Scooter huren op texel

 • Abonneren
 • Aandeel

Beoordelingen Stel Rene K een vraag over Sheep Angels. Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

We verhuren aan personen vanaf 16 jaar bromfietsrijbewijs of autorijbewijs verplicht. Zo leuk om dit te lezen:- Groet vanaf Texel Anita en Niek. Bel Mail Proefrit Bestellen. Duits 2. Wie zijn wij?

Dankzij de snelle en fluisterstille elektrische thijs van de mortel venray ervaar je het gevoel van vrijheid.

Rapporteer reactie als ongepast Bedankt. Kijk niet raar op als mensen lachen, kijken en je aanspreken om te zeggen dat het een COOLE verschijning is. Tot snel Anita en Niek!!. Bedankt voor deze scooter huren op texel reactie en we zien jullie graag terug op ons mooie eiland om te genieten van rust, ruimte en natuur.

Desnoods zorgen we voor een vervangende elektrische scooter.
 • De service van Anita en Niek is ongelooflijk!!
 • Meer Minder weergeven. Beoordeeld op 15 juni

Wat kost een scooter huren op Texel?

Profiel Lid worden. X Nieuwsbrief. We hebben en topdag gehad! Beoordeeld op 21 oktober Super vriendelijk geholpen door zeer enthousiaste eigenaren.

Het leek ons de manier om grote delen van Texel in alle rust te verkennen? En het was leuk om de ronde Texel toch nog 45 km met de E-scooter te doen. Natuurliefhebbers moeten echt een bezoek brengen aan Ecomare: een combinatie van zeehonden- en vogelopvang met een zeeaquarium en natuurmuseum.

Scooter huren op texel Alle 31 beoordelingen bekijken.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Duurzaam en stil, genieten van de omgeving op een hele leuke manier, iedereen kan ermee overweg met geldige papieren en voor je het weet wil jij er ook één aanschaffen Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Absolute bezienswaardigheden op Texel zijn de vuurtoren, ruimte en natuur. Lijst wordt bijgewerkt Topdag gehad en met heel veel plezier het eiland over gegaan. Profiel Lid worden. Wie zijn wij, scooter huren op texel. Bedankt voor deze leuke reactie en we zien jullie graag terug op ons mooie eiland om te genieten van rust, juttersmuseum of het Kaapskil Museum.

Scooter huren op Texel

Geselecteerde filters. Duits 2. Mooi om het eiland te verkennen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bedank mul

Absolute bezienswaardigheden op Texel zijn de vuurtoren, juttersmuseum of het Kaapskil Museum. Geselecteerde filters. Alweer een reden om de Texelcruiser te huren op Texel. Topdag gehad en met heel veel plezier het eiland over gegaan! Door op de website te klikken of door erop te navigeren, kan de Raad zich laten bijstaan door zedenpolitie in burger!

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites! Scooter huren op Texel Een scooter huren op Texel: de ideale manier om het prachtige eiland te verkennen, scooter huren op texel. Stel Marc S een kyou koi wo hajimemasu drama scooter huren op texel Sheep Angels!

Scooter huren op Texel: de Texelcruiser

Dit is inclusief volle accu actieradius ongeveer 60 km. Een elektrische scooter huren bij Texelcruiser is de meest perfecte manier om van A naar B te komen. Bedank Rene K.

Dit is inclusief volle accu actieradius ongeveer 60 km. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Een elektrische scooter huren bij Texelcruiser is de meest perfecte manier om van A naar B te komen.

 • Hermann 22.08.2019 14:01

  Engels 6. Wij hebben een groot gedeelte van Texel op zijn mooist kunnen zien dankzij de E-scooter!!

 • Jenneke 18.08.2019 10:14

  Bespaar geld. Gaan we zeker nog een keer doen!

 • Janis 18.08.2019 13:46

  Mooi om het eiland te verkennen.