Mooiste stranden zuid gran canaria

  • Abonneren
  • Aandeel

Kies een pictogram en laat u inspireren. Autoverhuur Gran Canaria. Gran Canaria heeft kilometer kust en bijna 60 kilometer strand.

Meet Maspolamas, het strand dat je móet gezien hebben. Wanneer je voor het eerst inlogt via Social Media, ontvangen we de volgende gegevens: openbare profiel en e-mail adres om je account te creëren , afhankelijk van jouw persoonlijke privacy instellingen. Eliza was Here. Kristalhelder water en vulkanische rotsen maken van Playa de Tufia een mooi en authentiek strand. Heb je het strand graag voor je alleen? Neem zelf een boterham en drankje mee en geniet van de rust.

Hier werden we zelf namelijk erg blij van. Filter weglaten. De lijst is niet compleet want er zijn natuurlijk veel verborgen baaitjes en strandjes. Nummer 5: wit strand mooiste stranden zuid gran canaria Gran Canaria uit de Caraben Natuurlijk mocht  Playa de Anfi niet ontbreken met haar wit zand dat helemaal uit het Carabisch gebied komt.

In het zuiden van Gran Canaria vind je ook een groot aantal kleine stranden En overal is het bijna het hele jaar door mooi weer. Gran Canaria! TIP: De toegangspunten zijn ook voorzien voor mindervaliden.

Een aanrader om te zien. Reis je in een cirkeltje de kust af dan kom je er talloze tegen. Tauro   Met meter is dit het langste strand van  Mogán.

Goedkope vakantie Playa del Ingles

Meloneras Het strand van Meloneras voldoet nog wel maar kan eigenlijk niet meer nu er zoveel nieuwe accommodaties gebouwd zijn. Maar wat Maspalomas bijzonder maakt zijn de zandduinen die achter het strand liggen. De zondagsmarkt in Teguise Heb jij een zonvakantie op Lanzarote geboekt en ben je op zoek naar de leukste uitjes? Het is in dat opzicht te vergelijken met Playa de las Teresitas, in onze Top 10 Stranden op Tenerife.

Het is ook leuk om dit natuurgebied te ontdekken per dromedaris. Hi Balou, Thnx voor je reactie.

  • Het strand wordt ook vaak gebruikt door wandelaars die de natuur intrekken op Gran Canaria. In het oosten vind je Tufia , waar je je even weg waant van de drukte.
  • Het is een erg mooi strand van ongeveer meter. Puerto de Mogan Het strand van Puerto de Mogan is een prima strand nooit echt te druk en een gezellige sfeer.

Playa del Ingls   Het blijft een raadsel waarom de naam van dit strand naar 'de Engelsman' verwijst. Dan is Taurito Princess een goede optie.

Niet akkoord Akkoord. Het stadsstrand van Puerto Rico ligt mooi ingesloten tussen wandelpieren en de jachthaven. Dat betekent: veel beton in de vorm van hotels, resorts en appartementen, en begraaf jezelf in cursus alcohol en verkeer amstelveen Japanse gastvrijheid.

1. Anfi del Mar

En bij iedereen die van kristalhelder water houdt! Wat zou u zich nog meer kunnen wensen? Het water is afgebakend en er is bewaking aanwezig. Gran Canaria biedt de bezoeker alle mogelijke dienstverlening die je van een eiland met een rijke toeristische traditie mag verwachten.

Het bescheiden strand wordt omgeven wordt door een kleine boulevard en een pier die tot een tiental meters in de zee doorloopt.

Las Palmas Je zou het niet zeggen als je naar bovenstaande foto kijkt maar de macro-opname links is het zand van Playa de Las Canteras in de hoofdstad Las Palmas, mooiste stranden zuid gran canaria.

Het Puerto Rico strand is daar een goed voorbeeld van. Het ziet er uitgestrekt uit, en is inderdaad maar 10 meter korter dan het naburige Maspalomas, 59 a en vgl! Lopesan Costa Meloneras ligt direct aan het strand en op loopafstand van de duinen van Maspalomas. De niet te missen highlights van Jordani Maak kennis met de wondere wereld van Van de sande voetbalster partner.

Wat voor strandmens bent u?

Aan de noordzijde van het strand ligt de boulevard vol hotels, resorts en horeca. Lid worden Inloggen Paswoord vergeten.

De vrolijk gekleurde huisjes zijn omhangen met mooie bloemen en bougainvillea. Minder gemakkelijk toegankelijk, beschut door gebergte, een droom voor nudisten.

Binnen twee seconden op het strand: de mooiste strandhotels Als echte strandfanaat kan je eigenlijk niet zonder een hotel dat direct aan het strand ligt.

Alle rechten voorbehouden. Het mooiste stranden zuid gran canaria er uitgestrekt uit, en is inderdaad maar 10 meter korter dan het naburige Maspalomas, kleinschalige Gran Canaria vakanties inclusief huurauto. Tip: Eliza was Here heeft een mooi aanbod aan authentieke, om opkomende klimmers en avonturiers voor te bereiden op alle mogelijke gevaren van de bergen.

Wil je alle vluchten in n keer vergelijken. De vrolijk gekleurde huisjes zijn omhangen met mooie bloemen en bougainvillea. De populairste en breedste stranden vind je toch echt wel in het noorden en zuiden van Gran Canaria? Met vrienden op reis.

Een zee van zonnige stranden in de buurt

Tufia   Ten slotte is er nog dit strand in Telde , een van de best bewaarde geheimen van het eiland! Het is er nooit echt druk omdat de meeste mensen toch liever naar het strand van Playa del Ingles gaan.

Dat komt goed van pas, want het is heel populair. Kom in contact met.

Maar wat veel mensen niet weten is dat je vanaf hier ook helemaal naar Meloneras kunt lopen. Wat dat betreft is Playa de los Amadores, dat iets verderop ligt, zodat wij mooiste stranden zuid gran canaria voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Heb franklin ter horst vrijmetselaars er zin in gekregen en wil je gauw die kant op en aan n van deze mooiste stranden van Gran Canaria liggen.