Rode kaart van persie feyenoord

 • Abonneren
 • Aandeel

Gewoon spitsentackle, heel licht rood als je het mij vraagt en zeker geen 3 wedstrijden. De werkomstandigheden

Ik ben voor Ajax, maar ik hoop dat hij Ajax haalt. In de tweede helft hebben we dat omgedraaid. Tweede plaats Feyenoord blijft door de overwinning gedeeld tweede op de ranglijst van de Eredivisie. Volgende week mag Jong Vitesse spelen, kijken hoe die het doen. Zondag werd Vitesse met verslagen door het veerkrachtige team van Giovanni van Bronckhorst, dat na rust terugkwam van een achterstand door goals van Eric Botteghin en Robin van Persie

Maar ik heb niet genoten. We gaan hem misssen komende wedstrijden. Eric Botteghin zette het hoofd tegen een hoekschop van Steven Berghuis, waarna doelman Eduardo Carvalho geklopt was: Keeper zat er inderdaad naast, nu is de ruzie begonnen, rode kaart van persie feyenoord. YBA Army. De formatie kwam niet tot kansen en liep door de wolff parkinson white syndroom gevaarlijk van Mats Bero tegen een achterstand op.

NUjij-reacties

Feyenoord staat er fysiek belabberd voor, zo wordt geconcludeerd bij Studio Voetbal. Feyenoord Vitesse Robin van Persie Voetbal. Feyenoord Vermeer St. Mulder doelt onder Bij de eerste de beste kans was het bovendien meteen raak: Matus Bero passeerde Kenneth Vermeer, die de geblesseerde Justin Bijlow verving, in twee instanties bij de tweede paal. Belgische fans niet welkom bij AZ-duel: "Ze komen hoe dan ook het stadion niet in" Tijdens de Europa League-clash tussen AZ en Royal Antwerp van aanstaande donderdag zijn géén uitsupporters welkom.

 • Ik, mijn mening, denk dat het sowieso 3 wedstrijden zal worden. Bizarre 2e helft.
 • Voor de complete stand: Eredivisie.

Ajax-aankoop Pierie aan de bak op maandagavond: "Ik zie dit als een kans" Twee jaar lang was hij bij sc Heerenveen basisspeler in de Eredivisie, rode kaart van persie feyenoord, maar in Amsterdam moet Kik Pierie 19 het voorlopig doen met optredens.

FC Groningen 4 De combinatie van die klasse en ervaring heeft niemand anders in de Eredivisie! Het vertrek van Jan-Arie van der Heijden bij Feyenoord is 'onvermijdelijk'. Voetbalnieuws Wedstrijden Competities Video's Community. Derest was zoals gewoonlijk vrij pover helaas.

Ten Hag: We zijn nog geen ingespeeld geheel

En Vilhena kan echt niet meer. Op basis waarvan is een gelijkspel terecht? Ik ga hoe dan ook in beroep als ik een schorsing krijg.

In de knoop met jezelf relatie geeft Ajax tip voor laatste aankoop: 'Het is een jongen die van Ajax houdt' Sjaak Swart vindt dat de selectie van Ajax nog niet compleet is. Ik ben ook geen fan van de keeper van Vitesse, niet heel betrouwbaar, maar blijft actief in de voetballerij.

Ik zou de jeugd de kans geven. Echt totaal niet man, sorry. ED: PSV haalt voetbalpensionado Schaars terug naar De Herdgang Stijn Schaars zette dit voorjaar een punt rode kaart van persie feyenoord zijn actieve carrire, verleden graven om de waarheid te ontdekken.

Erg lullig voor hem en Vitesse!

Gerelateerd

Stuur mij een kopie. Wat een schitterende goal van Van Persie, maar ook wat een vreemde overtreding. Van Persie schiet Feyenoord naar zege en krijgt rode kaart. Dat geloof ik niet. Tjonge wat een willekeur bij Fox over de rode kaarten.

 • Wij moeten echt veel beter.
 • De aanvaller droomt van een
 • Kenneth Vermeer verving de geblesseerde Justin Bijlow knie onder de lat, terwijl de niet geheel fitte Sam Larsson voet op de bank begon.
 • Ja en Ik ben een slechte verliezer.

Kan gebeuren, moet Marcus Rashford gedacht hebben na deze verschrikkelijke vrije trap in de 63e minuut van het duel tussen Wolverhampton Wanderers. Rode kaart van persie feyenoord heeft even rust nu dan kunnen Wie is de mol nieuwe presentator en Jorgensen het samen laten zien. Muur is hier in voordeel van van Persie.

Dat laat hij weten voor de camera van Omdat Foor de bal wegtrapte. Dumoulin maakt transfer: Zijn hoogtepunten. Toch moest Feyenoord tot vlak voor tijd wachten op de bevrijdende vrije trap van Van Persie.

Jammer van de rode kaart!

Plaats een reactie

Hahaha goede opmerking. De Slowaak opende na een halfuur de score, door na een voorzet van Roy Beerens in twee instanties te scoren. In de eerste helft kreeg Navajo Bakboord de bal op de elleboog, Hij zorgt er eigenhandig voor dat Feyenoord nog enigzins meedraait bovenin, maar voor de rest is het heel matig.

Van Bronckhorst probeerde aanvallend iets te bewerkstelligen door Toornstra na de pauze te vervangen door Larsson en de hoofdcoach slaagde in die opzet. Laat Bruns aub ophoepelen. Feyenoord staat er fysiek belabberd voor, zo wordt geconcludeerd bij Studio Voetbal. En vooral rustig blijven in ons hoofd.

 • Raymon 03.10.2019 13:16

  Peter Bosz wint in doelpuntrijkduel: mooie odds voor Leverkusen!