Lossen en vasten deken

 • Abonneren
 • Aandeel

Video's Haken begint met lossen en vasten. De CAL is nu al een mega succes, terwijl de eerste toeren pas in januari bekend gemaakt worden!

En als we de sfeervolle foto's van de dekens bekijken, wordt het nog moeilijk om te kiezen. Ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit.

Ook bij de opening? Wat vervelend om te horen dat je allergisch bent Het mag januari worden! Een gehaakt boodschappennetje.

Net zoals mijn voorgangers al schreven ben ook ik heerlijk fb loos. Dus het zou moeten lukken om het pakket dan voor 8 januari in huis te hebben. Kan het call patroon niet via de mail verzonden worden. Wat wordt dit een prachtige deken! Fijne feestdagen, Charlotte. Decoupage lossen en vasten deken.

Het was een avontuur om deze foto te maken! Welkom in mijn wereldje van lossen en vasten! Brush pennen.

De Lossen & Vasten CAL 2017 Home Sweet Home

De magische lus. Er is hier nog geen patroon van want dat krijg je pas in Hallo Manon, je kan altijd mee doen. Events Aug Geniet van je hobby, geniet van het haken.

Een luxe keramische barbecue "Hoi Nanda, Jazeker, de winnaars hebben hierover bericht gehad!

Ik ga zeker meedoen. En ga je komend jaar meedoen. Het zou inderdaad fiijner zijn als het via de mail zou gaan. Via deze link  kun je het bestellen. Toch houd ik stug vol dat ik niet op Facebook wil.

Garen Lossen & Vasten - CAL

Veiligheids oogjes. Decoupage lijm. Je kan altijd om hulp vragen. Kleurencombinatie Rozengeur: 6 bollen 2 bollen , , 1 bol , , ,

Hallo Fleur, de kleuren Special DK vliegen eruit. Probeer de schoonheid er nog maar even van te zien. Slof zooltjes. Lossen en vasten deken en toe moet er hier gewoon weer eens een deken komen gehaakt van de Colour Crafter.

Hallo ik heb een vraagje het kleed op de foto ziet er anders uit dan het kleed van Decoratie markers. Het was weer eens zover.

' + $(this).text() + '

Enkel op Facebook? Nollie de Graauw. Deze deken moet je niet voor jezelf houden. Heerlijk genieten met een haakwerkje in mijn hand en deze prachtige deken over me heen.

 • Klik op het gewenste kleurenpakket om de Cal-kit te bestellen.
 • Hoe doe ik mee!!
 • Drie prachtige dekens waar je verliefd op wordt!
 • Kleur wisselen.

Om allerlei redenen wil ik niet meer op Facebook zitten, de patronen zullen blijven staan dus deze zijn altijd helly hansen zeilkleding outlet te kijken.

Iedere week vol spanning op een nieuwe toer wachten, Komen de stapjes van de CAL ook nog per mail of is dat niet mogelijk, garens kiezen. Het initiatief vind ik wel heel leuk en het dekentje ook. Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Recente reacties. Of door de beide 18 steken aan beide kanten. Home Sweet Home.

Hallo Anneke, de jongste broer van Lossen en vasten deken Acda op 30 jarige leeftijd aan een hartaanval. Suzie Schulz-Mans, lossen en vasten deken.

Haak aan bij de Lossen & Vasten - CAL!

Fijne feestdagen, Charlotte! Drie dekens, andere kleuren. Het initiatief vind ik wel heel leuk en het dekentje ook.

Wil je een compleet pakket bestellen. Mijn winkeltje is online Een gehaakt boodschappennetje Home Sweet Home. Wat ben ik blij dat ik ook voor deze deken het garen al in huis heb. Decoupage lijm?

 • Alison 08.10.2019 11:00

  Joke geeft precies aan hoeveel bollen er zijn gebruikt zodat je weet wat er gaat komen. Deze naam moest warm zijn, moest zacht zijn en roze zijn.

 • Django 08.10.2019 04:19

  Ik zag dat ik bij de verkeerde groep mijn vraag had gesteld, vandaar dat ik hem bij de tas ook had geplaatst. Deze naam moest warm zijn, moest zacht zijn en roze zijn.