Cenotes playa del carmen

 • Abonneren
 • Aandeel

Er mag slechts een beperkt aantal toeristen per dag het eiland bezoeken, omdat het een beschermd natuurgebied is. Rapelled into one cenote, ziplined into another, kayaked in another, swam in another.

Alles zien. Voor de ervaren, gecertificeerde duikers is cenote Dos Ojos een bekende cenote om in te duiken. Underwhelmed with the experience. Definitely ask for them. Uit ervaringen van eerdere bezoekers kunnen wij concluderen dat de excursie zijn geld meer dan waard is! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Wie zijn wij. Matig 4. Nederlands Vind meer accommodaties in Rivira Maya. Waardering van reizigers. Bedank judithR! Heel goed .

 • Wie zijn wij?
 • Matig 0.

Luister naar de krachtige stroom snel stromende rivieren terwijl je langs de muren van de derde 'aarde'-cenote naar het uitnodigende water beneden afdaalt; kijk streams meanderen door de kronkelende tunnels en diepe grotten terwijl je afdaalt naar de ondergrondse diepten. Beschikbaarheid controleren. Beide 2 hele leuke gidsen. Kajakken en kanoën. Waardering van reizigers. Als er een tegenligger aankomt, stapt de bestuurder van het karretje uit en trekt zijn karretje van de rails.

 • Heel goed 0.
 • Lijst wordt bijgewerkt Vertaling verbeteren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om van het aangeboden cenotes playa del carmen af te wijken, behoort deze duikbestemming niet voor niks tot de top 10 duikbestemmingen in de wereld. Het duiken Door de grote diversiteit aan duiklocaties, dat hij het zichzelf begeleidend op de piano in 1999 bracht in een tv-programma van Bart Peeters.

Klassieke autotours. Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden. Deze vermelding verbeteren. De Cenotes zijn onderaardse gangen gevuld met zoetwater. Lunch was good and simple!

Delphinus Riviera Maya

Tours met audiogids. Vakantie- en seizoensreizen. Ambergris Caye.

De vogels leven in een zorgvuldig herschapen natuurlijke omgevingen van 1. Tussen het water en de stenen boven je zit namelijk maar een heel klein stukje. Ophalen bij hotel mogelijk. Tours in Playa del Carmen. Culturele reizen.

Natuurlijke zwembaden

Vreselijk 0. Als u hetzelfde product voor een lagere prijs vindt binnen drie dagen na de boeking of als u op uw bestemming bent, betalen wij het verschil. Trek aan uw snorkel en dompel uzelf onder in de verfrissende wateren om waterlelietuinen en kleurrijke vissen te ontdekken in dit harmonieuze onderwaterwonderland. En Samula is een pareltje vanwege de bijzondere lichtinval en de enorme diepte van de cenote.

How to Spend 3 Days in Playa del Carmen. Historische en culturele tours. Zwemmen in een gigantische grot tussen de lianen: magisch mooi! Bar, club en pubtours. Mesoamerican Barrier Reef. Winkelwagen 0. Duiken met haaien. Winkelen en mode. En Samula cenotes playa del carmen een pareltje vanwege de bijzondere lichtinval en de enorme diepte van de cenote.

Hoe en waar vind je cenotes in Mexico?

Via het trapje kom je in het water en via een tunnel kun je dan naar een van de Dos Ojos. Literatuur, kunst en muziekrondleidingen. Bedank WietseT.

Rio Secreto Nature Reserve. Bruiloften en huwelijksreizen. En als je daar toch bent, kun je net zo goed de cenote bekijken cenotes playa del carmen op hetzelfde terrein ligt.

Sommige zijn gratis toegankelijk, maar voor de mooiste cenotes moet je een toegangskaartje kopen om er een duik te kunnen nemen.

 • Ruveyda 11.10.2019 09:09

  Cursussen en workshops.

 • Anne-Claire 10.10.2019 10:44

  Meer talen. De entreeprijs ligt rond 20 dollar.