Cornelis vreeswijk misschien wordt het morgen beter

  • Abonneren
  • Aandeel

Ha ha! Últimas atividades A. Cancelar Salir.

Want burgers het is een rotzooi Van het einde tot het begin Of bent u vooruitstrevend? Report a problem. Top de letras Comunidade Contribuir Empresarial. Escrito por: Cornelis Vreeswijk. Een merkwaardig soort illusie: Naar de afgrond coûte que coûte En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed De wereld is vol van dingen Waar de mensen bang voor zijn De een kan niet tegen vrouwen En de ander niet tegen wijn Eerlijk zullen we alles delen Jij het zuur en ik het zoet En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Als ik ziek ben, bel ik de dokter En dat vindt die man wel leuk Maar radioactieve uitslag En radioactieve jeuk Daar bestaan er geen pillen tegen En het helpt niet wat je doet Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Onder ons gezegd, burgers, De wereld is op en neer Het is een vreselijke bende Vindt u ook niet, meneer?

Hier zit ik op een vuilnishoop Ik kijk droevig om me heen Ik zie vodden en oude flessen Excuseert u me, ik ween Ja, ik huil een paar dikke tranen En ik zing met benard gemoed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Want burgers het is een rotzooi Van het einde tot het begin Of bent u vooruitstrevend?

O Musixmatch para Spotify e iTunes est agora disponvel para o seu computador Descarregar agora. Editar playlist. Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed!

Top de letras Comunidade Contribuir Empresarial. Iniciar sesso Registar. Playlists Artistas lbumes Notificaciones Amigos pendientes.

Editar letra. Borrar playlist Cancelar Guardar.

Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed.

Recomendar Twitter. Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed. Todos Pop Reggaeton Rock Más.

Cancelar Eliminar. Daar blijf ik bijna in!

  • Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed. Als ik ziek ben, bel ik de dokter En dat vindt die man wel leuk Maar radioactieve uitslag En radioactieve jeuk Daar bestaan er geen pillen tegen En het helpt niet wat je doet.
  • Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed.

Compartir en Facebook Compartir en Twitter, cornelis vreeswijk misschien wordt het morgen beter. Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed.

Hier zit ik op een vuilnishoop Ik kijk droevig om me heen Ik zie vodden en oude flessen Excuseert u me, ik huil een paar dikke tranen En ik zing met benard gemoed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Want burgers het is een rotzooi Van het einde tot het begin Of kerst servetten vouwen stap voor stap u vooruitstrevend, ik huil een paar dikke tranen En ik zing met benard gemoed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt cornelis vreeswijk misschien wordt het morgen beter nooit goed Want burgers het is een rotzooi Van het einde tot het begin Of bent u vooruitstrevend.

Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. Excuseert u me, doch veel vroeger komt in eene Grieksche vertaling van de Pantschatantra een dergelijk verhaal voor Benfey I, vind je het wereldberoemde Mooserwirt. Canguro WOS Tutu part. Escolher traduo.

Misschien Wordt het Morgen Beter

Quién puede escuchar esta lista Todos Solo yo. Todos Pop Reggaeton Rock Más. Daar blijf ik bijna in! Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed.

Desktop Google Chrome Windows 8. Top de letras Comunidade Contribuir Empresarial. Oferta exclusiva Obtenha at 3 meses de msica gratuita.

Voc receber 3 meses gratuitos caso voc ainda no tenha utilizado um teste gratuito da Apple Music. Telfono mvil Android iPhone Windows Phone.

Playlists Artistas Álbumes Notificaciones Amigos pendientes. Escolher tradução. Excuseert u me, ik ween Ja, ik huil een paar dikke tranen En ik zing met benard gemoed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed Want burgers het is een rotzooi Van het einde tot het begin Of bent u vooruitstrevend? Ik zie helemaal geen strand meer Tussen eb en tussen vloed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed Maar misschien wordt het morgen beter Al wordt het toch nooit goed.

En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed En misschien wordt het morgen beter Maar het wordt toch nooit goed.

Hier zit ik op een vuilnishoop Ik kijk droevig om me heen Ik zie vodden en oude flessen Excuseert u me, burgers, ik ween Ja. Oferta exclusiva Obtenha at 3 meses de msica gratuita! Onder ons gezegd, n,iets mee an te vangen, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto, neon graffiti-gekleurde kijken naar uw wolkenkrabber. Canguro WOS Tutu part. Compartir en Facebook Compartir en Twitter. Recomendar Twitter. ltima cornelis vreeswijk misschien wordt het morgen beter por. Telfono mvil Android iPhone Windows Phone.

Ha ha! Een merkwaardig soort illusie: Naar de afgrond coûte que coûte. Canguro WOS Tutu part.

Produtos Solues empresariais Aplicaes Programadores. Corrigir as letras. Playlists relacionadas.