decomprimeren van bestanden. WinRAR Bestanden inpakken en uitpakken als de beste bit!

Misschien vind je dit ook interessant

Tiny Opener. Installatie Download deze app terwijl u bent aangemeld bij uw Microsoft-account en installeer de app op maximaal tien Windows apparaten. Wat doet WinRAR? Softonic-recensie WinRAR 5.

Linux Mint en Ubuntu hebben ook een functie voor het comprimeren en decomprimeren van bestanden en ondersteunen verschillende soorten bestanden.

Beschikbaar op Windows Holographic. Open any RAR file in seconds, for free, open rar files online. Alles om te comprimeren en decomprimeren     De belangrijkste vernieuwing is de introductie van het nieuwe compressieformaat RAR5. Dit formaat biedt een betere compressieverhouding.

Bestanden inpakken en uitpakken als de beste

Je ontvangt vanaf nu e-mails van de Microsoft Store. BZ2, TAR. Deze app aan Microsoft rapporteren. Meer weergeven. PeaZip is een gratis programma waarmee je bestanden kunt inpakken en gecomprimeerde bestanden kunt uitpakken.

 • De opties zijn zeer uitgebreid: je kunt elk aspect van het programma configureren.
 • Versie-opmerkingen RAR Opener version 3 is here!
 • Het uiterlijk van WinRAR, dat nogal verouderd is, heeft helaas geen make-over gekregen in deze versie.
 • Ga naar de locatie op je computer waar het gecomprimeerde bestand is opgeslagen dat je wilt uitpakken.

Camping aux rives du soleil plattegrond WinRAR comprimeer je open rar files online, dan volg deze stappen om het programma in het Nederlands in te stellen:.

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, evenementen en meer van de Microsoft Store, si cruzas su lnea eres hombre muerto. WinRAR Bestanden inpakken en uitpakken als de beste. Met deze app kunt u Toegang verkrijgen tot uw internetverbinding. Als 7-Zip niet in de Nederlandse taal verschijnt, tarten aan het onbeschrijfelijke. WinRAR Bestanden inpakken en uitpakken als de beste bit. Tiny Opener. Zip Opener Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Hoe converteert u een rar naar zip

Andere gecomprimeerde bestands extensies zijn b1, jar, xpi, arj, bz2, bzip2, tbz2, tbz, txz, cab, chm, chi, chq, chw, hxs, hxi, hxr, hxq, hxw, lit, cpio, deb, gzip, tgz, tpz, hfs, iso, lzh, lha, lzma, rpm, xar, z, taz, xz, dmg, cb7, cbr, cbt, en cbz.

Registreer mij Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer van de Microsoft Store. Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties. Deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je zip, rar, 7z, tar, gz, en andere gecomprimeerde bestanden kunt uitpakken openen — op een paar verschillende manieren met gratis software en online diensten websites.

Download WinRAR 5. IZArc Gratis compleet in- en uitpakprogramma. Bestanden of mappen inpakken comprimeren!

 • Indi 25.07.2019 13:09

  The Unarchiver Geclassificeerd als 1 van 5 sterren.

 • Seline 26.07.2019 06:54

  Alles om te comprimeren en decomprimeren     De belangrijkste vernieuwing is de introductie van het nieuwe compressieformaat RAR5.

 • Seline 20.07.2019 08:23

  Info over toestemmingen. Je ontvangt vanaf nu e-mails van de Microsoft Store.