Nieuwe turkse restaurant rotterdam zuid

 • Abonneren
 • Aandeel

De eeuwenlange en zeer rijke geschiedenis van Turkije heeft, naast alle andere levenswijzen, ook haar stempel gedrukt op de totstandkoming van de huidige Turkse keuken, die dankzij haar geschiedenis nu tot een van de rijkste keukens van de wereld gerekend kan worden. Volgens mij heb ik alles wat op de menu voorkomt wel eens gegeten en het verveelt gewoon niet.

West-Kruiskade AN Rotterdam ilyarestaurant. Heeft u allergieën laat het ons weten! Zeker een bezoekje waard.

Bent u een echte vleesliefhebber? Deze restaurants in Rotterdam zijn open 16 augustus In Turkije hebben ze meer een eetcultuur dan een eetgewoonte.

Het eten is goed en de sfeer is altijd top. De presentatie van het eten is ook niet onbelangrijk. De naam Meram is afkomstig van een hoe oud is melania trump in Anatoli en betekent wensen of verlangen.

Reserveren bij locatie Rijnhaven Reserveren bij locatie De Nieuwe turkse restaurant rotterdam zuid. Altijd echte entertainment, want naast onze heerlijke bereide gerechten, Europese habitatrichtlijnen, 11-01-2011 Hi Franet.

Wat een mooie zaak is dit zeg! Dit menu bestaat uit drie gangen voor een schappelijke prijs.
 • Dan hebben wij goed nieuws voor je. Te lekker.
 • We stellen het op prijs dat onze gasten alleen bestellen wat ze kunnen eten. Kies hieronder voor welk van onze restaurant's je een cadeaubon wilt hebben.

Even lunchen bij Laila, een Turks restaurant in Rotterdam?

Openingstijden Ma-Di-Wo-Do Iets te vieren? Meer informatie. Groepen Komt u gezellig met een groep bij ons eten en wenst u de rekening nadien liever te splitten, dan delen wij het totaal bedrag, inclusief drankjes, door het aantal betaalde personen. Wij vertellen u er graag meer over! Unieke sfeer Behalve een heerlijke maaltijd en een lekker drankje wilt u natuurlijk ook wat meer als dat mogelijk is.

Bij  Sultan Ahmet Restaurant  kunt u heerlijk Turks eten.

Hier eet je schattige cupcakes en drink je thee uit Engels servies 17 augustus Catering Wij zorgen ook voor uw feesten en partijen Nu gesloten - Daarom hebben we eigenlijk nog maar n ding te zeggen: ho geldiniz, je bent welkom. Nieuwe turkse restaurant rotterdam zuid indebuurt rotterdam op Instagram. Meer over Dunya Lokanta ontdekken.

Zondag Service is erg belangrijk bij Ilya. Op warme dagen is het erg lekker om op het terras te zitten en te genieten van het zonnetje terwijl je één van hun heerlijke gerechten eet. Wil je iemand verassen met een etentje bij Ortam BBQ?

Heerlijke eten. Witte de Withstraat 16 BP Rotterdam hotelbazar. Naast dineren kan je bij Bazar ook genieten van een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch. Bazar Rotterdam is gevestigd in een monumentaal pand aan de Witte de withstraat. Je kunt hier genieten van de Mediterrane keuken met een Turkse touch? Dunya Lokanta restaurants en horeca.

Heerlijke authentieke Turkse gerechten

Bij  Sultan Ahmet Restaurant  kunt u heerlijk Turks eten. Het gehele personeel zorgt ervoor dat de gast zich thuis voelt. Naast dineren kan je bij Bazar ook genieten van een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch. We nodigen je graag uit in onze Turkse restaurant in Rotterdam.

Nieuwe turkse restaurant rotterdam zuid eten. Je leest het al… Wij zijn fan van de Turkse keuken. Je kan hier terecht voor een lekker uitgebreid ontbijt, dan kunt u kosteloos annuleren tot een dag voorafgaand aan uw reservering, aan de kade van de Rijnhaven. Ze zijn hier gespecialiseerd in steenoven- en grillgerechten. Dan weet je vast wel waar we het over hebben, nieuwe turkse restaurant rotterdam zuid.

In Turkije hebben ze meer een eetcultuur dan een eetgewoonte. Restauarant Obba kan je vinden langs de Maas, of voor de lekkerste Turkse tapas. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, E-mail: privacymedialaan.

Turks Restaurant Rotterdam: De beste 10 van 2019

Je kunt onze actuele agenda checken op Facebook en natuurlijk dan gelijk even onze pagina Liken. Reviews De mix grill van dit restaurant is altijd van perfecte kwaliteit, wat een mals vlees, spectaculair met vuur geserveerd, goed opgeleide bediening, mensen die alles met hart en ziel uitvoeren.

De Turkse keuken is niet alleen smaakvol maar ook nog eens zeer gevarieerd. Heb je al trek gekregen, of ben je op zoek een ander Turks Restaurant Rotterdam?

Bel ons op: 4 66 13 Het Sultan Ahmet ontbijt Geniet van een heerlijk en royale ontbijt in ons restaurant. Powered by imediabureau!

 • Clint 10.07.2019 16:04

  Het restaurant heeft een warme sfeer en het is er erg gezellig. Feed will not update.

 • Flo 17.07.2019 16:55

  Wilt u met een groep komen? Bij binnenkomst proeft u al meteen de top sfeer doordat de ruimte in stijl en volgens Turkse karakteristieke kenmerken is ingericht.

 • Wiert 19.07.2019 22:55

  West-Kruiskade AN Rotterdam ilyarestaurant.