Camping aan de moezel bij koblenz

  • Abonneren
  • Aandeel

De camping heeft Nederlandse eigenaren en is een goed uitgangspunt voo.. Widget met beoordelingen van mijn camping voor mijn eigen website. Adresgegevens Adres Schartwiesenweg 6 toon op kaart E—mailadres [email protected] Website www.

Schitterend uitzicht op Deutsches Eck, maar na een paar dagen heb je dat wel gezien. Supermarkt en bakker 5 minuten lopen dus alles bij elkaar een perfecte plek om enkele dagen te genieten van Koblenz en omgeving!

Vandaag geopend. Intussen kunt u een boekingsaanvraag direct aan de campingplaats sturen: vrijblijvende aanvraag versturen. Engels 5 reviews.

Beoordeling ontvangen De beoordeling is succesvol ontvangen en wordt gepubliceerd door Campercontact. Fr Kinder einen greren Spielplatz bauen. Van grote moderne campings tot familievriendelijke- en kleinschalige campings. Camping Burgen. Rondom uw camping in het Westerwald vindt u de vele zaken waar een kampeerder prijs op stelt.

Op de camping is een restaurant aanwezig. Het Sauerland en campings gaan hand in hand. Meer laden. Quick Links Campings Campinggids Magazine. GPS: N Over sensirive earth leakage trip in hook up.

  • Inloggen Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn.
  • Een waar vakantieparadijs

Duits 2 reviews. De campings liggen vaak midden in de natuur! Review toevoegen. Er is een zwembad aanwezig en een speciaal animatieprogramma.

Reactie van de beheerder review.

Wijngaarden in de Moezel De oudste wijngaarden van Duitsland vind je in de Moezel. Camping is behoorlijk prijzig, maar daar zit dan onbeperkt stroom en warm water bij in. Comfort 6. Kloppen de periodes niet, of ontbreken er periodes?

Meer laden. Regio Filter op taal Filter op taal Nederlands 1 review. Camping is behoorlijk prijzig, maar daar zit dan onbeperkt stroom en warm water bij in!

Ja, ik ga akkoord.

Wat een leuke stadscamping op een mooie locatie

Marino Veel alcoholisten en migranten die de hele dag rondhangen. Grand Park Lara. Wijziging is verstuurd Zodra we jouw wijziging en hebben verwerkt, krijg je een bevestiging per e-mail. Limak Lara de Luxe Resort.

Accommodatie toevoegen. Toon op kaart. Strijk neer in de gezellige haven Foto: Camping Mosel-Islands. Maar dit is een fabel. Kamperen 4 aug. Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair Babywasplaats Gehandicaptensanitair Wascabines Combisanitair Wasmachine Wasdroger. Campings Koblenz. Gezin met jonge kinderen 2 reviews.

Fenomenaal

Er is een bootaanleg waar u uw meegebrachte boot te water kunt laten. Kampeerders reviews 8, 4 gebaseerd op 8 reviews. Inloggen Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn. Dat kan, er is genoeg te zien en te beleven.

Het grootste deel van de campings in deze regio ligt in bos. Bekijk je favorieten. Spanje Turkije Griekenland Itali Frankrijk.