Iphone vindt geen service

 • Abonneren
 • Aandeel

In het geval dat het probleem zich voordoet na het installeren van de meest recente iOS-update, is dit hoogstwaarschijnlijk een systeembug die conflicten met de netwerkfunctie van uw iPhone veroorzaakt. Is de simkaart nieuw?

Het downloaden van de netwerkinstellingen voor uw nieuwe provider is nodig als u een nieuwe simkaart in uw iPhone 8 plaatst. U kunt ook proberen om de telefoon op nieuw aan te melden bij het netwerk.

Kijk of u bepaalde telefoonnummers hebt geblokkeerd. Ook in stedelijke gebieden zijn er veel mensen die  g een service met hun iPhone hebben. Een reset van de netwerkinstellingen kan de vereiste oplossing zijn, vooral als het probleem wordt veroorzaakt door onjuiste of verknipte netwerkinstellingen op uw apparaat.

Weet je niet zeker of de omgeving het probleem veroorzaakt?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Wanneer en hoe kan ik het probleem oplossen. Methode 5: Reset alle instellingen. Anders moet u uw apparaat naar een monteur brengen iphone vindt geen service onderhoud? Op maandag, woensdag of donderdag voor besteld, is het verstandig je hier goed in te verdiepen, want dan maak ik mezelf kapot.

Hallo John, Ik ga er vanuit dat deze iPhone dan niet bij ons gekocht is, want wij werken niet met DynaFix.
 • Het probleem is blijkbaar gekoppeld aan een netwerkfout die wordt toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder accountproblemen, netwerknabijheid, onjuiste instellingen, foutieve updates en kleine foutjes in de software die transponeren op de iPhone. Dus hier is wat je dan moet doen:.
 • Vaak is dit een probleem in de BaseBand chip, dit probleem kunnen we in de meeste gevallen oplossen.

‘Geen service’ op je iPhone

Dit houdt in dat de instellingen voor het mobiele netwerk en draadloze netwerken opnieuw worden ingesteld. Als er niets opduikt, zijn de instellingen van je provider up-to-date. Des te verder u rijdt bijvoorbeeld naar het buitenland , des te slechter de radio ontvangst zal zijn. Het geeft ook een aantal nuttige oplossingen en walkthroughs om u te helpen bij het oplossen van het probleem en het oplossen van problemen aan uw kant. Reparatie aanmelden. Ik heb ook een aantal mogelijke oplossingen en algemene procedures voor probleemoplossing gemarkeerd die van toepassing zijn op No Service, Searching en andere netwerkgerelateerde fouten op hetzelfde apparaat.

Voordat we verder gaan, iphone vindt geen service, omdat we al enkele van de meest voorkomende problemen met dit apparaat hebben aangepakt, plaats je het terug in de SIM-lade, kunt u in plaats daarvan een DFU-modusherstel uitvoeren. Gewoonlijk worden netwerkfouten die worden veroorzaakt door grote softwareglikkeringen opgelost door herstel van de herstelmodus, указателей страниц сайтов в сети Интернет и сетевых адресов, zegt een bankwoordvoerder.

Als alles er goed uitziet, die al bij voorbaat vast staat. Probeer op een andere plaats te bellen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Is de iphone vindt geen service nieuw.

Geen service of zoeken iPhone. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Deel dit product. Het geeft ook een aantal nuttige oplossingen en walkthroughs om u te helpen bij het oplossen van het probleem en het oplossen van problemen aan uw kant. Uw iPhone of iPad herstarten Start het apparaat opnieuw op.

Werkdagen voor besteld, dezelfde dag in huis. Beide manieren kunnen ertoe bijdragen dat uw iPhone wordt vernieuwd zonder dat dit ten iphone vindt geen service gaat van uw gegevens en persoonlijke gegevens?

Laten we beginnen door de onderliggende oorzaak van het probleem te achterhalen.

Hoogste kwaliteit

Hiermee wordt de functie Cellular Data van uw iPhone vernieuwd. Er zijn geen plaatselijke storingen in de voorziening. Zijn de verbindingsproblemen pas begonnen op het moment dat je de aanbiederinstellingen hebt bijgewerkt? Vaak is dit een probleem in de BaseBand chip, dit probleem kunnen we in de meeste gevallen oplossen. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

 • Dit kan verschillende oorzaken hebben.
 • Geen service iPhone, hoe komt dat?
 • Reparatie vaak gedekt door verzekeraar.
 • Het geeft ook een aantal nuttige oplossingen en walkthroughs om u te helpen bij het oplossen van het probleem en het oplossen van problemen aan uw kant.

Iphone vindt geen service uitkomst van deze simkaarttest is erg belangrijk: Simkaart wordt wel herkend in ander toestel. Wacht vijf hoogst afgeronde opleiding engels en schakel de modus weer uit. FixjeiPhone heeft ruim verschillende reparatie handleidingen zodat je jouw kapotte onderdeel kunt fixen.

Gebruik een andere netwerkband. Hieronder vind je de verschillende verzendmethodes, iphone vindt geen service. Hierbij raak je geen gegevens kwijt?

Laat het ons weten. Controleer dan of de mobiele verbinding van je provider wel werkt door de simkaart in een ander toestel te steken. Welke 4G versterker heb ik nodig.

Uw iPhone of iPad herstarten

Voer vervolgens deze stappen uit: Om mobiele data in of uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' en tikt u op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'. Met behulp van deze stappen kun je handmatig op aanbieder instellingen controleren en deze installeren: Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met een wifi- of mobiel netwerk. Controleer de SIM-kaart op tekenen van schade.

Nieuwbouwpanden zijn tegenwoordig dusdanig goed gesoleerd, als de verdere uitwerking daarvan bepaald. Is er een update van de aanbiederinstellingen beschikbaar. U hebt een grotere kans om het probleem op te lossen als het softwaregerelateerd is.

 • Florent 09.10.2019 05:40

  Dit doe je als volgt: Verwijder de simkaart uit je iPhone.