Fietsvakantie passau wenen boedapest

 • Abonneren
 • Aandeel

Wilt u uw reis graag verlengen? Prijzen per persoon. U volgt de linkeroever van de Donau en fietst vanuit Wenen al snel in een groene omgeving door het natuurpark Donau-Auen.

Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. U volgt de linkeroever van de Donau en fietst vanuit Wenen al snel in een groene omgeving door het natuurpark Donau-Auen. Vandaag begint u met een uitstapje over de Römerweg naar het archeologisch park Carnuntum waar een Romeinse nederzetting deels is gereconstrueerd. Je kunt echter ook op eigen gelegenheid genieten van de stad.

Wist overal antwoord op en bruiste van energie. Verlengen is mogelijk in alle overnachtingsplaatsen. Stuk voor stuk zeer de moeite waard.

Dag 4: Boedapest fietstocht Szentendre 54 km Vanuit het zonnedek geniet u van een fantastisch uitzicht over het majestueuze landschap van de Donauknie en het adembenemend mooie panorama van Boedapest, fietsvakantie passau wenen boedapest. U verblijft in een 1 of 2-persoonskamer. U fietst vlak, goed schoon. Alle fietsafstanden hierboven vermeld zijn slechts bij benadering. Om ca. U fietst bij dit deel van de Donauradweg weliswaar wat minder direct langs de Donau, met slechts af en toe lichte stijgingen, maar onderweg door fietsvakantie passau wenen boedapest drie landen Oostenrijk, providing them with common enemies (Mel Gibson and John Lithgow as their dads and better banter, en ook die van vele bekenden, dat voelt hij meteen.

De boot was prima, bij BCC maak je steeds de beste keuze.

 • Maatwerk als extra optie Naast onze standaard opties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Let op: op maandagen en in april, september en oktober gaat deze boottocht niet.
 • De etappe van vandaag leidt niet langs de Donau echter aan het einde van de dag zult u er wel weer eindigen. Dag 6: Wenen — rustdag Tijdens een stadsrondrit op de fiets of met de bus facultatief heeft u de mogelijkheid om deze stad van de levensvreugde van heel dichtbij te ontdekken.

De laatste kilometers kunt u ontspannen genieten van het omliggende landschap tijdens een boottocht over de Donau. Fietsinfo Algemene informatie individuele fietsvakanties v. Mooie routes en heel veel gezien. Sluiten » Verzenden. Let op: boekt u de 9-daagse reis, dan dient u deze extra nacht bij boeking te reserveren.

 • Velen keerden al meerdere malen terug om de vrolijke en nonchalante sfeer van de stad nogmaals te ondergaan. Calamiteitenfonds Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast.
 • Vervolgens op de fiets van Bratislava naar Devin, waar het nationaal monument van Slowakije staat.

Aantal baby's. Het kind moet op schoot gehouden worden. Via het kasteel van Kelemantia en door stille boerendorpen waar de tijd heeft stilgestaan. Overnachting in Strovo of Visegrd overnachting in een 3 of 4-sterrenhotel! Mooi zijn ook de vele burchten en kastelen, ook wel Hongaars Zwitserland genoemd. Het mooiste deel van de fietstocht gaat door het indrukwekkende landschap van de Donau-knie, fietsvakantie passau wenen boedapest, die trots boven de Donau oprijzen.

Fietsvakanties langs de Donau

Dag 5: Donauknie — Esztergom fietstocht 43 km De fietstocht door de Donauknie is ook een uitstapje in de geschiedenis van Hongarije. MS Carissima, tweepersoonshut Oberdeck. Over de Gisela brug naar Sturovo, direct gelegen tegenover Esztergom.

Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. MS Carissima. Op deze fietscruise fietst u vanuit de Beierse driestromenstad Passau naar het hart van de ooit zo luisterrijke Dubbelmonarchie langs de hoogtepunten aan de op een na grootste rivier van Europa.

Dag 5: Gyor - Komrom, ca. Totale reissom:, fietsvakantie passau wenen boedapest.

PRIJZEN ONTBIJT per persoon

U fietst dan over rustige landwegen. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Van Guör rijdt u naar Böny. Maar het was ook een beetje afzien door de hitte en de soms wat mindere wegen.

De transfer betaalt u ter plaatse, maar u dient dit wel vooraf bij de boeking op te geven.

 • In Oostenrijk is voor kinderen tot 12 jaar een helm verplicht.
 • Györ was de grootste verrassing, omdat het een erg mooie stad is waar we nog nooit van hadden gehoord.
 • Je kunt een verzekering direct bij boeken afsluiten.
 • Tijdens het diner vaart de Primadonna richting Schlögen, waar de Primadonna tot de volgende morgen blijft liggen.

Individuele fietsreis Hongarije Boedapest. Wist overal antwoord op en bruiste van energie, fietsvakantie passau wenen boedapest. Ook fietsvakantie passau wenen boedapest u naar het keizerlijk paleis Schnbrunn met zijn mooi aangelegde tuin. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Wij adviseren om uw verblijf in Boedapest met enkele nachten te verlengen.

Deze aanvraagboeking is bindend, dit betekent dat je niet meer kosteloos kan annuleren of wijzigen. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.

Over mooie dijkwegen gaat u verder via Moca over de bekende Giselabrug naar Esztergom waar u de Dom kunt bezoeken. Op dag 3 start u met de eerste fietstocht, van Wenen naar Bratislava. Een aantal alternatieven Prijsdetails.

Drau en Etsch waar gelijkwaardige types worden aangeboden. Leeftijd kind 1. Saalmink, Loosdrecht. De korte etappe van vandaag maakt het mogelijk om Bratislava uitgebreid te ontdekken.

 • Luut 26.09.2019 10:06

  Wij nemen binnen 8 werkdagen contact met je op over de status van jouw aanvraagboeking.

 • Aysha 28.09.2019 14:17

  Deze parkeerplaats is voor 7 nachten inbegrepen.

 • Leander 24.09.2019 10:23

  Alle huurfietsen zijn voorzien van 1 fietstas. Veel ouderen , dat was prima, ben ik zelf ook!!