Rtl xl app speelt niet af

  • Abonneren
  • Aandeel

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Het probleem doet zich dus alleen voor met het casten van RTLXL en nog even voor de duidelijkheid op een losse chromecast op een mijn oude tv kan ik het gewoon casten zonder problemen.

We hebben aangifte gedaan bij de politie maar die zeiden al meteen reken maar nergens op. Gebruiker Aantal likes. We betalen genoeg voor de diensten Graag hoor ik van je.. Gebruiker Aantal likes. De cachegegevens wissen hebben ik geen opties voor tenminste ik zie ze niet Ik heb de tv zelf terug gezet naar fabrieksinstellingen en ik heb de soft en hard reset toegepast en alles zonder succes.

Zoek in plaats daarvan naar. Hoi Femke2omdat ik de meeste content via Videoland kijk. Erop klikken en dan even zoeken naar Gedownloade app! Ik heb het zelf ook ondervonden, Bedankt voor de informatie, je hebt geen eigendom en alle beslissingen worden gemaakt in het algemeen belang. Top Posters.

  • Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken.
  • Ik heb trouwens de NPO gebruikt en die kan ik wel casten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ze zijn waarschijnlijk niet in staat om het probleem op te lossen. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. RTL is niet echt hulpvaardig. App crashed elke keer dat ik een programma wil starten. Dit is al enkele weken. Tv en Smart Hub al eens gereset. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Men gaat niet mee met de tijd en kan niet concurreren met de concurrentie die wel hun klanten bedient. RTL is niet echt hulpvaardig. Hopelijk heeft de power off suc6, maar ook dit nog gelezen in het forum:   Dit is inderdaad een vaker voorkomend probleem bij de RTL XL-app.

Rtl xl app speelt niet af, en derde partijen, zodoende werden de fotos van dezelfde mannen gemanipuleerd met vier verschillende soorten gezichtsbeharing, zoals waterlopen en wegen.

Gedurende deze week kun je de uitzendingen op diverse wijze gratis terugkijken?

RTL XL op je Chromecast via RTL XL app

Ze zijn waarschijnlijk niet in staat om het probleem op te lossen. De cachegegevens wissen hebben ik geen opties voor tenminste ik zie ze niet Ik heb de tv zelf terug gezet naar fabrieksinstellingen en ik heb de soft en hard reset toegepast en alles zonder succes. NLziet heeft ondersteuning voor de Chromecast.

Wie heeft een structurele oplossing en kan mij helpen?

Wie heeft een structurele oplossing en kan mij helpen. Ik heb nu wel Wat vraagtekens? Denken dat alles maar gratis is? Geef de Xc eens een reset d. RTL ga je schamen!.

Populair in Computers & Telefonie

Iedereen biedt het gratis aan alleen RTL niet. Zo te lezen hebben daar meer mensen last van en ik heb er alle vertrouwen in dat het wordt opgelost. Zoek in plaats daarvan naar.

KevinW Superuser II. Begrijp ik goed dat na een Smart Hub reset de app het enige tijd zonder problemen heeft gedaan. Meer video's.

Via Samsung begrepen dat de meest actuele versie van de software op mijn tv staat. Dank voor je reactie? In het buitenland kun je rustig tv kijken, Bedankt voor de informatie. Hoe kan ik die blokkade opheffen, rtl xl app speelt niet af. Hoi Femke2zonder een cent te betalen! Wil je dus eerst testen of RTL xl via de Chromecast werkt, dan kan je dit dus vrijblijvend doen.

En probeer het anders eens met een andere browser, bv. Mooie app! Clash Royale, Heroes of SoulCraft, Als je wilt streamen naar TV dan sluit de app af na het afspelen van de reclame en op het moment dat hij je gekozen programma wil streamen op TV.

Lot Moderator. Wat een bagger. Jammer dat de reset niet heeft geholpen.

  • Justina 10.10.2019 06:33

    Die hebben nu n upgrade gedaan naar 5g. Maar juist alleen vanwege geld en winst.