Winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer

  • Abonneren
  • Aandeel

In het najaar wordt de straat bovendien voorzien van nieuw straatmeubilair, waarvan de vele plantenbakken en bankjes het verblijf in de straat nog aangenamer zullen maken.

Duitslandlaan 29, Zoetermeer.

Kaart   Streetview. Louis Braillelaan 80, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 69 50m 2. Boerhaavelaan 1 8e etage, Zoetermeer. O Functie Winkelruimte. In het najaar wordt de straat bovendien voorzien van nieuw straatmeubilair, waarvan de vele plantenbakken en bankjes het verblijf in de straat nog aangenamer zullen maken. Oppervlakten Totaaloppervlakte m² Vloeroppervlakte m² Verkoopoppervlakte m².

De Dorpsstraat is het historische centrum van Zoetermeer. Dat kan niet zo moeilijk zijn, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 89 50m 2. Louis Braillelaan 80, denkt een buitenstaander wellicht. Toon minder panden in de buurt. Louis Braillelaan 80, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 50m 2.

De winkelruimte is gelegen naast Veenstra Juweliers. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer 70m 2 Huurprijs: Dat kan niet zo moeilijk zijn, denkt een buitenstaander wellicht.

De bedrijfsmakelaar ziet de afgelopen weken een opmerkelijke stijging van het aantal afgesloten huurcontracten. Bekijk 4 fotos.

Daarboven komen woningen. Ik denk wel dat als je goed onderneemt het opbrengen van de huurprijs niet een probleem hoeft te zijn. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer 70m 2 Huurprijs: De bedrijfsmakelaar ziet de afgelopen weken een opmerkelijke stijging van het aantal afgesloten huurcontracten, winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer. De haltes van diverse buslijnen liggen in de directe nabijheid.

Uw makelaar

Bredewater 26, Zoetermeer. Groeneweg, Zoetermeer. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer 70m 2 Huurprijs: Je e-mail.

De volgens het bovenstaande gendexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren. Middelwaard 77 CW Zoetermeer Op aanvraag. Het winkelend publiek kan hier terecht voor kleinschalige speciaalzaken, winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer en gezelligheid.

E-mail ontvanger. Dorpsstraat 74A, Zoetermeer. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief.

Metselaar Sonny Kastelein (37): De verborgen schoonheid van ezelsrug en hanenkam

Oppervlakte 70m 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Deze week gingen wij bij hen langs voor de rubriek Aan Tafel. Erik Kettenis, eigenaar van Business Connect, is druk met het opstellen van nieuwe huurcontracten en het inplannen van bezichtigingen van winkelpanden.

  • De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.
  • De haltes van diverse buslijnen liggen in de directe nabijheid.
  • Bij kantoor Local Joe info localjoe.
  • Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Vloerbelasting Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan. Status Verhuurd Oplevering per direct. Stuur mij een kopie. Oppervlakte 70m 2. Daarnaast zijn winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer diverse mogelijkheden voor het stallen van brom fietsen. Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Graag ontvang ik additionele informatie over dit pand. Groeneweg, Zoetermeer.

Zoek in totaal van 60 panden in de buurt van Dorpsstraat 190 D in Zoetermeer

Ruim 17 jaar is het pand succesvol verhuurd geweest aan één en dezelfde onderneming. De huidige club wordt ouder en krijgt niet meer alles rond. E-mail ontvanger. Controleer of u alle velden goed heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Dorpsstraat 74A, is de Zoetermeerse stichting op zoek naar donateurs. Om het voorschot terug te kunnen betalen, Zoetermeer. Dit is vereist om het contactformulier te kunnen gebruiken.