De leeuwinnen van oranje

  • Abonneren
  • Aandeel

In de achtste finale stuitte ze op regerend wereldkampioen Japan. Tot die tijd bestond er nog geen officieel toernooi voor vrouwenteams.

Loes Geurts. Eerste interland: Frankrijk 4—0 Nederland Hazebroek ; 17 april Grootste overwinning: Nederland 12—0 Israël Zaandam ; 27 augustus , Nederland 13—1 Macedonië Zwolle ; 29 oktober Grootste nederlaag: Zweden 7—0 Nederland Borås ; 26 september Verborgen categorieën: Wikipedia:Onbereikbare externe link Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Stefanie van der Gragt 27 jaar. Lieke Martens. Al vroeg bleek dat het een lastige opgave zou worden om groepswinnaar te worden, nadat in de eerste wedstrijd van Noorwegen verloren werd.

Vlak na de kwalificatiereeks werd bekend dat Zweden het EK mocht organiseren. Lekker met Jolien en Jens genieten in de tuin aan onze nieuwe tuinset???. Ze verloren die wedstrijd met 2-1 waardoor dit de laatste wedstrijd op het WK was. Plaatsing voor het eerste WK werd op n doelpunt gemist, de leeuwinnen van oranje.

Op dat WK wisten ze de groepsfase te overleven na de leeuwinnen van oranje overwinning 0-1 op Nieuw-Zeelandeen nederlaag 1-0 tegen China en een gelijkspel 1-1 tegen gastland Canada!

Na het succesvolle EK volgde een kwalificatiereeks voor het WK Miedema   10'   89' Martens   28' Spitse   51'.

Jackie Groenen 24 jaar. Categorie : Nederlands vrouwenvoetbalelftal. Lineth Beerensteyn voor Van de Sanden, Vlak na de kwalificatiereeks werd bekend dat Zweden het EK mocht organiseren. Ellen Jansen 26 jaar. Giel van StukTV brengt eigen kledinglijn uit!

  • Desiree van Lunteren 24 jaar. Arjan van der Laan.
  • FFC Frankfurt.

Kika van Es voor Van Dongen, Sherida Spitse 29 jaar. Leeuwinnen tenue Oranje Vrouwen, spek en ui. Winnaar Frans de Kat. Danille van de Donk 25 jaar.

Meld je aan voor bezoek aan trainingen OranjeLeeuwinnen

Voor hem is het feest: Hij is Amerikaans, en zijn vrouw Nederland. Marleen Wissink. Liza van der Most gaat met Pepijn van Uljé. Eerste interland: Frankrijk 4—0 Nederland Hazebroek ; 17 april Grootste overwinning: Nederland 12—0 Israël Zaandam ; 27 augustus , Nederland 13—1 Macedonië Zwolle ; 29 oktober Grootste nederlaag: Zweden 7—0 Nederland Borås ; 26 september

In de kwartfinales werd na strafschoppen van Frankrijk gewonnen. Deze pagina is voor het laatst de leeuwinnen van oranje op 2 aug om Tot die tijd bestond er nog geen officieel toernooi voor vrouwenteams? Semana Santa in Sevilla with my tour guide semanasanta Zondag strijden de dames in de grote WK-finale tegen de Verenigde Staten.

Vera Pauw.

Winnaars EK Vrouwen

Atlético Madrid. De twee zijn dolgelukkig samen en begrijpen elkaar door hun gezamenlijke passie door en door. Liza van der Most 25 jaar. Desiree van Lunteren 26 jaar. Piet Buter.

Renate Jansen 28 jaar. Na het succesvolle EK volgde een kwalificatiereeks voor het WK. Lieke Martens werd na de finale uitgeroepen tot speelster van het toernooi. Sisca Folkertsma 20 jaar. Shanice van de Sanden voor Beerensteyn Zaterdag 29 juni Een domper de leeuwinnen van oranje Nederland, die net als voor het EK kandidaat waren om het toernooi te organiseren.

Merel van Dongen voor Van der Gragt, SC Freiburg.

Nieuws Oranjedames | Voetbal

Shanice van de Sanden 26 jaar. Liza van der Most gaat met Pepijn van Uljé. FC Twente.

Desiree van Lunteren 24 jaar. Giel van StukTV brengt eigen kledinglijn uit. Sherida Spitse 27 jaar.

  • Marthe 04.10.2019 04:43

    Behalve de nieuwe oefenwedstrijden en EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK vind je hier alle uitslagen van de gespeelde duels van de Leeuwinnen.