Youtube film in powerpoint invoegen

  • Abonneren
  • Aandeel

Echter, Support van Office heeft een handleiding gemaakt voor het opnemen van een diavoorstelling met gesproken tekst. Doorklikken naar YouTube om daar de video af te spelen is dus inderdaad onvermijdelijk.

Powerpoint

Read more. Laatst bijgewerkt op Volg onderstaande stappen om een youtube- of googlefilmpje in uw presentatie te zetten: Stap 1: Kopieer het adres van het youtubefilmpje uit de adresbalk. Verzenden Antwoord Annuleren. Audio en video.

Waarschijnlijk werk je nu met MP4! Volg onderstaande stappen om een youtube- of googlefilmpje in uw presentatie te zetten:! Hi Marc, het is in PowerPoint alleen mogelijk om een video bij te snijden. Hebt u nog meer feedback. Klik vervolgens op de Schepper Studio.

Redactie schreef:. De video kan echter wel worden afgespeeld met nieuwere versies van PowerPoint. Mocht dat het probleem niet oplossen, laat het dan even weten.
  • Vaak ga je dan eerst naar de website, waarna je weer terug moet naar je presentatie.
  • Het enige dat u hoeft te doen is een artistieke video te maken zodat uw presentatie nog aantrekkelijker en boeiender wordt. Veel succes met jouw presentatie!

Methode 1 – Gebruik Een Embed Code

Afhankelijk van de versie van PowerPoint, video-formaten worden ondersteund, kan verschillen, dus hier is een overzicht voor elke versie:. Moet ik Mijn Wasmachine Deur Open? Als u graag zou willen dat PowerPoint ondersteuning biedt voor video's uit andere kanalen, kunt u ons feedback sturen.

YouTube is tegenwoordig een rijke bron aan informatie waar u makkelijk een filmpje kunt downloaden. Nu moet je de insluitcode van YouTube. U kunt ook PowerPoint voor het web gebruiken, dat gratis is en kan worden gebruikt in combinatie met een Microsoft-account Hotmail, outlook. Er zal een scherm openen die de code toont die u moet gebruiken.

  • Moet ik Mijn Wasmachine Deur Open?
  • U kunt de lengte van de video aanpassen, functies zoals blurs en vervagen toevoegen en nog veel meer. Gebruik geen invoegcode die begint met http.

Bij Opmaak heb je verschillende opties om je video te bewerken. Let er op dat u uw filmpje en uw powerpointbestand in dezelfde map zet en altijd meekopieert als u het verspreid of op een USB stick zet of iets dergelijks. U kunt verplaatsen en zelfs het formaat van het net als elke andere PowerPoint-object, youtube film in powerpoint invoegen. Een youtube film in powerpoint invoegen aan uw PowerPoinr toevoegen vanaf uw hard is zo makkelijk als van 1 tot 3 tellen.

Kopieer deze code en schakel terug naar uw PowerPoint. Als je probeert om een YouTube filmpje in je PowerPoint presentatie, er zijn een paar manieren waarop u kunt doen.

Populaire berichten

Related posts. Hoe doe ik dit? Bekijk uw handleiding hoe u dit het beste kunt doen. Gelukkig heeft PowerPoint hier een aantal handige functionaliteiten voor.

Klik vervolgens op de Schepper Studio. Dat doe je door te youtube film in powerpoint invoegen met je rechtermuisknop op het vlak dat je zojuist hebt aangemaakt? Ik raad je aan om deze door te nemen en aan te houden. Daar kun je een microfoon en camera selecteren. PowerPoint gebruikt slechts de onderliggende technologie voor het afspelen ervan.

Oplossing voor dit probleem: zorg dat u de juiste versie van Internet Explorer hebt

Deze knoppen zijn allemaal te vinden in de menubalk. Want de enige manier om in dit venster een nieuwe in te laden, moet je de bestaande video verwijderen, zodat het video venster weer zichtbaar is en er een nieuwe video kan worden ingeladen.

Hartelijk dank voor uw feedback! Maar dat gaat dus niet. Voer tekst voor uw opmerking toe!

Op het tabblad Diavoorstelling klikt u op Vanaf huidige dia om de ingesloten video te zien en af te spelen. Voeg uw filmpje in of maak er een link naartoe. De manier waarop u dit doet is afhankelijk van welke versie u gebruikt van Office. U kunt de lengte van de video aanpassen, maar niet hebben van een Internetverbinding wanneer u de diavoorstelling afgespeeld. Er zal een scherm openen die de code toont die u moet gebruiken.

De tweede methode is ook voor iedereen die wil om een YouTube-video, youtube film in powerpoint invoegen, functies zoals blurs en vervagen toevoegen en nog veel meer. Zijn er nog andere manieren om alsnog een youtube video in te voegen youtube film in powerpoint invoegen is doorklikken om naar de website te gaan onvermijdelijk.

STAP 1: VIDEO IN POWERPOINT INVOEGEN

Beste Geert, Helaas heb ik geen oplossing kunnen vinden voor jouw probleem. Zijn er nog andere manieren om alsnog een youtube video in te voegen of is doorklikken om naar de website te gaan onvermijdelijk?

Belangrijk:    Als Video van website wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst maar u de optie niet kunt kiezen, controleert u of Adobe Shockwave Player is geïnstalleerd. Lees meer.

Animaties en media. Wilt u juist weten hoe u dit doet met internetverbinding, bekijk dan het artikel waarin beschreven staat hoe u een youtube player kunt zien in uw powerpointpresentatie. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.