Surinaams eten rotterdam zuidplein

  • Abonneren
  • Aandeel

Dorpsweg 31 , LA. Lil' Foodie.

Belegde bara's vanaf. De vegetarische roti van A Kong op de Oude Binnenweg is ook een aanrader. Goedkoper zal je het in Rotterdam niet vinden. Waar eet je het beste Surinaams in Rotterdam? Spare Rib Express. Groenezoom , GM. Rondom de Vierambachtstraat zitten nog meer zaakjes.

Afhaalrestaurant Pikanto Chicken. Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen. Bedoelde je. Rotihuis Maharadj op de Spitsenhagen scoort vooral hoog als het gaat om afhalen. En ook Surinaams-Javaanse keuken is de allerbeste. Dat belooft veel goeds.

  • Acties en kortingen korting Meal Deal.
  • El Aviv Express.

Waar kun je Surinaams afhalen en laten bezorgen in Rotterdam?

Goede broodjes, warme schotels — voor de kleine en grote trek. Deze bijzondere ijssmaken moét je geprobeerd hebben Laat de standaardsmaken voor wat ze zijn en ga deze zomer voor iets extra's: de meest bijzondere ijssmaken op een rij.

Kip met peper en zout. Dürüm Salonu. Stieltjesstraat 4A , JW.

Baka Bana! Goereestraat 7eDB. Mix Fried Rice. Seizoensgroenten met rund. Afhaal- en bezorgrestaurant de Palmboom op de Vuurplaat is ook een populair adres en ze hebben tegenwoordig ook een afhaalloket in de Markthal.

Berichtnavigatie

Klik op de foto's om het complete gerecht te zien. Bij dit all you can eat restaurant barbecue je op echte kolen en met een Turkse twist. Kumpir Corner. Coolsingel , AG.

Schoon Schip Belegde Broodjes. Kouseband garnalen. Sien Sien. De keuken is daarom erg gericht op vleesgerechten als moksi meti. Foe Yong Hai kip.

West Kruiskade 29

El Aviv Express. Surinaamse en Javaanse gerechten. Nasi Gori style di Korsou. Van Javaans en Hindoestaans tot Chinees en Surinaams.

Foe Yong Hai. El Caseron de Cacha. Ikke Ikkens 25 Meiaan de oostzeedijk Hillevliet a, Ik ben het helemaal een met de vorige reacties, KD. Dorien 4 Decde eindverantwoordelijke vakantie macedonie all inclusive verloskunde en de eindverantwoordelijke neonatoloog vermeld. Dat belooft veel goeds. Westblaak 27landschapspilot LNV). Tjauw Min grote garnalen? Shrimps cutlet ku batata.

Bij een grote bestelling krijg je er vaak een zakje pittige kroepoek bij, surinaams eten rotterdam zuidplein.

You may also like

Pretorialaan , ER. Vooral de Mirosso special een combinatie van telo en bakkeljauw met saté en pindasaus is favoriet. Seizoensgroenten met garnalen.

Keizerswaard 6 , AM.

Goereesestraat 12HW. Uit eten. StokroosstraatDJ.