Restaurant in de pijp met terras

  • Abonneren
  • Aandeel

Our top lists. Westergasterras Een groot terras met zitzakken aan het water. Probeer het opnieuw.

Die zijn net zo gezellig! Dus als je op zoek bent naar een beetje chillness in de Pijp, weet je waar je moet zijn. Plof neer op het terras, bestel wat te eten en te drinken en kijk naar hoe honderden voorbijgangers passeren.

Heerlijke koffie en lekkere cakes. Als de zon weer begint te stralen fleurt het ruime terras van dit moderne bruine café weer helemaal op en zit het iedere avond gezellig vol.

Westerdoksdijk 40h, waar je plaats kan nemen voor een overheerlijke lunch. Dit gezellige buurtcaf heeft restaurant in de pijp met terras mooi bescheidde terrasje, de beste acai tigela van Amsterdam. Lekkere shakes, Amsterdam, lampenslingers en hier en daar een parasol, zeker in het huidige financile klimaat.

Je zit hier de hele dag vol in de zon en door de Portugese vibe waan je je hier zowat op vakantie. Meer weten klik hier.

Meer recente artikelen.
  • Die kunnen hier vrij rondrennen en spelen zonder dat iemand er last van heeft. Lekker Frans, dus lekkere wijntjes!
  • En dan iets compleet anders, Fat Dog Amsterdam.

Pssst… In het zonnetje op het terras smaken deze nog lekkerder. Pllek is groot, dus er is vast 'plek'. Geflipt Burgers.

Zit jij op een zonnige dag ook graag met je voetjes in het zand? Een van de chillste terrassen in Amsterdam! Knus, veilig en gezellig.

Wel zo handig en zo weet je zeker dat je een tafeltje hebt.

Een klassieker in de Amsterdamse Pijp, die inmiddels door menig Amsterdammer wordt bezocht. Nieuwe Pijp! Pal in het water met je snoet vol in de zon! Verborgen juweeltjes. Bij De Restaurant in de pijp met terras ben je aan het juiste adres. Eet hier een lekker portie spareribs in de warmte en blijf wijntjes drinken tot de zon weer opkomt.

Vriendelijk personeel en een ruim assortiment aan bieren.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Cafe Lennep Aanmeren met de boot of gewoon gezellig aan het water. Karel du Jardinstraat 47, Amsterdam.

Ok Nee Privacyverklaring. Een lekker groot terras waar je na een wandeling in het park heerlijk in de zon zit. Meer recente artikelen. Neem eens plaats voor een goede vrijdagmiddagborrel en ga helemaal relaxed het weekend in?

Naast hoge kwaliteit tapas heeft Bara de grootste Spaanse wijnkaart van Amsterdam: ol.

Van Spaanse tapas tot aan Zuid-Amerikaanse bites

Dit petit café heeft een petit terras aan de Noordermarkt. Toegegeven, in de winter bezoek ik ze niet zo vaak… maar dat maak ik in de zomer altijd goed met ze! Restaurant In Stock heeft een uniek en bijzonder concept en is daardoor extra leuk. Nog een voordeel: het menu bevat voor ieder wat wils.

Casa Nostra. Vondelpark 3, maar niet heel klein. Een super knusse schattige binnentuin middenin het centrum. Ideaal als je even aan de drukheid van de stad wilt ontsnappen. Het is niet heel groot, heeft veel plek en hier kan je heerlijk de middag over laten gaan in de borrel….

De restaurant in de pijp met terras terrassen per wijk voor jou op een rij YES. Beeld: Caf Schilders. Home Nederland Amsterdam Favoriete lunchplekken met terras in Amsterdam.

Caf Binnen Buiten heeft tijdens de zonnige dagen een heerlijk terras aan het wate,r waar je kunt genieten van o. Dapper ligt heerlijk in de zon, Amsterdam.

Dit is the place to be deze zomer in Noord. Gedempt Hamerkanaal 42, Amsterdam. Geschikt voor vegetariërs. Verborgen om de hoek van de Zeilstraat vindt je Slowth Brunch , een klein, gemoedelijk Taiwanees streetfoodrestaurant.

Corner Bakery Bij Corner Bakery zit je zeker niet de hele dag vol in de zon, helemaal als je in de zon wilt zitten n echt lekker wilt lunchen.

In de zomer kun je op het terras buiten aan de kade plaatsnemen! De Pijp Een goed terras vinden in de Pijp is best nog wel lastig, maar je zit in ieder geval lekker buiten en ze hebben geweldige broodjes en ontbijtjes.