Maxi cosi priori reviews safety

  • Abonneren
  • Aandeel

Goede en degelijke autostoel van Maxi Cosi. Gewicht 6,85 kilogram. Noor15 17 oktober Ik raad dit product aan.

NKarin Sappemeer 8 januari Ik raad dit product aan. Eenvoudig in de auto te plaatsen. Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse.

Merk Maxi-Cosi.

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Inloggen Welkom terug. Prijs kwaliteit prima. Mijn man en ik hebben beiden dit stoeltje in de auto! Chantaldv33 Almelo 7 maart Ik raad dit product aan! Chokotof asse 31 mei Ik raad dit maxi cosi priori reviews safety aan. Toen kwam ik al snel uit bij deze Maxi Cosi.

Prijs en kwaliteit in evenwicht!
  • Hij zit stevig vast.
  • Super goede autostoel, is stevig en oogt ook mooi! Omdat de tobi vrij veel kost, besloten we de priori te kopen.

Productbeschrijving

Net ┬┤even┬┤ de gordelhoogte versteld. Wij zijn er erg tevreden over de stoel en is niet al te duur, vinden wij. Jasirah 4 juli Ik raad dit product aan.

Joedoe 25 juni Ik raad dit product aan. HaticeSemih 8 augustus Bevestiging kind autostoel 5-puntsharnasgordel. Ook zijn dr riempjes makkelijk losser en weer strakker te zetten door een lipje in te drukken.

Review score 0 van de 5 sterren. Makkelijk en degelijk product, maar gaat niet "zomaar" los. Redelijk eenvoudig te installeren. De hoes is afneembaar, is sterk en veilig. Ze heeft al meerdere keren uurtjes heerlijk geslapen onderweg.

De driepuntssluiting is de meest veilige keuze.

Hulp nodig bij het kiezen?

De stoel is er makkelijk in te zetten met de gordel. Roelio Product jaar of meer in bezit. Wij raden hem aan! Davemens Deurne 17 mei Ik raad dit product aan.

In winkelwagen. Wellicht dat ze het verstellen met het model hebben verbeterd dus! WillemenNathalie Valkenburg 25 augustus Onze zoon is nu 2 jaar oud. Volgensmij zijn alle autostoelen een ramp om te verstellen, deze is ook geen uitzondering!

Cath62 22 juni Ik raad dit product aan.

Gemiddelde beoordeling

Handige en veilige kinderstoel voor een schappelijke prijs. Voldoet aan mijn verwachting. In de gebruiksaanwijzing staat soms dat je het zitje in slaap- of zitstand moet zetten om ergens bij te kunnen.

Productspecificaties Productspecificaties Kleur Slate Black Autostoelcode Autostoelcode Welk autostoeltje je nodig hebt is afhankelijk van het gewicht van je kind.

  • Algemene score 7,0.
  • Onderscheidingen Als beste getest Nee.
  • Moonlight - uitverkocht.
  • Een miskoop.

Sanne35 Ermelo 26 maart Ik raad dit product aan. Mooi model, maxi cosi priori reviews safety er goed uit en zeer praktisch. Prima stoel, zit volgens mij heel lekker en natuurlijk de standen zijn ideaal. Anh Carlijn 16 juli Ik raad dit product aan.

Goeie stoel. Geschreven bij Maxi Cosi Priori SPS - Autostoel - Stone - Fijne autostoel,lekker licht en makkelijk te plaatsen,de verkoopovereenkomst auto tussen particulieren zit er heerlijk in en de prijs was ook oke. Klantzwolle Zwolle 16 juli Ik raad dit product aan. Dan heb je je bestelling morgen al in huis, maxi cosi priori reviews safety.

Service menu

One person found this helpful. Myesthjojuju 22 mei Ik raad dit product aan. We hebben er al een 4 mnd in gebruik en hebben daar een goed gevoel aan overgehouden. De stoel kan zowel in zit stand als iets platter voor slapen worden gezet.

In mijn mandje Bestel nu. AsiaM Bussum 20 juni Ik raad dit product aan. Wat een gepruts.