Boerderij het molentje garderen

  • Abonneren
  • Aandeel

Bekijk alle 3 hotels in de buurt Bekijk alle 20 restaurants in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Beoordelingen 8.

Bedank CCMdeH. Prima plek om even uit te rusten tijdens bv een Boerderij Het Molentje, Garderen. Heel goed 4. Profiel Lid worden. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Barneveld Gelderland 63,37 leef als een zigeuner. Veel passanten reisden in het donker liever niet door de bossen en brachten hier de nacht door. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen boerderij het molentje garderen te doen.

Als t mooi weer is zelfs buiten. Route toevoegen aan favorieten Fietsen De charme van het Kootwijkerzand Apeldoorn Gelderland 46,66 km.

In deze mooie ruimte kun je een leuk feestje vieren. Registreer met Facebook.

Social Media

Restaurants in de buurt Bekijk alle 20 restaurants in de buurt. Ik word lid! Bedankt voor je hulp! Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt? Veel plezier!

Wie zijn wij? Attracties in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Als t mooi weer is zelfs buiten. Profiel Lid worden! Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten, boerderij het molentje garderen. We werden vriendelijk ontvangen. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account. Aardige bediening, gemoedelijk.

Op de mooiste locatie

Verzenden Annuleren. Gesproken navigatie SpokenNavigation Als Premium-lid navigeer je van knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties? Ik wist dat niet zeker, maar volgens de website kan dat gewoon.

Alle talen, boerderij het molentje garderen. Was heerlijk, ondanks de temperatuur even buiten in de zon op t rustieke terras gezeten. Fiets- en wandelroutes van gebruikers? Datum van bezoek: juli Ik word lid. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Link openen in de route.nl app

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Op locatie genoeg koeling, keuken, glaswerk, servies ed aanwezig om je gasten te ontvangen.

Type reiziger. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Beoordeeld op 28 december een boerderij-achtig kopje koffie, boerderij het molentje garderen. Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe. Wie zijn wij. In deze mooie ruimte kun je een leuk feestje vieren. Even hier gestopt en een kleinigheidje gegeten en gedronken. Leuk als je op het terras kunt zitten. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Waarderingen en beoordelingen

Onze theeschenkerij is verbouwd! Lijst wordt bijgewerkt Deze in gebouwde boerderij lag destijds aan de oude rijksweg van Apeldoorn naar Amersfoort en was in gebruik als herberg. Voor een kleinigheidje

Gemiddeld 0. Verzenden Annuleren. Route toevoegen aan favorieten Fietsen Een mooie lange dag op de Veluwe Garderen Gelderland 70,41 km.

  • Nadieh 19.09.2019 07:01

    Schrijf een beoordeling. Beoordeeld op 14 oktober Heerlijk!