Becca shimmering skin perfector moonstone review

 • Abonneren
 • Aandeel

Wil je je deelname motiveren? Daar komt niets of niemand meer tussen, zo'n geweldige highlighter! Begin januari stond het vaste shopdagje met mijn moeder weer op de agenda, en een bezoekje aan Douglas stond bovenaan het lijstje.

Jammer dat de glans tegenvalt! Precies wat mijn winterhuidje nodig heeft om een beetje te shinen tijdens de donkere dagen Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Babassu heeft becca uit hun assortiment gehaald omdat douglas het waarschijnlijk gaat verkopen! Alle kleuren lagen uitgestald, klaar om te swatchen. Mijn moeder had nog nooit van Becca gehoord, maar Amy zorgde er wel voor dat dat verleden tijd was.

Oeh best heftig h? Het effect op de huid is teleurstellend. En zo ziet het eruit op mijn huid. Wil je je deelname motiveren. Als het goed is komt die collectie ook naar Nederland, maar verdere details zijn nog niet bekend.

De blushes hebben een mooie glans, dus een highlighter is niet echt nodig, tenzij je echt gaat voor een extra zichtbare glans doe ik meestal wel.
 • Toen wij daar geslaagd waren gingen wij naar de Becca display. Je leest het in deze review!
 • In september vorig jaar kocht ik mijn eerste highlighter van Becca , de Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop, en na een klein jaar is mijn Becca stash behoorlijk uitgebreid. De pigmentatie is waanzinnig goed, je hebt maar weinig blush nodig voor veel kleur op je gezicht, dus voorzichtig aanbrengen met een duo fibre kwast is zeker aan te raden.

Lees verder

Dat is natuurlijk net wat hygiënischer. Hier heb ik met één veeg deze hoeveelheid poeder op mijn vinger. Becca Moonstone Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 exclusief in Nederland te koop bij  Babassu - deze kleur wordt omschreven als "pale gold", swatches vind je hier op de website van Temptalia Becca Opal Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 exclusief in Nederland te koop bij  Babassu - deze kleur wordt omschreven als "golden opal pearl", swatches vind je hier op de website van Temptalia   Yes, jullie zien en lezen het goed, ik mag mijn favoriete highlighter van dit moment, de Becca X Jacklyn Hill Champagne Pop Shimmering Skin Perfector Pressed weggeven, samen met nog 2 prachtige kleuren van deze fijne, cremige, poederhighlighter!

Het zijn miniversies van de normale producten. Ja, ik ben fan hoor. Mijn 5 favoriete MAC lipsticks.

Becca shimmering skin perfector moonstone review ook de artikelen hieronder, Becca review. Tags: Adventskalenderdaar vind je meer reviews terug, The Prince of Wales married Lady Diana Spencer in St Paul's Cathedral. Het geeft inderdaad meer een glow en is veel subtieler dan de poeder.

Sabine Boelee 14 februari at Beantwoorden. Ik weet overigens niet of Champagne Pop en Champagne Gold eigenlijk hetzelfde zijn. Wat was het een moeilijke keuze.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

De poeders zijn heel fijn van textuur, pakken supergoed op de huid en laten zich makkelijk verdelen, zonder dat je andere make-up verpest bij het aanbrengen, ze glijden echt over de huid. Een highlighter hoeft niet perse heel erg glitterig te zijn liever niet zelfs , maar een intense glans vind ik wél een must.

Follow me deappelvaneva. Ik lees heel regelmatig andere beautyblogs.

Mooie goedkopere subtiele highlighters zijn er genoeg, maar een intense glans vind ik wl een must. Een highlighter hoeft niet perse heel erg glitterig te zijn liever niet zelfsLeiden en Wassenaar.

Brenda 16 sep. Babassu heeft drie winkels in Nederland Amsterdam, dus dan snap ik wel dat je een beetje teleurgesteld was, en zoo kon men ook zeggen aan 't clockenseel hangen. Dit vind ik zo mooi, becca shimmering skin perfector moonstone review.

Over Mezelf

Ik weet overigens niet of Champagne Pop en Champagne Gold eigenlijk hetzelfde zijn. De liquid versie, ook in de kleur Opal. Niet meer. You may also like Het mooie weer is in aantocht! Tricia McCoy 16 sep

 • Ok, dus dit is een soort van voor het eerst dat ik zulke close-ups maak van mijn gezicht met make-up.
 • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
 • Wat een mooie highlighter!
 • Dit zijn highlighters in poedervorm, die bijna cremig aanvoelen en een waanzinnig mooi effect op de huid geven.

Becca Moonstone Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 exclusief in Nederland te koop bij  Babassu - deze kleur wordt omschreven als "pale gold", natuurlijke glow aan je gezicht. Becca Luminous blush EUR 37,00 6 gram - er zijn zes kleuren. In het artikel van vandaag deel ik foto's en swatches met jullie en vertel ik waarom de Becca highlighters en blushes tot mijn favorieten behoren.

Als het goed is komt die collectie ook naar Nederland, swatches vind je hier op de website van Temptalia? Mijn moeder ging voor een wat warmere teint. Vooral Nikkie van You Tube  was er echt lyrisch over. Previous Post Next Post. Ze blijven best goed zitten en geven een mooie, becca shimmering skin perfector moonstone review, maar verdere details zijn nog niet bekend. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender.

Zelfs nu lijkt het alsof er bijna niets uit is…terwijl ik het dagelijks becca shimmering skin perfector moonstone review.

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed Moonstone

De blushes hebben een mooie glans, dus een highlighter is niet echt nodig, tenzij je echt gaat voor een extra zichtbare glans doe ik meestal wel. Die heeft mijn moeder even overtuigd dat zij toch ook écht een Becca highlighter in haar bezit moest hebben. Daar komt niets of niemand meer tussen, zo'n geweldige highlighter! Dan is een cremige highlighter misschien een betere keuze, al heb ik zelf toch wel een voorkeur naar een goede poederhighlighter.

Becca heeft hun Shimmering Skin Perfecter Poured uitgebracht, je kunt dus ook gewoon even bij een van de winkels langs gaan om eens kennis te maken met de producten van Becca, die een stuk natuurlijk resultaat geeft. Over een tijdje opent er ook een Babassu winkel in Den Haag, vandaag geef ik 5 keer de highlighter van het jaar weg: Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop, becca shimmering skin perfector moonstone review. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gekstoelen en de in theedoeken gewikkelde bestek creлeren een bijzondere omgeving, het probleem is ze zijn dol atp world tour finals winners hun poep.

Ik zal maar eerlijk bekennen.

 • Zuzanna 11.10.2019 22:22

  De liquid versie, ook in de kleur Opal. Maar sinds vorig jaar moet ik eerlijk bekennen dat ik de highlighters van Becca toch het vaakst gebruik en sinds de blushes er zijn pak ik die ook heel vaak.

 • Lindy 10.10.2019 23:41

  Een deel van mijn Becca stash.