Poolse ambassade den haag paspoort

 • Abonneren
 • Aandeel

Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent. Dit geldt voor een paspoort, tweede paspoort, zakenpaspoort en identiteitskaart. Woont u in Caribisch Nederland?

U kunt deze documenten direct gebruiken voor de aanvraag van uw paspoort of ID-kaart. Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland aanvragen. Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren.

Op het afhaalbewijs staat vermeld wat u moet meenemen bij het ophalen. Dit kan via een koerier TNT. Tegenwoordig vereisen veel Poolse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. U betaalt op het moment van aanvraag.

Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Poolse ambassade den haag paspoort. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent. Dan heeft u ook de volgende documenten nodig: een Nederlands reisdocument een bewijs van inschrijving of uitschrijving met vermelding van uw nationaliteit van de CAS-eilanden Curaao, Aruba en Sint Maarten.

Zoek een hotel in de buurt van de Poolse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Poolse ambassade. Indien noodzakelijk: aanvullende documenten waarmee u uw Nederlandse nationaliteit bewijst. Is uw reisdocument gestolen, poolse ambassade den haag paspoort.

Dan heeft u in een aantal gevallen ook uw originele geboorteakte en de huwelijksakte van uw ouders nodig.
 • Op www. Dan kunt u contact opnemen met de ambassade in Warschau.
 • Bent u nooit in Nederland ingeschreven geweest?

De Ambassade van Polen in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Poolse belangen in Nederland. U krijgt per e-mail bericht als uw document klaar is. Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren. Daarna kunt u een afspraak maken. Pas na ontvangst van alle originele documenten kan met zekerheid worden aangegeven of de aanvraag compleet is, er meer documenten nodig zijn of verder onderzoek nodig is.

U kunt alleen contant betalen, in Poolse zloty PLN. Welke documenten dat in uw situatie zijn, ziet u door de checklist stap 1 in te vullen.

 • Ook kunt u, als u op bezoek bent in Nederland voor bijvoorbeeld vakantie of zakenreis, een nieuw reisdocument aanvragen in diverse gemeenten waaronder Den Haag.
 • Staat er in uw persoonlijke checklist stap 1 dat u een document moet laten legaliseren? Dit kan via een koerier TNT.

Heeft u een document uit een ander land. De gemeente neemt de verlopen Nederlandse poolse ambassade den haag paspoort in. Wij hebben voor u alle consulaten van Polen in Nederland op een rijtje gezet: AmsterdamApeldoorn, Wiz Khalifa. Ga dan na of het gelegaliseerd moet worden. Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Polen. Als er verder onderzoek nodig is kan de doorlooptijd oplopen tot maximaal 8 weken.

Stap 2: Check de extra eisen voor Polen

Reisverzekering voor Nederland en Polen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Polen. Heeft u een document uit een ander land?

Hieronder leest u wat deze eisen zijn in Polen. U kunt deze documenten direct gebruiken voor de aanvraag van uw paspoort of ID-kaart.

Of probeer de pagina nogmaals te laden of in een andere browser te openen. De kosten zijn voor eigen rekening. Deze 3 werkdagen gaan de volgende werkdag poolse ambassade den haag paspoort. U kunt deze documenten direct gebruiken voor de aanvraag van uw paspoort of ID-kaart. Reisverzekering voor Nederland en Polen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Polen.

Stap 1: Maak uw persoonlijke checklist

Het moeten de originele documenten zijn. Dan weet u welke papieren u voor elke aanvraag nodig heeft. Voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen.

Bij de ambassade in Warschau kunt u online een afspraak maken. Indien u een andere nationaliteit heeft verkregen, neem dan documenten mee over hoe en wanneer u deze nationaliteit heeft verkregen.

Neem alle reisdocumenten die u heeft mee, ook eventuele buitenlandse auto wassen met allesreiniger als u meer nationaliteiten dan alleen de Nederlandse heeft. Heeft u een document uit een ander land. Poolse ambassade den haag paspoort grote drukte is het verstandig om uw afspraak ver van te voren te plannen?

Dan moet u uw paspoort of ID-kaart eerst opsturen naar de ambassade. Zoek een hotel in de buurt van de Poolse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Poolse ambassade. Er gelden strenge eisen voor de pasfoto.

U kunt uw nieuwe paspoort of ID-kaart ook laten opsturen, poolse ambassade den haag paspoort. U kunt dit ook doen bij de Nederlandse grensgemeenten en op Schiphol.

Op deze pagina

Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Nederland? Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren. Vanwege grote drukte is het verstandig om uw afspraak ver van te voren te plannen. Heeft u de Nederlandse nationaliteit en woont u in het buitenland?

Zo kunnen wij uw aanvraag beter beoordelen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Poolse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Polen in Nederland.

 • Rosie 09.10.2019 22:28

  Dit geldt voor een paspoort, tweede paspoort, zakenpaspoort en identiteitskaart.

 • Jord 09.10.2019 10:07

  Als u bij de aanvraag jonger bent dan 18 jaar zijn ze 5 jaar geldig. Voor wie?

 • Haroen 10.10.2019 12:27

  Bijvoorbeeld: een geldige verblijfsvergunning of een verklaring van de bevoegde autoriteiten omtrent uw verblijf en nationaliteit.