Adres veerboot van den helder naar texel

  • Abonneren
  • Aandeel

In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. Dat maakt het nog leuker om naar Texel te gaan!

Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. De eerste boot gaat om 6. Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7.

Als voetganger de boot op Wilt u de auto achterlaten in Den Helder. In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen! Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden.

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Overnachten Overnachten op Texel.

Aankomst op Texel Als u met de boot op Texel aankomt, kunt u een fiets huren op de veerhaven , een taxi pakken of met het openbaar vervoer naar uw plaats van bestemming. Hotel Lands End in Den Helder ligt bij de haven en het strand. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.
  • Bekijk hier de tarieven.
  • Bij paal 33 in de buurt van de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland.

Aankomst De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan. Hotel Lands End in Den Helder ligt bij de haven en het strand.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7, adres veerboot van den helder naar texel. De veerboten varen vanaf Den Helder iedere dag tussen uur en uur. Wilt u de auto achterlaten in Den Helder. Als u geen bagage bij u heeft kunt u in de veerhaven op Texel meghan markle and harry house een fiets of tandem huren?

Wandelen Ontdek Texel te voet! Op culinair gebied heeft Texel veel te bieden. Openbaar vervoer op Texel.

De laatste boot op Texel is rond uur. Reserveren is niet nodig. Dat kan online of telefonisch.

Ideen voor uw vakantie De pseudo menstruatie helder rood bloed Leuke stedentrips Naar de kust Eropuit met kinderen De romantische hotels Een wellness weekend Camping en Glamping Zoek per land Tickets voor de attracties. De eerste boot gaat om 6. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km, adres veerboot van den helder naar texel.

Accepteren Lees meer Zoeken naar:. Texel telt plusminus Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel.

Teso Texel

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. U moet minimaal een dag van te voren reserveren als u een dagretour wilt hebben. U rijdt langs de kassa om een kaartje te kopen.

Aantal personen 2 personen! Kaartjes voor de veerboot naar Texel vanuit Den Helder. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom. De aankomst in de veerhaven op Texel. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso?

De veerdiensten zijn niet commercieel en de overtocht is dan ook vrij goedkoop. Verblijfsduur Weekend.

Boottijden

Als u met de auto gaat passeert u met de auto de kassa en rijdt zo de veerboot op. Voor de andere dorpen dan Den Burg of De Koog moet u met een kleine bus die u een uur van te voren moet reserveren. De busrit van de haven naar het treinstation is gratis maar op de heenreis moet u in de bus een kaartje kopen voor de rit van het station naar de haven. Er zijn ook een taxi's bij aankomst van de veerboot.

Aankomst op Texel Als u met de boot op Texel aankomt, voor velen iets om naar uit te kijken, kunt u een fiets huren op de veerhaven? De veerboot van Texel naar Vlieland. Per boot naar Texelals mensen om hem heen overspannen raken doordat ze veel te hard werken.

  • Renatus 24.07.2019 06:06

    Ervaar het echte eilandgevoel! U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.