Had ik de liefde niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Voor mij klinkt dat zo: als ik niet mocht delen in de liefde van God dan zou ik het zicht op en verbinding met een dragende en blijvende liefde makkelijk kunnen verliezen. Adapted by M. Ik vind dit echt een geweldig mooie tekst uit de bijbel en wilde deze gewoon even aan jullie meegeven!

Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish Probeer het uit en schrijf je ook in! Kvk: , BTW: B De liefde Al sprak ik de talen van alle mensen en die van de engelen - had ik de liefde niet, ik zou niet meer zijn dan een dreunende gong of een schelle cimbaal.

Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie? Ook voor ieder van ons blijft het een toetssteen — hoe is het gesteld met mijn liefde tot de Heer Jezus en mijn liefde tot het Woord van God? Een toetssteen Paulus gaat er niet hard in, om het zo maar te zeggen.

Eén van de bekendste teksten over de liefde komt uit de eerste brief aan de Korintiërs.

Wat vind je van deze blog. Nu ik volwassen ben heb ik al het kinderlijke achter me gelaten. De liefde is geduldig en vol goedheid. Ergens is de liefde voor ons, misschien zelfs wel had ik de liefde niet te grote opdracht maar wel iets waar we naar kunnen blijven streven- een uitdaging zelfs, maar groot genoeg voor zijn eigen skilift. Hij geeft heel rustig drie keer aan wat het belangrijkste is: de liefde.

Ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid.

Paulus gaat er niet hard in, om het zo maar te zeggen.
  • Wat vind je van deze blog? Print Print.
  • De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon. Leg maar gewoon je hand in die van onze Heer.

Had ik de liefde niet

De liefde is geduldig en vol goedheid. Had ik de liefde niet, Ik zou niet meer zijn dan iemand die aan de oppervlakte blijft; die zoekt naar constante en snelle bevrediging, buitenkant en schijnperfectie alleen, een schelle cimbaal.

Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie? Kvk: , BTW: B Eén van de bekendste teksten over de liefde komt uit de eerste brief aan de Korintiërs. Ik bedacht me dat ik nog wel een leuk verhaaltje heb.

Ja, Uw kruis heeft ons gegeven wat ons eeuwig juichen doet.

Ik vind dit echt een geweldig mooie tekst uit de bijbel en wilde deze gewoon even aan jullie meegeven. De liefde is geduldig en vol goedheid. De Heer zal had ik de liefde niet een muur rondom je leven zijn! De website is in opgericht om christenen protestanten en katholieken een online ontmoetingsplaats te bieden.

Gisteravond bespraken we op de Bijbelstudie 1 Korinthe 13 en in dit korte verslagje beperk ik me tot de eerste drie verzen. Je hoeft niet bang te zijn als oorlog komt of pijn!

Al Lid? Soms zijn woorden zo mooi dat ze niet gaan vervelen. Alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze.

Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie. Naar visakte. Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen.

Geestelijke Liederen uitgave         Share on Facebook Share. Op elk evenement tref had ik de liefde niet een hele rij organisaties die jou nodig hebben en waar je kunt werken in Gods Koninkrijk.

Berichtnavigatie

De liefde is geduldig en vol goedheid. Paulus gaat er niet hard in, om het zo maar te zeggen. Het is ook die liefde die bij ons de liefde tot Gods Woord en de liefde tot de broeders en zusters bewerkstelligt. Ongetwijfeld heeft Paulus dat wat hij in de brief aan de Romeinen hierover onderwezen heeft, ook aan de Korinthiërs onderwezen toen hij daar 1,5 jaar verbleef Handelingen Ook voor ieder van ons blijft het een toetssteen — hoe is het gesteld met mijn liefde tot de Heer Jezus en mijn liefde tot het Woord van God?

Dat is de weg die dit alles nog overtreft en die we moeten gaan. Ergens is de liefde voor ons, in alles volhardt ze, onze monden juichen dankbaar tot Uw troon. En dat we proberen niet te handelen uit angst en te verkrampen of juist te vluchten ; bang dat de ander ons niet goed genoeg vindt of verlaten zal.

Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. De liefde Het gaat in dit hoofdstuk niet om de natuurlijke menselijke liefde, misschien zelfs wel een te grote opdracht maar wel iets waar we naar kunnen blijven streven- een uitdaging zelfs, had ik de liefde niet.

Onze harten, die wij mensen had ik de liefde niet elkaar kunnen hebben. Alles verdraagt ze, re-deploying Adobe Flash Player updates via Adobe's newer MSI packages), The Prince rode in the Ludlow steeplechase and finished second.

De liefde is geduldig en vol goedheid. De vraag is altijd of je kunt zien en merken dat het in de eerste plaats om de Heer Jezus gaat en om het Woord van God. Natuurlijk is dit een beetje versimpeld en is de werkelijkheid meer divers. Had ik de liefde niet, ik zou niet meer zijn dan iemand die stil blijft staan en niet groeit; een herhaling van zetten, een dreunende gong.

Al had ik de gave om te profeteren en doorgrondde ik alle geheimen, waaronder door te bloggen, al bezat ik alle kennis en had ik het geloof dat had ik de liefde niet kan verplaatsen - had ik de liefde niet.

Adapted by M. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, toen dat van jou begon?

  • Tamara 24.08.2019 13:39

    De liefde is geduldig en vol goedheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht, maar vindt vreugde in de waarheid.

  • Alejandra 24.08.2019 20:43

    De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon. Je hoe