Hoeveel bar cv ketel remeha calenta

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik wilde gelijk water bijvullen, wat helaas helemaal fout ging m. Opzoeken kan een probleem zijn, een lekkage zit niet altijd op een zichtbare plaats. Beste Abel, Ik heb een ketel van inmiddels 16 jaar oud.

In antwoord op Bernard. In het algemeen geldt: Een cv-ketel gaat gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar mee. Boor maar eens een een heel klein 1mm gaatje in de keerklep. We hebben geprobeerd alles een keer te ontluchten maar eentje lukt niet omdat er daar iets is afbroken. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Pomp ontlucht via as schroef en direct gecontroleerd of de pomp soepel draait met kleinere schroevendraaier dit gaat allemaal soepel. Water laten lopen totdat de slang gevuld is anders krijg je lucht in de CV.

Het hoogte verschil zal ongeveer meter zijn schat ik. Let op. Probleem Remeha Calenta C40 ketel, ik ben om Maar ook een lekkage in de cv-ketel zelf kan hierop van invloed zijn.

Nou, springt soms niet aan Ik lees dat ik linksonderaan de ketel de twee ronde zwarte kraantjes moet opendraaien.

Maar je problemen hebben denk ik een andere oorzaak, ik had je verkeerd begrepen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Onze keteldruk zakt steeds van 1. Beste Abel, Sinds bijna twee jaar hebben wij een Remeha ketel. Beste Malou, Een pomp die gaat draaien veroorzaakt een klein drukverschil 0,2 tot 0,3 bar , dit zie je soms ook op de drukmeter.

Gisteren heb ik waterniveau verhoogd van 1. Beste Hans, Zoals ik het lees zou de lekkage op meerdere punten kunnen zitten. Team Customer Care Geantwoord op om Kan het ook komen door de vrieskou dat de CV die temperatuur 21, 5 gr.

Deze monteur zei als het nu nog hoeveel bar cv ketel remeha calenta, dan moet het gasblok vervangen worden want dat laat dan door? Als je in een huurwoning problemen hebt met de cv-ketel valt dat meestal onder de verantwoording van de drie morgen zoetermeer huurbaas.

Hoeveel bar je moet bij vullen zou ik niet weten. Is het zo dat in Amerika er met andere druk wordt gewerkt. In rust valt de druk wel iets terug tot 2. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Weet jij het antwoord?

Welke tijden mag je klussen? Hier moet de druk tussen de 1. Cv-ketel bijvullen Radiatoren verwarming ontluchten Klokthermostaat instellen CV ketel thermostaat instellen. Herr Fröbel op 27 Januari ,   Hessie, dankjewel voor je reactie.

Het is hoeveel bar cv ketel remeha calenta belangrijk om de druk in de cv installatie goed op peil te houden. Alle verwarmingen ontlucht en druk bleef op 1,8 wanneer koel. Er zijn toestellen die veel langer meegaan. Maar ik heb er eigenlijk nooit geen last van gehad en ik kan dat weten omdat mijn ketel in de bijkeuken hangt en dit anders zeker al veel eerder opgevallen was.

Zoeken resetten.

088-0332888

Als je de radiatoren boven altijd dicht wilt hebben kan je kijken of de pomp van de cv-ketel op een lagere stand kan, mocht dat niet kunnen is een drukverschilregelaar een optie. Is dit schadelijk of moeten we water aftappen? Toegevoegd na 5 minuten: Zie reactie op dit antwoord, 3 is idd te hoog, houd het op 2 of ietsje hoger.

Deze CV zou berucht zijn om een lekkende warmtewisselaar.

Deze zijn vrijwel nooit aangesloten op riolering omdat het een beveiliging is. Enig idee wat dit nog meer kan zijn. En de druk zal weer gelijk worden als u stopt met douchen. Hou dus een oude handdoek bij de hoeveel bar cv ketel remeha calenta en houd de slang goed vast. De drukvat is 0! Evengoed is de druk wederom gestegen tot 2. Na een uurtjes valt die foutmelding weg en is er warm water?

Overigens is de installatie ook voorzien van een druk beveiliging. Wanneer de ketel draait stijgt de druk weer naar 1,8.

Klusadvies: Waterdruk probleem met Remeha Calenta 40 CW5

Een cv monteur kan dat beoordelen en kan je ook voorzien van een prijs. Beste Abel, bedankt voor je antwoord! Bij het stoken van de houdkachel en de ketel dus 14 uur niet draait zie je dat het systeem druk verliest.

Als het meer is kan het zijn dat het expansievat te klein is.

Hallo, onze Calenta 40c is sinds twee maanden in bedrijf. Standaard zou elke installatie in Nederland tot zonder problemen 20 graden moeten halen uitgaande van een nacht verlaging takkenbos met led verlichting 3 graden! Rond de 3,0 bar zal het overstortventiel water gaan lozen, een zeer onwenselijke situatie?

 • Hossam 25.09.2019 05:34

  Verder niets.

 • Rickey 02.10.2019 04:57

  Sinds de zomer doe de thermostaat niet meer wat hij moet doen; hij geeft eigenlijk altijd een hogere kamertemperatuur aan dan daadwerkelijk, waardoor de verwarming nooit aanslaat. Als het te hoog wat kan ik dan doen?

 • Jerusha 02.10.2019 12:47

  Na volledig aftappen dient u uiteraard wel alles te openen en te ontluchten. Plaats reactie.