Batavus monaco e go limited edition

 • Abonneren
 • Aandeel

Overzicht info over elektrische fiets Om het extra makkelijk voor je te maken hebben we alles over elektrische fietsen even voor je op een rijtje gezet. Hydraulische velgrem.

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets.

Maak je niet druk als al die details over elektrische fietsen je echt niet interesseren. Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Want het opladen bij kamertemperatuur is veel beter dan in een koude schuur of kelder. Niet uit te zetten! De Batavus Razer. Bekijk alle mogelijkheden herin in het bestelproces.

De Batavus Monaco E-go Dames is comfortabele elektrische fiets die is voorzien van een voorwielmotor. Fietsen van Sparta, Rent a Topbike? In deze review willen wij je helpen om van twijfels en vragen over de fiets af te komen en zodat het duidelijk wordt of dit wel of niet de juiste fiets voor jou is. Bekijk alle mogelijkheden herin in het bestelproces.

Het fietsverhuurbedrijf van Friesland Holland, of fiets je veel langere afstanden, Batavus en Loekie worden allemaal rijklaar afgeleverd, batavus monaco e go limited edition.

 • Heeft u nog een andere vraagover dit product?
 • Meer info over Batavus e-bikes: www. Overige categorieën Herenfietsen Damesfietsen Woon-werkfietsen Transportfietsen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Batavus Monaco E-go. Copyright Accell Nederland B. Prachtige andere fietsen Gerelateerde producten. Bekijk de Batavus Bryte E-go® Wh.

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier. De accu er tijdelijk afhalen totdat u de rijwielhandelaar kunt bellen om het probleem op te lossen. Beste elektrische fiets Kennisbank Contact. Een ergonomisch comfortzadel, bij voorkeur van leer. Frysln Fan: Paul Scheffer 4 augustus martjager.

Over de accu

Gesteld op om En als ik tijdens het fietsen een helling tegen kom dan even aan de hendel draaien en daar ga je. Je kan dit uitzetten door volgens mij het bovenste knopje lang ingedrukt te houden maar dat heeft geen zin omdat bij het opnieuw opstarten hij toch weer in de automatische stand terug komt.

Bekijk de Batavus Wayz E-go Control. Bekijk alle mogelijkheden herin in het bestelproces. Een kleine stille, op natuurlijke wijze ondersteunende en door minimaal twee tot vier sensoren geregelde motor. Wil je als man een omafiets. E-bikes zijn er voor alle leeftijden.

Proefrit aanvragen

Of je nou op zoek bent naar een fiets die je wilt gebruiken voor je boodschappen of voor weekendtochten, wij helpen je graag met je zoektocht! Batavus Dinsdag E-go®. Een verende voorvork of een veel lichtere, maar minder verende ingebouwde shock absorber en zadelpen ter voorkoming van pijnlijke schokken bij passage van veeroosters en op slecht onderhouden fietspaden;.

Wij zijn in principe net als de lezers van onze site ook de consument en doen dit vrijwillig.

 • Zo is het al lang niet meer!
 • Write a review.
 • Type elektrische fietsen Bekijk alle elektrische fietsen Elektrische stadsfietsen Elektrische transportfietsen Elektrische hybride fietsen Elektrische moederfietsen Elektrische mountainbike.
 • Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie.

Toon meer filteropties Toon minder filteropties. De ideale e-bike voor elke dag met slanke uitstraling en extra comfortabel dankzij de lage instap. Elektrisch fietsen is eigenlijk heel simpelook voor jou? Doorgaans trappen transportfietsen loodzwaar. Een absolute prijsdoorbraak. Verend, Batavus Aerflow duoshock. LED in accu gentegreerd!

Lader Sparta / Batavus 5 pins 2014-2015

Het merk brengt naast normale fietsen ook elektrische fietsen op de markt. Contact Mijn lijst. Doe dan de test! De display is niet afneembaar.

Elektrische stadsfietsen. Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie.

Specification: Batavus Monaco E-go.

 • Jacobien 13.07.2019 17:47

  Gouden Tips De professionele e-bike-testers van Friesland Holland geven aanstaande kopers van een elektrische fiets onderstaande belangrijke tips.

 • Ayda 13.07.2019 00:37

  Heb net een nieuwe fiets en heb een probleem met de automatische fietsverlichting.