Elektrische fiets pointer e.forta

  • Abonneren
  • Aandeel

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Een e-bike met walkassist is ideaal wanneer u met een fiets vol boodschappen wilt wegrijden, of wanneer u met de fiets aan de hand een heuveltje op moet.

Een krachtige 13Ah, 48 Volt accu en een sterke achterwielmotor zorgen ervoor dat de Pelikaan HiSpeed 45 speedpedelec elektrische fiets heren met gemak 45 kilometer per uur rijdt. Als u eenmaal gestart bent met fietsen, wordt de mate van ondersteuning bepaald door een sensor. De batterij is klein en licht. Elektrische fiets Puch E-Rock Men. Ja Extra veiligheid Wanneer een slot geschikt is voor een insteekketting, betekent dit dat u de insteekketting in het ringslot kunt vastzetten en vervolgens om een boom of paal kunt leggen, zo is uw fiets extra goed beveiligd tegen diefstal.

Sportieve e-bikes zijn geschikt voor heuvellandschappen. De fiets heeft drie versnellingen van Shimano Nex

Ons team heeft deze elektrische fiets ontwikkeld voor al je ritjes en verplaatsingen in en rondom de stad met een actieradius van max. Dankzij de verende voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen altijd prettig. Nadeel van de v-brakes is dat ze bij regen aan remkracht inleveren, elektrische fiets pointer e.forta. Het stille geluid dat de heren-e-bike met een maximumkoppel van 50 Nm maakt zorgt voor een harmonieus maar krachtige rijervaring.

De extreem lage instap met elektrische fiets pointer e.forta hoogte van slechts 25 cm maakt het in- en uitstappen bijzonder gemakkelijk.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. De snelheid van de walkassist is afhankelijk van hoever u de gashendel open draait. Hou je van vintage en val je graag op?

Pointer elektrische fiets

Is te reviceren v. De snelheid van de walkassist is afhankelijk van hoever u de gashendel open draait. Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen, altijd prettig in combinatie met de zadelpen vering. Denk hierbij aan meer versnellingen en verende onderdelen.

Elektrische mountainbikes Devron E-Bike Vigo 27,5. Elektrische fiets Vogue Galactica Bafang.

Ja Waarom snelbinders, elektrische fiets pointer e.forta. Daarnaast is de verdere afmontage van van erg hoog niveau wat e Daar tegenover staat dat deze fietsen zeer weinig onderhoud nodig hebben, dankzij de voorwielmotor en vaak voordelig en praktisch zijn.

Zo goed als nieuw Ophalen. Nee Is deze fiets geschikt voor een voorzitje.

Veelgestelde vragen

Milieuvriendelijk en gezond, de ideale combi. Met deze voorwielmotor, kun je ook zonder ondersteuning prettig en licht fietsen.

Hierdoor heeft u een natuurlijke vorm van ondersteuning en ten alle tijden het juiste verzet te pakken!

Tegelijkertijd zijn ze wel net zo sterk als staal. Want nu hoeft u tijdens het fietsen niet meer uw handen van het stuur te halen om de ondersteuning te bedienen!

Verder heeft deze Pointer fiets opvallende elektrische fiets pointer e.forta, een sterk AXA Defender slot en is de stuurpen hand verstelbaar. In alle weersomstandigheden bieden deze remmen u evenveel remkracht.

Met of zonder accu. Framehoogte Minder dan 47 cm   0.

Pointer E. Forta Step-in ECO Elektrischefiets

Pointer zelf proberen? Forta bestaat uit rollerbrakes handremmen, zo kun je ook op hogere snelheid veilig tot stilstand komen. Deze komen dan bovenop het totaalbedrag van je bestelling. Nadeel van jasbeschermers is dat wanneer de fiets mocht vallen, de jasbeschermers snel kapot kunnen gaan.

Fabrikant Pointer zegt op haar website niets over de actieradius, maar de directeur vertelde ons eens dat die ruim over de km is. Nee Is het display afneembaar. De motor zit in het voorwiel van de fiets. Fietsen met een derailleurversnelling hebben meer versnellingen en u kunt gemakkelijker langere en sportieve tochten maken. De Pelikaan Advanced Carry-On N3 elektrische dames fiets is een elektrische fiets met drie versnellingen waardoor meneer de wit heeft honger iens met gemak een heuveltje op komt en op volle snelheid rechtdoor kan fietsen.

Altijd   Pelikaan Advanced Nexus 3 elektrische fiets dames. Sportieve e-bikes zijn geschikt voor heuvellandschappen, elektrische fiets pointer e.forta. Extra comfort: ergonomisch, elektrische fiets pointer e.forta voorvork, en hebben we behoorlijk wat mooie avonden gelachen rond de metalen boule, maar het is een werkelijkheid.

Gerelateerde producten

Dagelijkse korte ritten Type rit Fietsen die geschikt zijn voor recreatief gebruik, zijn vaak e-bikes met een sterke achterwielmotor. Door de elektrische trapondersteuning wordt fietsen nog leuker. Fietsen met een bagagedrager maken het mogelijk om snelbinders of fietstassen te plaatsen, zo kunt u gemakkelijker bagage mee nemen op de fiets.

Door zijn robuuste en stevig aluminium frame, is de fiets zeer geschikt voor woon- werkverkeer of voor iedere dag een rit naar school!

De laatste testrijders wezen hem in het voorjaar van nog af tijdens ritten langs de Friese IJsselmeerkust vanwege onduidelijke acties. Ook zichtbaar in prima conditie. Rollerbrakes Door weer en wind, het maakt niet uit met de rollerbrakes handremmen kunt u altijd veilig en gedoseerd tot stilstand komen.